Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namučiai XIX

QUOTE(manilla @ 2009 07 14, 20:41)
ir aš taip pat  o dėl tutelių shemos tai įmesk savo emailą,atsiųsiu,nes čia įkelt nemoku

gal gali ir man atsiusti blush2.gif sk.greta(eta)yahoo.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skgreta: 14 liepos 2009 - 20:16
QUOTE(murmur @ 2009 07 14, 20:32)
Dabar galvoju apie modelina bet neisivaizduoju kaip su juo elgtis - ji reikia kepti? jis buna spalvotas ar dazyt reikia?  g.gif

merginos kaip darot tuteles ziedlapiams? gal kas turit maketa?  g.gif

modelinas yra gėris smile.gif matei, kiek aš megnetukų iš jo pridarius. bet imk fimo, tas nepaves. nulipdai, po to kepi 30 min. parašyta ant pokelio temteratūra. fimo spalvotas, spalvytės labai ryškios, gražios. yra internetu pirkti arba dailininkų prekėse.

va mano lipdytos, tik foto kokybė prasta, labai skubėjau
doh.gif jos susideda nugarėlėm, išeina viena aptaki širdis iš dviejų, per skylę susirakina spynele (mažyte)
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mandra Sandra: 14 liepos 2009 - 20:36
Mandra Sandra kaip grazu, bet itariu cia reikia mokintis koki men. norit kazka grazaus is jo nulipdyti g.gif man cia butu tamsus miskas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 07 14, 21:35)
modelinas yra gėris smile.gif matei, kiek aš megnetukų iš jo pridarius. bet imk fimo, tas nepaves. nulipdai, po to kepi 30 min. parašyta ant pokelio temteratūra. fimo spalvotas, spalvytės labai ryškios, gražios. yra internetu pirkti arba dailininkų prekėse.

va mano lipdytos, tik foto kokybė prasta, labai skubėjau
doh.gif jos susideda nugarėlėm, išeina viena aptaki širdis iš dviejų, per skylę susirakina spynele (mažyte)
user posted image

labai grazios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(skgreta @ 2009 07 14, 20:58)
gal gali ir man atsiusti  blush2.gif sk.greta(eta)yahoo.com

išsiunčiau mirksiukas.gif

mandra sandra laaabai gražu bigsmile.gif

Čia ir man būtų tamsus miškas lotuliukas.gif
Papildyta:
va ką dar radau,gal kuriai prireks bigsmile.gif
http://www.azar.lt/S...ems gaminai.htm ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo manilla: 14 liepos 2009 - 20:53
man reiketu jusu patarimo g.gif ax.gif
ka jus dovanosit savo pulkui?kai eis miegot?maciau saldziuose majuose yra akcija moteriskiem triusikeliam, su sokoladiniu katuku ant priekio, pamaniau pamergem tokius nupirkciau, bet ka tada pabroliam duot? g.gif

as pirkau toki zaidima - meiles burtai - thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darule: 14 liepos 2009 - 20:59
dėkui... nesunku, tikrai. manau, kad iš plastelino esat lipdžiusios...tai čia tas pats. vadinasi, prisiminkime vaikystę biggrin.gif an patiko lipdyt biggrin.gif

QUOTE(darule @ 2009 07 14, 22:57)
man reiketu jusu patarimo  g.gif  ax.gif
ka jus dovanosit savo pulkui?kai eis miegot?maciau saldziuose majuose yra akcija moteriskiem triusikeliam, su sokoladiniu katuku ant priekio, pamaniau pamergem tokius nupirkciau, bet ka tada pabroliam duot? g.gif

liežuvius doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=skgreta,2009 07 14, 10:57]
Dar klausimas Kaunietems, kur perkat surakinamas sirdeles? Niekur nerandu graziu visur vienodos, perejau visa senamiesti, ir baze, tiek kiek dirbo, nieko gero neradau.
Gal kuri matet kur tokiu galima nusipirkti?

[/quote
Esu maciusi tokias sirdeles klaipedoi salone ,,Malonumas,, dabar tai net nezinau ar turi
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 07 14, 21:30)

liežuvius  doh.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif cia tai gera ideja, jau juokiausi thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Luu thumbup.gif tu tikra saunuole bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(TAI AS @ 2009 07 14, 13:08)
maciau torta padaryta is pampersu,o jei nusiziurejus ideja pagamint torta is tualetinio popieriaus?na aisku dar priklauso nuo jaunuju,kiti gali isizeist smile.gif bet as tai galvoju,kad po metu tikrai toki darysiu biggrin.gif  jis turetu but  5aukstu,o i ritineliu vidu galima dar ka nors idet.

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif cia tai geras, mano jaunieji prie jumoro tai tikrai nesupyks, jauciu kazka tokio ir padarysiu su t.popierium ir idesiu dar kazka i vidu, dekui uz ideja
Atsakyti
As turiu tkia minti, kad pabroliams nupirkti akinius, tokie didziuliai kur buna, tipo kaip slapta dovana jiems nuo pirslio ir pavadinti juos "naktinio matymo akiniais", kad kelia pas pamerges rastu, bet nesugalvoju ka tada butu galima pamergems, gal turite kokiu minciu kas, buciau dekinga biggrin.gif
Atsakyti