Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namučiai XIX

QUOTE(loretita2 @ 2009 07 13, 21:59)
Atleiskit truputi ne i tema,bet mano jauniesiems bus metai kaip vede, tai zadu padaryti, kadangi poperines vestuves, dovana su banknotais, kad gautusi milijonas, kaip jus manot , ar gerai, ir uzrasit zadu ,,reikalui esant ismuskit stikla,,.  Dar galvojau knyga, bet nelabai skaito, o ka jus patartumet  g.gif

manau, kad mintis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(miskininkele @ 2009 07 13, 15:59)
renkyte o tu ne prie juros  g.gif
man maikutes padare per pusantros valandos, as dariau kaune, savanoriu maksimoj t idejos ar kazkas panasaus ten yra

kas cia per daiktas konfeti patranka?

konfeti patranka, kaip "chlapuske"tik biski didesne, uzsakinejau is piro.lt dangaus zibintus, tai ir dvi patrankas uzsakiau. jei lauke butu buves geras oras, tai butu ir lauke fainiai atrode

dar pamirsau parasyti, komendantams kaip atributika iteikem svieciancius kardus, ir dar jie groja, tokia keista muzikele. tai geras vaizdelis buvo. tik gaila, kad vaikai labai uzsimane juos tureti, tai greit komendantus nureketavo. o juos pirkau kalavriju turguj, vilniuj. parduotuvese niekur negavau
Atsakyti
QUOTE(Luu @ 2009 07 13, 15:23)
4. Dar visiems labai patiko zaidimukas, kai jauniesiems uzduoti klausimus - kaip pavyzdziui Kuris plauna indus?, o tie susodinti nugarom, turi kelti to zmogaus bata, jei jaunoji plauna, tai jos bata kelia...

Aš dėl šio žaidimuko noriu paklausti smile.gif Jei gerai supratau, tai ir jaunasis, ir jaunoji turi po du batus - vieną savo, kitą - antrosios pusės?
Tai gal tada nieko gautųsi ir su užrašais "Žmona" ir "Vyras"? g.gif

Čia jau daug išbandžiusių šį žaidimą, tai pasidalinkit, kaip įdomiau ar šitaip, kai turi kelt batą, ar traukti kiekvienam darbelius nematant, pvz iš vokelių, kinderių?
Atsakyti
QUOTE(ericaa @ 2009 07 13, 21:54)
Aš dėl šio žaidimuko noriu paklausti smile.gif Jei gerai supratau, tai ir jaunasis, ir jaunoji turi po du batus - vieną savo, kitą - antrosios pusės?
Tai gal tada nieko gautųsi ir su užrašais "Žmona" ir "Vyras"? g.gif

Čia jau daug išbandžiusių šį žaidimą, tai pasidalinkit, kaip įdomiau ar šitaip, kai turi kelt batą, ar traukti kiekvienam darbelius nematant, pvz iš vokelių, kinderių?

Kaip cia pasakius, galima ir taip, ir taip, o kas tau graziau?
Papildyta:
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 07 13, 21:42)
manau, kad mintis  thumbup.gif

dekui, kas dar ka galvoja? Ir seip noriu paklaust ar jus sveikinat metiniu progomis savo supirstus jaunuosius?
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2009 07 13, 20:59)
Kaip cia pasakius, galima ir taip, ir taip, o kas tau graziau?

Nežinau kas gražiau, nesu susidūrusi biggrin.gif O noriu padaryti taip, kad būtų visiems linksma. Jaunoji nori su batais arba užrašais, o mes matyt su vyru nelabai suprantam kaip ten viskas vyks,ta nes kai bandom įsivaizduoti, atrodo, kas čia linksmo jei pvz. į klausimą "Į kurortą važiuosiu aš" abu pakels po savo batą g.gif Nu kažko nesuprantam doh.gif ir teks padaryt su traukimu (žodžiu ne taip, kaip nori jaunieji)

Kažkokia aš čia pasimetus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Jau greičiau tas šeštadienis, tada bent jau atsipalaiduosiu, nes viskas bus taip, kaip ir turi būti smile.gif Nes kai turi laiko, tai ir galvoji kaip čia padaryt geriau doh.gif
Papildyta:
Tiesa, praktiškai viską esu jau pasidariusi, viskas atspausdinta, nufotografuota, tik negaliu dabar čia įdėti, nes nenoriu rizikuoti smile.gif
Atsakyti
Luu - norejau paklausti kaip zibintai is piro.lt? As planuoju irgi is cia uzsakineti, kiek ieskojau internte cia jie pigiausi, o kaip ju kokybe, i dangu pakilo ?

Del zaidimo su tuo krepsiniu jis man thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , pati esu darisi dvejose vestuvese, tik mes ji darem ne komendantams o sveciams, visiemslabai patiko. As pasidariau ant lapu numerius su pavardem,mes darem dvi komandas paemem "zalgiri" ir "CSK", nes labai buvo sunku isidemeti pavardes dabartiniu zaideju kas zaidzia lietuiskose komandose, o kadangi zaidima si zaidziama jau ipusejus vestuvei tai pavartojus alkoholio pasimirsta pavardes krepsininku lotuliukas.gif , o tos senos i krauja iaugusios, komentatoriaus pareigasatlieka pirslys.
Atsakyti
sveikutės, ačiū visoms, pasidalijusioms mintimis ir įspūdžiais.
Aš kol kas dar garsiai reikštis negaliu, nes mano jaunosi lankosi sm. Bet po šio savaitgalio pasidalinsiu viskuo.

Nusipirkau šiandien balionų, kur reikia prileisti vandens į juos. Galvoju gal gamtoje panaudočiau kokį žaidimuką sužaisdama su jais, bet nežinau kokį. Gal kuri darėt su tokiais balionais žaidimą?
Papildyta:
QUOTE(zydrunyte @ 2009 07 13, 12:36)
Galiu issiusti ka turiu pasidariusi, man tai tikra negaila  mirksiukas.gif

gal galėtum nat atsiųsti į azonden@zmail.lt?

Atsakyti
Labutis 4u.gif
Žinau, kad tikrai kažkurioj temoj skaičiau apie saldainių popierėlius, bet... neberandu doh.gif Taigi, jei galite, mergaitės, pasakykit, ant kokio popieriaus spausdinate saldainių popierėlius? ax.gif 4u.gif Tikriausiai netinka paprastas? Nebent labai plonas būtų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(liolikė @ 2009 07 14, 01:17)
Labutis  4u.gif
Žinau, kad tikrai kažkurioj temoj skaičiau apie saldainių popierėlius, bet... neberandu  doh.gif Taigi, jei galite, mergaitės, pasakykit, ant kokio popieriaus spausdinate saldainių popierėlius?  ax.gif  4u.gif  Tikriausiai netinka paprastas? Nebent labai plonas būtų?  g.gif

aš spausdinu ant paprasto.
Atsakyti
Sveikos, labai reikia netikrų pinigų gal kuri turit. help.gif
Atsakyti
QUOTE(liolikė @ 2009 07 14, 02:17)
Labutis  4u.gif
Žinau, kad tikrai kažkurioj temoj skaičiau apie saldainių popierėlius, bet... neberandu  doh.gif Taigi, jei galite, mergaitės, pasakykit, ant kokio popieriaus spausdinate saldainių popierėlius?  ax.gif  4u.gif  Tikriausiai netinka paprastas? Nebent labai plonas būtų?  g.gif

Zinoma, kad tinka. mirksiukas.gif Visa laika ant paprasto spausdinau ir superiniai popiereliai bei saldainiukai iseina. mirksiukas.gif Linkiu sekmes. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inrinke: 14 liepos 2009 - 07:54
QUOTE(asta48 @ 2009 07 14, 08:16)
Sveikos, labai reikia netikrų pinigų gal kuri turit. help.gif

Yra tokie valgomi pinigai, turguje maciau buvo, arba gali pabandyti tikrus nuskanuoti ir su spalvotu printeriu atprintinti.
Vienose vestuvese mačiau net nuotraukas pirsliu idetas vietoj ten esnciu lotuliukas.gif super atrodė. Tipo piršlių pinigai.
Pabandyk įeiti į šią nuorodą:
http://verslas_banga...ji_100_litu.jpg
Gal padės mirksiukas.gif
Atsakyti