darule,as ir noriu taures pamatyt
Del seimos zidinio perdavimo , musu vestuvese zidini teveliai uzdege baznycioje , nuo degancios zvakes baznycioje uzdege savo zvakutes perdave jas mums , o mes uzdegem savo seimos zidini,kunigas pasventino ji, buvo labai miela ir grazu:)Gal kam patiks tokia mintis:)
nuo manes pamerge ir pabrolys gaus vienodai ismargintas sirdeles,kita pora,jau kitaip ismargintas.cia,kad nesusikeistu netycia vieni su kitais .droge maciau pakabukus raktam.yra keliu rusiu.pvz: du suniukai buciuojasi,bet buciniui juos pritraukia magnetukas jei netureciau nieko nupirkus pulkui,tikrai juos pirkciau
S veikos mergytės,katik gryžau iš bazių,prisipirkau visokių smulkmenėlių .radau tas širdeles kur buvo nuotraukoj-19 lt.komendantams pirkau sviečiančius stikliukus,irgi labai pigiai gavau .na žodžiu nelogai i prieki pasistūmėjau,dabar reikia žiūrėtis ko dar trūksta
darule,gal galėtum ir man atsiūsti stop ženklą
QUOTE(roky @ 2009 07 15, 14:13)
S veikos mergytės,katik gryžau iš bazių,prisipirkau visokių smulkmenėlių .radau tas širdeles kur buvo nuotraukoj-19 lt.komendantams pirkau sviečiančius stikliukus,irgi labai pigiai gavau .na žodžiu nelogai i prieki pasistūmėjau,dabar reikia žiūrėtis ko dar trūksta
O kurioj vietoj tu radai tas sirdeles surakinamas, ir kokias? Nes as nemaciau niekur, reiks savaitgali vel man vaziuoti
Papildyta:
QUOTE(TAI AS @ 2009 07 15, 13:59)
nuo manes pamerge ir pabrolys gaus vienodai ismargintas sirdeles,kita pora,jau kitaip ismargintas.cia,kad nesusikeistu netycia vieni su kitais .droge maciau pakabukus raktam.yra keliu rusiu.pvz: du suniukai buciuojasi,bet buciniui juos pritraukia magnetukas jei netureciau nieko nupirkus pulkui,tikrai juos pirkciau
Labai idomi ideja su tais pakabukais, reikse pasiziureti, dekui uz ideja
[quote=skgreta,2009 07 15, 14:20]
O kurioj vietoj tu radai tas sirdeles surakinamas, ir kokias? Nes as nemaciau niekur, reiks savaitgali vel man vaziuoti
čia netoli sanitexo yra sandėlys ir jame yra skyrius kur floristikos prekės,albumai,visokios dovanos,tai ten ant sienos pakabintos sirdelės tos,yra dar ir medaliu.o tos sirdelės tai tokios kur pora puslapių atgal nuotrauka įdėta.
čia netoli sanitexo yra sandėlys ir jame yra skyrius kur floristikos prekės,albumai,visokios dovanos,tai ten ant sienos pakabintos sirdelės tos,yra dar ir medaliu.o tos sirdelės tai tokios kur pora puslapių atgal nuotrauka įdėta.
QUOTE(roky @ 2009 07 15, 14:13)
O kaip atrodo tie šviečiantys stikliukai? Ir koks jų veikimo principas? Šiaip mintis liuks labai sudomino. Kokia jų kaina? Oi ar ne per daug klausimų
QUOTE(Olginskiene @ 2009 07 15, 14:32)
O kaip atrodo tie šviečiantys stikliukai? Ir koks jų veikimo principas? Šiaip mintis liuks labai sudomino. Kokia jų kaina? Oi ar ne per daug klausimų
tokie kaip paprasti stikliukai,o paspaudus iš apačios pradeda mirgėti visokiom spalvom,atrodo tai ,o kaina juokinga-verkant vienetais po 2 lt,o 10 vnt ir daugiau po 1lt.nors man reikejo 4,bet aš pirkau 10
Sveikutes
Padekit, prasau. Niekaip nepavyksta apdorot man etikeciu, saldainiu popieriuku ir siaip nuotrauku. Bandziau su Wordu, Photoscape, Picasa ir
Niuuuu zalia visiskai as situose reikaluose. Gal galit smulkiau parasyt kaip tai daroma
Papildyta:
Man sita
Merginos, o jus visur skaitysit is papkes
Nesijuokit is mano kvailu klausimu Pirsliauju pirma karta.
Padekit, prasau. Niekaip nepavyksta apdorot man etikeciu, saldainiu popieriuku ir siaip nuotrauku. Bandziau su Wordu, Photoscape, Picasa ir
Niuuuu zalia visiskai as situose reikaluose. Gal galit smulkiau parasyt kaip tai daroma
Papildyta:
QUOTE(liolikė @ 2009 07 15, 14:38)
Man sita
[/quote]
Siaip papke reikalinga kaip sufleris o is jos skaitysi ar tik kartais uzmesi aki kad ko nepamirstum tai tavo reikalas, as kuo daugiau bandysiu kalbeti savais zodziais tik kur oficialu jei nespesiu ismokti skaitysiu
As po SUPERINIU vestuviu :
Oras buvo nuostabus, viskas pasiseke fantastiskai
ACIU VISOMS !!!!!
Oras buvo nuostabus, viskas pasiseke fantastiskai
ACIU VISOMS !!!!!