Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namučiai XIX

user posted image
labuciuka.... skrandi skauda nepamiegu.... todel jungiuos jau cia.... nesuprantu kaip tas laikas taip greit tirpsta...atrodo uzvakar buvo dar keturi men like...o db 18dienu doh.gif
nelabai ka galiu pasidaryt kai tokia padejeja salia... dazniausiai naktineju jai uzmigus...

turiu klausimuku.... ax.gif 1. kas nors kabina spyna be sirdeliu,o tik isgraviruota ? g.gif ant spynos isgraviravom vardus sirdutes ir data... ar ieskot dar ir sirduciu prikabinimui ?
2.gal kas zaidet braskes ir agrastus ? nesu zaidus,bet kazkodel noreciau ji padaryt....tik nelabai isivaizduoju kur tuos lapelius gamtoj isdeliot,paslept,priklijuot,pakabint ir ka uzrasyt ? Gal kas patars.... turiu nupirkus priklijuojamu lapeliu su skylutem tokie obuoliukai...taj gal po medzius juos iskabinet ? jei toj vietoj ju bus g.gif kazin jei uzrasyciau pabroliams po viena raide jonosios varda,o pamergem - jaunojo ? gaunasi tiek pat raidziu... ar geriau rasyt koki sakini...ir ant lapelio po zodi ?

Turiu is latvijos pajurio parsivezus dar graziu akmenuku..taj ejsiu papaisyti..parasyti..gal maziau vykusius pakeisiu ar dar ka naujo uzrasysiu...
paskui reiks torto uzlankstymams skyles ispjauti... dar zadu padaryt sirdi jaunuju sutikimui... ir beliks scenarijus ir visi atspausdinimai...
aj tiesa...del savo aprangos persigalvojau..ryt eisiu i nuoma..tikiuos grisiu rami ir jau zinosiu ,ka rengsiuos blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Stai ka radau apie duonos ynesima:
,,Vestuvių pabaigoje karvojų iškilmingai įnešdavo į namus: priekyje eidavo piršlys, jam iš paskos jaunoji ir svočia, už jų jaunosios pabroliai. Jį padalindavo visiems vestuvininkams."
Cia kalba apie ta duonele kur kepalo viduje daug mazu kepaliuku smile.gif

o cia kepyklos int. adresas Šiauliuose jei kam reiks www.gardune.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasarasa: 14 liepos 2009 - 08:29
QUOTE(amzinastudente @ 2009 07 13, 20:55)
Sveikutės,
Ir aš jungiuosi prie jūsų, piršliausiu 18 liepos dieną. Kuo viskas arčiau, tuo darosi baisiau. Vestuvėse bus 40 žmonių, o mano biudžetas minimalus. Skaičiau, skaičiau...ir rinkausi pigiausius variantus (visų prizų-siurprizų). Kai viską nufotografuosiu, įdėsiu. Gal ir daugiau čia tokių, mažo biužeto, svočių yra ax.gif

Mus su pirsliu finansuoja patys jaunieji. Nieko jie nerado daugiau pirsliauti, be to jaunoji norejo, kad eiciau butent as, tai cia buvo susitarimo reikalas. Patys negaletumem sau leisti teikti jauniesiems dovana ir dar susipirkti visa reikalinga atributika pirsliavimui smile.gif Jau beveik viska turiu susipirkusi, tai galiu pasakyti jog pinigu issileidzia tikrai daug, net menkiausioms smulkmenoms. doh.gif
Atsakyti
Sveikos merginos ,

dziaugiuosi uz visas svociais linkasmai atsokusiais vestuves . O man darbymetis is peties .Vis dar su pop. tortu vargstu . Padaryti gabaliuku formas tik maza dalis darbo - reikia juos sudet i torta . Nezinau kaip juns man tai sunkiai sekasi. Bet vistiek as ji iveiksiu.

Merginos jus tiek daug ruosetes , bet as niekaip nesuprantu kaip viska spesit panaudot. Ar as visai nesuprantu laiko , man atrodo kad vakaras praleks akimirksniu - kaip sakot svociutes g.gif

Vakar issiuntinejau daug laisku i AZ , labai laukiu atsakymu .

Atsakyti
Dar klausimukas
Sakykit, o svociai priklauso dovanot jauniesiems dovana ar tik tos jau kur yeina y scenariju? ax.gif
Atsakyti
sveikos merginos 4u.gif
jungiuosi prie jusu,nes mums irgi nusimato toks "dziaugsmelis" rugsejo 5d blush2.gif
tai kol kas skaitau temeles,renku info,o po po teks filtruot,kas tinka biggrin.gif

kazkuri kalbejot apie sertifikatus ar diplomus,o gal galima tokius kokius sveciams i popierini torta idet? gal galit pavyzduku kokiu pasidalint?
Papildyta:
ir dar apie ta duonele kur daug duoniuku viduje,ar kepa kaune kur? ar alytuj kazkas minejo yra,jau neberandu kur skaiciau g.gif
Atsakyti
Labutės,

gal kuri galite persiųsti torto trafaretą? 4u.gif labai skubu 4u.gif
erikuthe@gmail.comiš anksto AČIŪ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astarna @ 2009 07 14, 09:53)
Sveikos merginos ,

dziaugiuosi uz visas svociais linkasmai atsokusiais vestuves . O man darbymetis is peties .Vis dar su pop. tortu vargstu . Padaryti gabaliuku formas tik maza dalis darbo  - reikia juos sudet i torta . Nezinau kaip juns man tai sunkiai sekasi. Bet vistiek as ji iveiksiu.

Merginos jus tiek daug ruosetes , bet as niekaip nesuprantu kaip viska spesit panaudot. Ar as visai nesuprantu  laiko  , man atrodo kad vakaras praleks akimirksniu  - kaip sakot svociutes g.gif

Vakar issiuntinejau daug laisku i AZ , labai laukiu atsakymu .

Labar rytelis visoms,
issiunciau tau ko prasei.Dabar del laiko. Panaudoti galima daug. Tiesiog reik susideliot scenarijų, matai vienos svociutes daug suspeja iki dvyliktos, o kitos visas linksmybes pasilieka po torto dalinimo (net iki paryciu) thumbup.gif Zinoma priklauso ir nuo sveciu, jei nelabai jiems idomu bus renginys o tik baliukas galvoj, tai zinoma ir puse galima nepanaudot doh.gif Bet manau, kiekviena, vis tik numano kokia liaudis rinksis. O pasiruosti manau vistiek geriau daugiau, kad po to nebutu nejaukiu tarpu sventes viduryje smile.gif
Papildyta:
QUOTE(rasarasa @ 2009 07 14, 10:02)
Dar klausimukas
Sakykit, o svociai priklauso dovanot jauniesiems dovana ar tik tos jau kur yeina y scenariju?  ax.gif

Cia jau kaip kam atrodo. Pvz mes jau tikrai nieko daugiau nedovanosim ir tai be proto daug islaidu. Manau protingi zmones patys supranta, kad islaidu pirsliams netruksta ir taip. Graviruotos taures - stai jas pateiksime kaip dovana nuo musu. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ronile @ 2009 07 14, 10:15)
sveikos merginos 4u.gif
jungiuosi prie jusu,nes mums irgi nusimato toks "dziaugsmelis" rugsejo 5d blush2.gif
tai kol kas skaitau temeles,renku info,o po po teks filtruot,kas tinka biggrin.gif

kazkuri kalbejot apie sertifikatus  ar diplomus,o gal galima tokius kokius sveciams i popierini torta idet? gal galit pavyzduku kokiu pasidalint?
Papildyta:
ir dar apie ta duonele kur daug duoniuku viduje,ar kepa kaune kur? ar alytuj kazkas minejo yra,jau neberandu kur skaiciau g.gif

i torta niekas nededa sertifikatu ir diplonu (per mazi tie gabaliukai, kad sutilptu)Ten deda sveciu pasizadejimo korteles jauniesiems, dar g.b prisiminimo maza dovanele (g.b. magnetukai ir t.t.), kitos ideda saldaini su jaunuju foto. mirksiukas.gif Ar diplomus teiksiu pabaigoje vietoj atsisveikinimo dovaneliu, manau kad liks prisiminimui pas kiekviena prie nuotrauku idetas smile.gif tikiuosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ericaa @ 2009 07 13, 21:25)
Nežinau kas gražiau, nesu susidūrusi biggrin.gif O noriu padaryti taip, kad būtų visiems linksma. Jaunoji nori su batais arba užrašais, o mes matyt su vyru nelabai suprantam kaip ten viskas vyks,ta nes kai bandom įsivaizduoti, atrodo, kas čia linksmo jei pvz. į klausimą "Į kurortą važiuosiu aš" abu pakels po savo batą g.gif Nu kažko nesuprantam doh.gif ir teks padaryt su traukimu (žodžiu ne taip, kaip nori jaunieji)

cia tas zaidimas su batais, tai ne darbu pasidalijimas. klausimus uzduodi tokius suktus, kad nezinotu kurio bata kelti, arba kokius juokingus. pavyzdziui mes klausem, kurio gimine keistesne? jaunosios gimine labai juokesi, nes jie patys zino, kad biski keistoki smile.gif

QUOTE(rasarut @ 2009 07 13, 22:15)
Luu - norejau paklausti kaip zibintai is piro.lt? As planuoju irgi is cia uzsakineti, kiek ieskojau internte cia jie pigiausi, o kaip ju kokybe, i dangu pakilo ?

labai gerai pakilo, nebuvo jokiu problemu. gerai uzsidege. as jau pries tai buvau naudojus, netgi buvo toks atvejis kad ipliso pries leidziant ir vistiek pakilo. ir labai greit atveze po uzsakymo. manes neapvyle
Atsakyti
QUOTE(Jolė @ 2009 07 14, 10:23)
Labutės,

gal kuri galite persiųsti torto trafaretą? 4u.gif  labai skubu  4u.gif
erikuthe@gmail.comiš anksto AČIŪ  4u.gif

issiunciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Luu @ 2009 07 14, 09:37)
cia tas zaidimas su batais, tai ne darbu pasidalijimas. klausimus uzduodi tokius suktus, kad nezinotu kurio bata kelti, arba kokius juokingus. pavyzdziui mes klausem, kurio gimine keistesne? jaunosios gimine labai juokesi, nes jie patys zino, kad biski keistoki smile.gif

Aaaaaaa

na va, dabar supratau smile.gif
Pagaliau doh.gif

Labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ericaa: 14 liepos 2009 - 09:56
Sveikos 4u.gif

Gal kas galetu man i pasta atsiusti darbu pasidalijimus, kuriuos traukia jaunieji blush2.gif

aciu 4u.gif v.raudiene@sviesa.lt
Atsakyti