Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namučiai XIX

loretita, ne taip kad gaila kaip pasakyti, sunku rasti žodį...o už medžiagas ir viską tai somokėta. jaunikis viską man kompensuoja, turiu vokelį ir imu kiek reikia
Atsakyti
QUOTE(darule @ 2009 07 14, 21:57)
man reiketu jusu patarimo  g.gif  ax.gif
ka jus dovanosit savo pulkui?kai eis miegot?maciau saldziuose majuose yra akcija moteriskiem triusikeliam, su sokoladiniu katuku ant priekio, pamaniau pamergem tokius nupirkciau, bet ka tada pabroliam duot? g.gif

as pirkau toki zaidima - meiles burtai -  thumbup.gif

As irgi suku galva ka tam pulkui padovanoti, pas mus per vestves dovanojo pamergem stringus su plytos zenklu, abroliam masinytes, kad vazinetu bet laikytusi saugaus eismo taisykliu. Man visai patiko sita ideja, bet jaunoji yra buvusi mano vyriausia pamerge, kazkaip nenoriu as kartotis. Dar kazkur skaiciau kad dovanoja pabroliam pacia geriausia apsaugos priemone-atsvaita, bet vat ka pamergem dovanoti nesugalvoju g.gif

QUOTE(loretita2 @ 2009 07 14, 22:43)
Esu maciusi tokias sirdeles klaipedoi salone ,,Malonumas,, dabar tai net nezinau ar turi

O seniai matei tam salone? As gal pasiskambinciau paklausciau ar jie dar turi, nes man jos tokios grazios wub.gif .
Atsakyti
Labutis,
Darule, ir aš noriu pamatyti taures 4u.gif
Jau kaip dienelės bėga doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sesele @ 2009 07 14, 22:44)
mergytes jus man paaiskinkit,visai susimaisiau.kaip uzdegamas zidinys tevai nesa kiekvienas po zvake,ar viena bendra.ir jaunieji pries uzdegant zidini laiko kiekvienas atskirai ar irgi viena,o po to uzsidega zidini????

pas mane bus taip - nupirxiu dvi didelias zvakes, vienodas, ir jas iduosiu mamom, tada jos su uzdegtom zvakem, ateis prie savo vaiku ir abi kartu uzdegs ju seimos zidini, as tada skaitysiu zodzius ax.gif
Papildyta:
QUOTE(ericaa @ 2009 07 15, 08:26)
Bandau susidėliot scenarijų...

Kada būna šeimos židinio uždegimas? Po valso? g.gif

as seimos zidini planuoju per antra uzsedima g.gif
Papildyta:
QUOTE(skgreta @ 2009 07 15, 08:34)
As irgi suku galva ka tam pulkui padovanoti, pas mus per vestves dovanojo pamergem stringus su plytos zenklu,  abroliam masinytes, kad vazinetu bet laikytusi saugaus eismo taisykliu. Man visai patiko sita ideja, bet jaunoji yra buvusi mano vyriausia pamerge, kazkaip nenoriu as kartotis. Dar kazkur skaiciau kad dovanoja pabroliam pacia geriausia apsaugos priemone-atsvaita, bet vat ka pamergem dovanoti nesugalvoju  g.gif

taiva, jei sugalvoji pamergem ka, tai su pabroliais neaisku tada ka dovanot, kai sumastai pabroliam, tada jau pamergem netinka doh.gif man patiko Mandros Sandros pasiulymas del liezuviu lotuliukas.gif lotuliukas.gif tik va kazin ju buna kur nors pirkti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(darule @ 2009 07 15, 10:57)
taiva, jei sugalvoji pamergem ka, tai su pabroliais neaisku tada ka dovanot, kai sumastai pabroliam, tada jau pamergem netinka doh.gif man patiko Mandros Sandros pasiulymas del liezuviu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif tik va kazin ju buna kur nors pirkti? g.gif

O kiek kainuoja saldziuse majuose tie stringai sokoladiniai?
Atsakyti
QUOTE(skgreta @ 2009 07 15, 10:02)
O kiek kainuoja saldziuse majuose tie stringai sokoladiniai?

ten stringai paprasti, tik sokoladine kate uzklijuota, dabar tixliai nepamenu, 5 ar 6lt. g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

aš irgi neįsivaizduoju ką dovanot pulkui g.gif norėčiau stringus su STOP ženklu,bet kiek žiūrėjau tai nerandu,o pati kaži ar padarysiu doh.gif Lėksiu šeštadienį į bazę-reiks pažiūrėt,gal ką rasiu doh.gif

o židinį planuoju ir gi per antrą užsėdimą,dar padovanosim skarelę ir toliau stringu,ką dar galima būtų padaryt lotuliukas.gif

darule taurės nuostabios wub.gif ačiū už foto 4u.gif

-------------------------------

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo manilla: 15 liepos 2009 - 10:54
QUOTE(manilla @ 2009 07 15, 11:53)
Sveikos 4u.gif

aš irgi neįsivaizduoju ką dovanot pulkui g.gif norėčiau stringus su STOP ženklu,bet kiek žiūrėjau tai nerandu,o pati kaži ar padarysiu doh.gif Lėksiu šeštadienį į bazę-reiks pažiūrėt,gal ką rasiu doh.gif

o židinį planuoju ir gi per antrą užsėdimą,dar padovanosim skarelę ir toliau stringu,ką dar galima būtų padaryt lotuliukas.gif

darule  taurės nuostabios wub.gif ačiū už foto 4u.gif

user posted image

As per savo vestuves pulkeliui pati dariau stringus, tai nupirkau bazej pacius pigiausius juodus stringus, atspausdinau ant popieriaus tuos zenklus, iskirpau ir uzklijavau, labai gerai atrode.Nes bent ada kai mes iesojom tai buvo bet labai brangs, tai cia buvo pigiausias variantas.
Atsakyti
QUOTE(skgreta @ 2009 07 15, 12:04)
As per savo vestuves pulkeliui pati dariau stringus, tai nupirkau bazej pacius pigiausius juodus stringus, atspausdinau ant popieriaus tuos zenklus, iskirpau ir uzklijavau, labai gerai atrode.Nes bent ada kai mes iesojom tai buvo bet labai brangs, tai cia buvo pigiausias variantas.

liuks mintis thumbup.gif ačiū 4u.gif tik dar vienas klausimas,o ant kokio popieriaus spausdinai? gal ant kokio specialaus g.gif
Atsakyti
QUOTE(manilla @ 2009 07 15, 10:53)
Sveikos 4u.gif

darule  taurės nuostabios wub.gif ačiū už foto 4u.gif

user posted image

paras. jei ka gero rasi bazej ax.gif o jei reik stop zenklo galiu atsiust mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(manilla @ 2009 07 15, 12:12)
liuks mintis  thumbup.gif  ačiū 4u.gif tik dar vienas klausimas,o ant kokio popieriaus spausdinai? gal ant kokio specialaus g.gif

As spausdinau ant paprasto popieriaus, tik gal truputi storesnio nei kad kopijavimo mopierius, buna toks popierius brazybai, tai as ji buvau nusipirkus ir ant jo spausdinau.
Atsakyti
QUOTE(darule @ 2009 07 15, 12:14)
paras. jei ka gero rasi bazej ax.gif o jei reik stop zenklo galiu atsiust mirksiukas.gif

okis mirksiukas.gif būtinai parašysiu mirksiukas.gif

jei nesunku tai atsiusk bigsmile.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti