Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namučiai XIX

Sveikos,

As tai savaitgali su jaunaja per parduotuves ejau, tai biski apsipirkau vestuvem, bet labai labai nedaug, daug ko neradau ko ieskojau, nusipirkau medaliu, veduokle grazia radau, dar tokia pasagele moline. Jaunoji nusipirko tokius labai grazius torto pjovimo irankius wub.gif
Dar nuziurejau dovana jauniesiems
Vienoje stiklo parduotuveje maciau be proto grazias gulbes stiklines kurios purkstos sidabro dulkem, na labai grazios, ranku darbo wub.gif , jaunaijai irgi labai patiko, tai jas galvojam padovanoti, nors jie sako kad nieko nedovanotumem, mes vis tiek dovanosim nors kazka.
Dar klausimas Kaunietems, kur perkat surakinamas sirdeles? Niekur nerandu graziu visur vienodos, perejau visa senamiesti, ir baze, tiek kiek dirbo, nieko gero neradau.
Gal kuri matet kur tokiu galima nusipirkti?
user posted image
user posted image

QUOTE(rasarasa @ 2009 07 14, 10:02)
Dar klausimukas
Sakykit, o svociai priklauso dovanot jauniesiems dovana ar tik tos jau kur yeina y scenariju?  ax.gif

Na cia viso daro skirtingai, kai kurie taures dovanoja, kai kurie torto irankius arba visasvente, musu jauniei visa sita nusipirko patys, ir seip daug prisideda prie islaidu. Nors jie sako nieko nedovanoti, mes jiems dovanosim noriu padovanoti atsiminimui kazka kad ilgai prisimintu sia grazia diena.
Atsakyti
zydrunyte aciu smile.gif o gal galetum man ta diploma i pasta imest jei negaila, michneviciute@hotmail.com

ps.liudininkais eisim pirma karta,bet galiu pasidalint ideja is musu vestuviu kur man patiko,tai pirsliu dovana teveliams: su photoshopu padare tokius paveikslus-nuotraukas,kur musu didele bendra nuotrauka,ir kelios is vaikystes ir paauglysles,ant medzio lapu,nu toks kaip grazus prisiminimas,kad vaiku neprarado ir kad jie laimingi kartu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ronile: 14 liepos 2009 - 10:04
QUOTE(skgreta @ 2009 07 14, 10:57)
Dar klausimas Kaunietems, kur perkat surakinamas sirdeles?[/b] Niekur nerandu graziu visur vienodos, perejau visa senamiesti, ir baze, tiek kiek dirbo, nieko gero neradau.
Gal kuri matet kur tokiu galima nusipirkti?

Tų, kur tu įdėjai nuotraukas, manau, turėtų būti www.sirdziu.lt.

Bet aš tai užsakinėju iš Marijampolės. Žiedūnėje. Turėtų šią savaitę atvežti. Parašyk el. pašto adresą, atsiųsiu nuotrauką, kokias aš užsisakiau. Na man labai patiko, nes kitoniškos, nematytos dar. Šiaip ta Žiedūnė man patiko, turi idėjų. Tik gaila, kad jie ne Kaune, tai sunkiau derintis telefonu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šunvyšnė @ 2009 07 14, 11:52)
Tų, kur tu įdėjai nuotraukas, manau, turėtų būti www.sirdziu.lt.

Bet aš tai užsakinėju iš Marijampolės. Žiedūnėje. Turėtų šią savaitę atvežti. Parašyk el. pašto adresą, atsiųsiu nuotrauką, kokias aš užsisakiau. Na man labai patiko, nes kitoniškos, nematytos dar. Šiaip ta Žiedūnė man patiko, turi idėjų. Tik gaila, kad jie ne Kaune, tai sunkiau derintis telefonu smile.gif

jo cia tos nuotraukos is to internetinio puslapio ir yra, tik kad jie jau tokiu spyneliu neturi, as jiems skambinausi. O mano el. pastas yra sk.greta(eta)yahoo.com. O jie cia tau atsiunte savo darbu nuotraukas ka turi ar kaip tu juos susiradai, gal koks interenetinis puslapis ju yra?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skgreta: 14 liepos 2009 - 10:58
QUOTE(Romeniukas @ 2009 07 14, 09:09)
turiu klausimuku....  ax.gif  1. kas nors kabina spyna be sirdeliu,o tik isgraviruota ?  g.gif  ant spynos isgraviravom vardus sirdutes ir data...  ar ieskot dar ir sirduciu prikabinimui ?

Labutis 4u.gif Aš tik ant spynelės išgraviravau širdeles, vardus ir datą. Bet irgi dar galvoju ar nereikia širdelių prikabint g.gif O pakabint galvoju antrą dieną jaunojo sode, kad visą laiką matytų ir džiaugtųsi bigsmile.gif Garantuota tada, kad niekas nenupjaus ir nedings mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(skgreta @ 2009 07 14, 10:57)
Sveikos,

As tai savaitgali su jaunaja per parduotuves ejau, tai biski apsipirkau vestuvem, bet labai labai nedaug, daug ko neradau ko ieskojau, nusipirkau medaliu, veduokle grazia radau, dar tokia pasagele moline.

o kokius medalius pirkai?gal galima plačiau? ax.gif

----------------------

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Minnra @ 2009 07 13, 15:30)
Andra*, o kokia pasaka sekei, gal gali pasidalinti.

Išrenkam žmones:
MIŠKAS - visi turi ūžti,
MĖNULIS - koks vyras rankom pamirguliuot,
ŽVAIGŽDĖS - moteriškės rankas pakelia,
ŠUNYS - vyrai staugia (labai juokingai atrodo),
PILIS - irgi koks vyras aukštas, PRINCESĖ chi chi chi - jaunoji, PRINCAS ANT ŽIRGO - jaunasis turi imituoti jojimą.
Na ir pasaka: Buvo vakaras... Ošė tankus Miškas... Danguje švietė Mėnulis ir mirgėjo Žvaigždės...Per Mišką jojo Princas... Jį lydėjo gauja Šunų... Tolumoje stovėjo Pilis... Ten gyveno Princesė (chi chi chi)... Princas prijojo Pilį..., pasibeldė..., duris atidarė Princesė chi chi chi.... Jie apsikabino.. pasibučiavo ir ilgai ir laimingai gyveno.

QUOTE(skgreta @ 2009 07 13, 17:44)
Andra* Labai sauniai pasirodei  thumbup.gif , viskas labai graziai praejo. Norejau paklausti, o kokia daina mokinai svecius, gal gali papasakoti placiau? ax.gif

Daina buvo tokia:
Koks gyvenimas puikus (dainuodami visi linguoja su nyksciais)
Kai sviecia vasaros saule (dainuodami rodom panasiai kaip saule vire)
Pakelkim mes draugai taures (pakeliam taures)
Uz musu jaunuju laime (isgeriam tada)

QUOTE(rasarasa @ 2009 07 13, 19:04)
Andra, tu cia rasei apie karštus patiekalus, o as supratau, kad karstus nesiojo doh.gif
Viespatie galvoju tai kur cia jie dabar svente, kad dar ir karstus nesioja lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Andra*: 14 liepos 2009 - 11:26
QUOTE(manilla @ 2009 07 14, 12:16)
o kokius medalius pirkai?gal galima plačiau? ax.gif

----------------------

user posted image

Pirkau molinukus, apdovanosiu svecius antra diena, tai ten yra: komendantams, daktarui, netikriems jauniesiems, policininkui, gaisrininkui, sauniausiai porai, sauniausiam pabroliui, sauniausiai pamergei,meiliausiai porai, geriausiems sokejams, balsingiausiam sveciui, jauniesiems, ilgiausiai nemiegujusiam, ilgiausiai miegojusiam, ir dar kelios nominacijos, dabar nepamenu.
Papildyta:
QUOTE(Andra* @ 2009 07 14, 12:24)
Daina buvo tokia:
Koks gyvenimas puikus (dainuodami visi linguoja su nyksciais)
Kai sviecia vasaros saule (dainuodami  rodom panasiai kaip saule vire)
Pakelkim mes draugai taures (pakeliam taures)
Uz musu jaunuju laime (isgeriam tada)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Kaip idomiai sugalvojai thumbup.gif . O pagal kokia melodija padainavai? Ar seip kazkokia sugalvojai?
Atsakyti
QUOTE(skgreta @ 2009 07 14, 13:27)
Pirkau molinukus, apdovanosiu svecius antra diena, tai ten yra: komendantams, daktarui, netikriems jauniesiems, policininkui, gaisrininkui, sauniausiai porai, sauniausiam pabroliui, sauniausiai pamergei,meiliausiai porai, geriausiems sokejams, balsingiausiam sveciui, jauniesiems, ilgiausiai nemiegujusiam, ilgiausiai miegojusiam, ir dar kelios nominacijos, dabar nepamenu.
Papildyta:

Kaip idomiai sugalvojai  thumbup.gif . O pagal kokia melodija padainavai? Ar seip kazkokia sugalvojai?

bandykit patys prisitaikyt,nes as jau neperteiksiu melodijos
Atsakyti
QUOTE(skgreta @ 2009 07 14, 12:27)
Papildyta:

ačiū 4u.gif

Aš tai jau nebežinau kokius tuos medalius ir bedaryti doh.gif

Man jau žinokit merginos pradeda stogas lėkt,kai pagalvoju kad jau kitas savaitgalis doh.gif dar printerį baigėsi rašalas tai ir visi spausdinimo darbai atsideda doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo manilla: 14 liepos 2009 - 11:46
QUOTE(loretita2 @ 2009 07 13, 22:59)
Kaip cia pasakius, galima ir taip, ir taip, o kas tau graziau?
Papildyta:

dekui, kas dar ka galvoja? Ir seip noriu paklaust ar jus sveikinat metiniu progomis savo supirstus jaunuosius?

maciau torta padaryta is pampersu,o jei nusiziurejus ideja pagamint torta is tualetinio popieriaus?na aisku dar priklauso nuo jaunuju,kiti gali isizeist smile.gif bet as tai galvoju,kad po metu tikrai toki darysiu biggrin.gif jis turetu but 5aukstu,o i ritineliu vidu galima dar ka nors idet.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Del visu supirkimu,tai as is karto sakiau,kad arba mes susiperkam patys viska,bet tada nebedovanojam dovanos,arba jaunieji superka,ir dovana,tai jie iskarto sutiko,kad mes patys,nes puikiai supranta,kad islaidu daug ax.gif

O kokios kainos tu vestuviniu sirdeliu,gal domejotes,negaliu as jiems prisiskambinti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šypsenėlė24: 14 liepos 2009 - 12:21