Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namučiai XIX

darule,as ir noriu taures pamatyt bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Del seimos zidinio perdavimo , musu vestuvese zidini teveliai uzdege baznycioje , nuo degancios zvakes baznycioje uzdege savo zvakutes perdave jas mums , o mes uzdegem savo seimos zidini,kunigas pasventino ji, buvo labai miela ir grazu:)Gal kam patiks tokia mintis:)
Atsakyti
nuo manes pamerge ir pabrolys gaus vienodai ismargintas sirdeles,kita pora,jau kitaip ismargintas.cia,kad nesusikeistu netycia vieni su kitais mirksiukas.gif .droge maciau pakabukus raktam.yra keliu rusiu.pvz: du suniukai buciuojasi,bet buciniui juos pritraukia magnetukas smile.gif jei netureciau nieko nupirkus pulkui,tikrai juos pirkciau
Atsakyti
S veikos mergytės,katik gryžau iš bazių,prisipirkau visokių smulkmenėlių smile.gif .radau tas širdeles kur buvo nuotraukoj-19 lt.komendantams pirkau sviečiančius stikliukus,irgi labai pigiai gavau thumbup.gif .na žodžiu nelogai i prieki pasistūmėjau,dabar reikia žiūrėtis ko dar trūksta smile.gif

darule,gal galėtum ir man atsiūsti stop ženklą blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roky: 15 liepos 2009 - 13:16
QUOTE(roky @ 2009 07 15, 14:13)
S veikos mergytės,katik gryžau iš bazių,prisipirkau visokių smulkmenėlių  smile.gif .radau tas širdeles kur buvo nuotraukoj-19 lt.komendantams pirkau sviečiančius stikliukus,irgi labai pigiai gavau  thumbup.gif .na žodžiu nelogai i prieki pasistūmėjau,dabar reikia žiūrėtis ko dar trūksta smile.gif

O kurioj vietoj tu radai tas sirdeles surakinamas, ir kokias? Nes as nemaciau niekur, reiks savaitgali vel man vaziuoti
Papildyta:
QUOTE(TAI AS @ 2009 07 15, 13:59)
nuo manes pamerge ir pabrolys gaus vienodai ismargintas sirdeles,kita pora,jau kitaip ismargintas.cia,kad nesusikeistu netycia vieni su kitais mirksiukas.gif .droge maciau pakabukus raktam.yra keliu rusiu.pvz: du suniukai buciuojasi,bet buciniui juos pritraukia magnetukas smile.gif jei netureciau nieko nupirkus pulkui,tikrai juos pirkciau

Labai idomi ideja su tais pakabukais, reikse pasiziureti, dekui uz ideja 4u.gif
Atsakyti
[quote=skgreta,2009 07 15, 14:20]
O kurioj vietoj tu radai tas sirdeles surakinamas, ir kokias? Nes as nemaciau niekur, reiks savaitgali vel man vaziuoti

čia netoli sanitexo yra sandėlys ir jame yra skyrius kur floristikos prekės,albumai,visokios dovanos,tai ten ant sienos pakabintos sirdelės tos,yra dar ir medaliu.o tos sirdelės tai tokios kur pora puslapių atgal nuotrauka įdėta.

Atsakyti
QUOTE(roky @ 2009 07 15, 14:13)
S veikos mergytės,katik gryžau iš bazių,prisipirkau visokių smulkmenėlių  smile.gif .radau tas širdeles kur buvo nuotraukoj-19 lt.komendantams pirkau sviečiančius stikliukus,irgi labai pigiai gavau  thumbup.gif .na žodžiu nelogai i prieki pasistūmėjau,dabar reikia žiūrėtis ko dar trūksta smile.gif

darule,gal galėtum ir man atsiūsti stop ženklą blush2.gif

blush2.gif O kaip atrodo tie šviečiantys stikliukai? Ir koks jų veikimo principas? Šiaip mintis liuks thumbup.gif labai sudomino. Kokia jų kaina? blush2.gif Oi ar ne per daug klausimų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olginskiene @ 2009 07 15, 14:32)
blush2.gif O kaip atrodo tie šviečiantys stikliukai? Ir koks jų veikimo principas? Šiaip mintis liuks thumbup.gif  labai sudomino. Kokia jų kaina?  blush2.gif  Oi ar ne per daug klausimų 4u.gif

tokie kaip paprasti stikliukai,o paspaudus iš apačios pradeda mirgėti visokiom spalvom,atrodo tai thumbup.gif ,o kaina juokinga-verkant vienetais po 2 lt,o 10 vnt ir daugiau po 1lt.nors man reikejo 4,bet aš pirkau 10 lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano papkės 4u.gif

1 variantas

user posted image

2 variantas

user posted image

Man pačiai kaip ir 2 variantas labiau prie dūšios g.gif Mano žalia, o pamergių bus salotinės suknelės, tai derėsiu ir prie jų smile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

help.gif help.gif help.gif
Padekit, prasau. Niekaip nepavyksta apdorot man etikeciu, saldainiu popieriuku ir siaip nuotrauku. Bandziau su Wordu, Photoscape, Picasa ir doh.gif verysad.gif
Niuuuu zalia visiskai as situose reikaluose. Gal galit smulkiau parasyt kaip tai daroma 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(liolikė @ 2009 07 15, 14:38)
2 variantas
user posted image

Man sita thumbup.gif
Merginos, o jus visur skaitysit is papkes ax.gif
Nesijuokit is mano kvailu klausimu blush2.gif Pirsliauju pirma karta.
Atsakyti

Merginos, o jus visur skaitysit is papkes ax.gif
Nesijuokit is mano kvailu klausimu blush2.gif Pirsliauju pirma karta.
[/quote]

Siaip papke reikalinga kaip sufleris smile.gif o is jos skaitysi ar tik kartais uzmesi aki kad ko nepamirstum tai tavo reikalas, as kuo daugiau bandysiu kalbeti savais zodziais tik kur oficialu jei nespesiu ismokti skaitysiu wink.gif
Atsakyti
As po SUPERINIU vestuviu thumbup.gif:

Oras buvo nuostabus, viskas pasiseke fantastiskai smile.gif

ACIU VISOMS !!!!!
Atsakyti