QUOTE(skgreta @ 2009 07 08, 11:18)
Sveikos,
leliukazz aciu uz naujus namucius
As ja po atostogu, tiek daug reikalu vestuviniu ir nevestuviniu nezinau uz ko griebti. Per atostogas kai ka nuspirkau ir vestuvem, labai grazia kraicio skrynele ir spalvoto smelio.
Jus tiek daug cia visko priraset, vos speju skaityti, tiek daug graziu pasakojimu tiek rozybiu
Reikia jusu pagalbos. Man iskilo klausimas del islydejimo, ka ateina jaunikis ir jam reikia deti tiek centu kiek zada gyvent su jaunaja, pasirinkti koki gyvenima tures ir gerti is triju stikliniu ir i klausimus atsakineti, gal kuri turit tuos klausimus? Niekur nerandu.
Ir dar tas zaidimas su kopustu, kur vaiku iesko, tai jus duodat ta ciela kopusta kad ieskotu lapeliu ar kakaip ji isskleidziat ir atceit sakot kad ten paslepti vaikai, na nesuprantu kaip ten vyksta
Bandau atsakyti:
Cia istrauka is mano pernykscio scenarijaus:
Vaida: Andriau, įvairių kliūčių neišvengsi, nors turbūt ir nesitikėjai lengvai praslyst. Taigi pradėkim.
- Pirmas klausimas: Ko ieškai šiuose namuose? (Andrius žmonos, meilės ir pan.).
Vaida: - Oi šito gero turim daug: aukštos - žemos, jaunos ir su patirtim, visos gražios, visos mielos, visos vyrų laukia. (Andrius man reik savos...).
Vaida: - Andriau, nori turėti žmoną turi ją užsitarnauti:
1. Pirmiausia: Padėk į šią lėkštutę tiek pinigėlių, kiek su Jovita ruošiesi gyventi metų (Deda).
2. Štai trys stiklinės: viena su saldžiu vandeniu, antra su rūgščiu, trečia su karčiu. Išsirink kokį gyvenimą gyvensi su Jovita (Išsirenka stiklinę su vandeniu, paragauja).
3. Na ir atspėk mįslę: (Gali padėti aplinkiniai).
Kas pasaulyje stipriausia? (Meilė)
Kas pasaulyje brangiausia? (Jaunoji, Jovita)
Kas pasaulyje saldžiausias? (Šeimyninis gyvenimas)
Vaida: Įsitikinot visi, kad jaunasis dosnus ir sumanus.
Vaida: Beliko įsitikinti ar mūsų jaunasis moka gražiai kalbėti. (Durys apraizgytos popieriaus juostelėmis, reikalingos žirklės).
Vaida: Štai tau voratinklis, pinklės. Už jo yra tavoji išrinktoji. Norint pas ją patekti, reikia įveikti šią kliūtį. Štai žirklės, ir su kiekvienu voratinklio siūlo kirpimu turi meiliai prisišaukti savo išrinktąją. Lai iš širdies eina Tavo žodžiai ir ištirpdo šią paskutiniąją kliūtį