Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namučiai XIX

Darule ir as noriu pamatyti taures 4u.gif

Mandra Sandra thumbup.gif tikrai labai grazu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolanteleg69: 14 liepos 2009 - 22:19

Sveikutes ,
ryt zadu sturmuoti Kauna. pradesiu nuo baziu . Man reikia meno galerijos ir sendaikciu parduotuves( tik ne skuduryno). Gal patartu kur

Atsakyti
Kad jus pamatytumet Mandra Sandra darbelius , tai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , ankstesnese temose maciau jos , tai negaliu pamirst, man tokiu gabumu bent lasa
Atsakyti
mergytes jus man paaiskinkit,visai susimaisiau.kaip uzdegamas zidinys tevai nesa kiekvienas po zvake,ar viena bendra.ir jaunieji pries uzdegant zidini laiko kiekvienas atskirai ar irgi viena,o po to uzsidega zidini????
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2009 07 15, 00:41)
Kad jus pamatytumet Mandra Sandra darbelius , tai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif , ankstesnese temose maciau jos , tai negaliu pamirst, man tokiu gabumu bent lasa

baikit jūs mane girti blush2.gif

šiuo metu darbeliai apstoję. vaikas kelias d. turėjo temperatūros...hmm, gal dantys, nes seilėjas. aš pradėjau sportuoti thumbup.gif , metu pilvą nuo nestuke.gif likusį. ir pajaučiau, kad šiandien man gerklę skauda, lyg sloga prasideda...va tokiais atvejais pagalvoju, kad mano tas charakterio bruožas - pradėti viską ruoštis anksti - yra l. geras blush2.gif biggrin.gif , be to dabar l. tingiu...

yra dar nebaigtų dalykėlių, bet pabaigsiu...

man parėjo po gimdymo, sėdint namuose kūrybinis įkvėpimas, todėl ir darau, lipdau...dažau smile.gif

kartais pagalvoju, kad galėčiau savo magnetukus, angeliukus pasiūlyti kitoms mamytėms jų šventei įsigyti, bet kažkaip per daug širdies sudedu, gaila atiduoti. va ir dabar tuos krikštynų angelus ir vestuvių magnetukus gaila dovanot biggrin.gif bet tikiuosi, supras ir įvertins
Atsakyti
QUOTE(sesele @ 2009 07 15, 00:44)
mergytes jus man paaiskinkit,visai susimaisiau.kaip uzdegamas zidinys tevai nesa kiekvienas po zvake,ar viena bendra.ir jaunieji pries uzdegant zidini laiko kiekvienas atskirai ar irgi viena,o po to uzsidega zidini????

priklauso nuo aplinkybiu.jei tevai issiskyre tai suprantama,kad jie jau nebeturi seimos zidinio.tada reikia pakeist zodzius ir teveliam kiekvienam paduot po zvake.o jaunieji gali ir bendrai,ir atskirai prisidegt.cia jau kaip nori
Atsakyti
labas rytas , mano darbai jau kaip ir i pabaiga . Dieneliu skaicius vis mazeja ,sia savaite dar miegu gerai ,bet kaip kita bus tai nezinau lotuliukas.gif .
Dar scenariju truputi keiciu , kazkaip nauju minciu atsirado . ziuriu tuoj atmintinai ismoksiu visus zodzius biggrin.gif
dabar jau orai pradejo neramint ,tie lietus nesiliauja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sesele @ 2009 07 14, 23:44)

Labas rytas visoms drinks_cheers.gif
Tevai nesa po atskira zvake, o jaunieji turi viena ideta i zidinuka
Papildyta:
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 07 14, 23:48)
šiuo metu darbeliai apstoję. vaikas kelias d. turėjo temperatūros...hmm, gal dantys, nes seilėjas. aš pradėjau sportuoti  thumbup.gif , metu pilvą  nuo nestuke.gif likusį. ir pajaučiau, kad šiandien man gerklę skauda, lyg sloga prasideda...va tokiais atvejais pagalvoju, kad mano tas charakterio bruožas - pradėti viską ruoštis anksti - yra l. geras  blush2.gif  biggrin.gif , be to dabar l. tingiu...

man parėjo po gimdymo, sėdint namuose kūrybinis įkvėpimas, todėl ir darau, lipdau...dažau smile.gif

kartais pagalvoju, kad galėčiau savo magnetukus, angeliukus pasiūlyti kitoms mamytėms jų šventei įsigyti, bet kažkaip per daug širdies sudedu, gaila atiduoti. va ir dabar tuos krikštynų angelus ir vestuvių magnetukus gaila dovanot  biggrin.gif bet tikiuosi, supras ir įvertins

Zinai pradejus mesti svori , kartais buna tokia maza depresija, prasideda ligos ivairios, nes organizmas valosi ir ismeta tai kas blogiausia. Taip kad ne nusimink ir viskas ateis i savo vezes biggrin.gif 4u.gif
O del darbeliu, jei gaila tai ir nedovanok, arba parduok uz simboline kaina, kad atsipirktu visos priemines ir darbas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2009 07 15, 07:31)
Labas rytas visoms drinks_cheers.gif
Tevai nesa po atskira zvake, o jaunieji turi viena ideta i zidinuka

Labas rytas,

tai, jei gerai suprantu, jaunosios tevai nesa viena, jaunojo - kita ir nuo situ zvakiu jaunieji prisidega savo zvake? Taip?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ericaa: 15 liepos 2009 - 07:39
QUOTE(ericaa @ 2009 07 15, 08:38)
Labas rytas,

tai, jei gerai suprantu, jaunosios tevai nesa viena, jaunojo - kita ir nuo situ zvakiu jaunieji prisidega savo zvake? Taip?

Taip biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
as vakar jau aplekiau pasiziureti kur kokius daiktelius susipirkti galima,kokios kainos,reikes po truputi pradet pirkiotis,kad nepasiliktpaskutinei dienai visko ax.gif
Buvau dari pora salonu uzlekus sukneles pasiziureti,tai vienam viena visai patiko,kitam labai pirso tokia juoda,tiesia,ant storu sleiku,truputi pasiuvineta,bet kazkaip per kukli ji man kaip svociai pasirode,o dar kai man netinka ant sleiku ,reiktu salikeli ristis,ir kazkaip be rysio doh.gif Tai kita savaite reikes dar kitur aplekt,ir sprest kazka biggrin.gif

Del seimos zidinio,maciau filmuota medziaga vienu,kaip visi sveciai siunte per rankas toki kaip ir padekliuka-zvakide,ir kiekvieni idejo po zvakute,kol atejo iki jaunuju yspudingai tas padeklas patamsy atrode thumbup.gif
Atsakyti
Bandau susidėliot scenarijų...

Kada būna šeimos židinio uždegimas? Po valso? g.gif
Atsakyti