Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namučiai XIX

QUOTE(pekutis @ 2009 07 13, 17:42)
mes buvom sustoję Balbieriškio aukščiausioj vietoj,ten Nemuno vingis gražiai atrodo.po to važiavom į sodybą,kadango ten lb. didelė teritorija ir graži  wub.gif ("pas Algirdą"),o apie 17 val.nuvažiavom į Merkinę,ten pasifotografavom,kadangi lijo,tai po tiltu vietos daug  tongue.gif ,o mačiau yra pavėsinė,bet jau buvo užimta kitos vestuvės,o jei geras oras būtų,tai nuo piliakalnio bais gražu  wub.gif tik nerizikavom lipt,nes laipteliai slidūs doh.gif

Galvojam ir mes pavaziuot i Merkine , bet nezinau ,senai ten buvau ir nepamenu ar yra ten vietos kur apsistot su zaidimais ir panasiai . Balbieriskis man nieko gero kazkaip ,nusibode . Buvom i Birstona nuvaziave pasiziuret ,tai grazu bet nieko ypatingo . Tik tiek kad labai patogi vieta apsistoti ir suoliuku yra ir pieveles grazios nusienautos g.gif
Atsakyti
QUOTE(pekutis @ 2009 07 13, 09:41)
aš dariau pieš pora savaičių  ax.gif

Aciu tau 4u.gif Bandysiu ir as ka nors panasaus padaryt ax.gif

QUOTE(darule @ 2009 07 13, 11:29)

Darule, tu tik pasidomek man atrodo ja daug kur kepa mirksiukas.gif
Jei ka suzinosiu daugiau parasysiu.

QUOTE(Andra* @ 2009 07 13, 13:12)
,tik paciam viduryje pradejo karstus nesiot,tai biski sutrukde,bet greit muzikantas patvarke,kad minute palauktu.

Andra, tu cia rasei apie karštus patiekalus, o as supratau, kad karstus nesiojo doh.gif
Viespatie galvoju tai kur cia jie dabar svente, kad dar ir karstus nesioja lotuliukas.gif

QUOTE(asta48 @ 2009 07 13, 13:47)
Mūsų vestuvės sodyboj "Pas Genutė"

ir musu ten pat bus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(darule @ 2009 07 12, 19:29)
Iš kiekvieno jūsų širdies;
Patirties nugyventų dienų,
Tebūnie tai knyga patarimų -
Išminties ir jūsų žinių.

Laimės, santarvės ir supratimo
Paslaptis lai šiuos lapuos atguls.
Tebūnie tai lyg vadovėlis,
Jei pečius mūs sunkumai užguls.

Parašykite savo mintis,
Palinkejimus, atminimus
Ir šita patarimų knyga
Dovana geriausia mums bus.

kaip jums toki zodziai? ax.gif
cia i sveciu knyga irasyt tokius mastau g.gif

thumbup.gif tikrai grazus zodziai, nepyk ,bet nusikopinau ateiciai
Atsakyti
prasom, prasom, juk tam ir parasiau, kad pasidalint su jumis 4u.gif wub.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(miskininkele @ 2009 07 13, 16:16)
gal zinai tiksliai adresa? arba apibudink kurioje vietoje  ax.gif
Papildyta:
gal cia yra svocia svociaujanti pas jaunuosius Sima ir Lijana ? jei neklyst tai rugpjucio 8 d ju vestuves

ne, as i Mazeikius vaziuosiu biggrin.gif
o parduotuve randasi cia:vaziuoji per tilta i Jonava tada uz tilto iskart suki i desine, o tada vaziuoji tiesiai palei neri ir bus antras ivaziavimas po kaire vaziuoji visad tiesiai ir netoli pagrindines gatves pus parduotuve "rastines reikmenys" tokia nuosavame name po desine.(uz maximos)
Na nz ar tu cia ka supratai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rasarasa @ 2009 07 13, 17:04)

Darule, tu tik pasidomek man atrodo ja daug kur kepa mirksiukas.gif
Jei ka suzinosiu daugiau parasysiu.

butu l.gerai, jei ka suzinotum, kad parasytum, sita darba as pavedziu savo jaunajai susizinoti, ar kas kur daro dar tokias duoneles, jei ka suzinosiu - pasidalinsiu info su jumis mirksiukas.gif
Papildyta:
Luu aciu uz idejas, ir pasakojima wub.gif 4u.gif buvot thumbup.gif pirsliai
Atsakyti
Luu saunuole puikiai pasirodei ir aciu uz pasakojima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olginskiene @ 2009 07 13, 13:31)
Nežinau, gal jau ir esate girdėjusios blush2.gif , aš čia naujokė biggrin.gif , bet yra super žaidimas su stalo komendantais:
Išrinkus komendantus, reikia jų paklausti mylimiausių krepšininkų pavardes (tik reikia kad nesikartotų), po to įpilamas stikliukas(tipo krepšinio kamuolys) ir komentuojamos varžybos. kažkas tokio: Javtokas perduoda kamuolį štombergui (stikliukas perduodamas pasivadinusiam štombergu. Štombergas meta (turi išgerti) ir t.t. Įdomiausia būna kai komentatorius sako kad meta, ir po trumpos pauzės, kad nepataiko, kamuolys atšoka ir vėl iš naujo meta ( zmogus nespeja sureguoti, ikala viena karta, po to gauna gerti antra biggrin.gif , o su  baudų metimais tai išvis liuks. biggrin.gif . O po viso šio  žaidimo, pasakoma, kad komendantai savo jau išgėrė, o dabar turi tvarką prižiūrėti. biggrin.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
nežinau, bet kiek kartų bandžiau, liuks gaunasi thumbup.gif , visiems labai patinka.
4u.gif tikiuosi, kad kam nors pagelbėjau 4u.gif

Mano sese dare per senuolio jubilieju, thumbup.gif zaidimas ir juoko kiek buvo negaliu apsakyt. Dar ji paskirste i 2krepsinio komandas, zalgiris ir l.rytas,iteike jiems zenklus su komandos zenklu poto je pasirinko savo mylimo zaidejo pavardes ir prasidejo zaidimas, thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(darule @ 2009 07 13, 13:35)
cia tai geras :nesu tokio girdejus, gal galetum mazdaug ta texta atsiusti, kaip ten viskas gaunas, nes nesu krepsinio sirgale, tai nemanau kad sukurpciau pati texta

galeciau ir as bet man reikia filmuota medziaga perziuret ir surasyt kaip viskas buvo. Jei nieks netures tada kibsiu i rasyma
Atsakyti
As pasisakysiu del helio baliono, kas ruosiasi nuomot....

Tam reikalui irgi reikia paruostu balionu, apdirbtu is vidaus, nes jei pripusit paprastus, tai laikys labai neilgai. Mes is vakaro priputem, o ryte visi nukrite buvo verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Minnra: 13 liepos 2009 - 19:18
Sveikutės,
Ir aš jungiuosi prie jūsų, piršliausiu 18 liepos dieną. Kuo viskas arčiau, tuo darosi baisiau. Vestuvėse bus 40 žmonių, o mano biudžetas minimalus. Skaičiau, skaičiau...ir rinkausi pigiausius variantus (visų prizų-siurprizų). Kai viską nufotografuosiu, įdėsiu. Gal ir daugiau čia tokių, mažo biužeto, svočių yra ax.gif
Atsakyti
viskas thumbup.gif , tik pasigendu vaizdų bigsmile.gif
Atsakyti
Atleiskit truputi ne i tema,bet mano jauniesiems bus metai kaip vede, tai zadu padaryti, kadangi poperines vestuves, dovana su banknotais, kad gautusi milijonas, kaip jus manot , ar gerai, ir uzrasit zadu ,,reikalui esant ismuskit stikla,,. Dar galvojau knyga, bet nelabai skaito, o ka jus patartumet g.gif
Atsakyti