Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namučiai XIX

QUOTE(zydrunyte @ 2009 07 13, 14:07)
Visoms kas praset issiunciau diplomukus. Svociutes, kazkuri minejot, kad turit torto iskarpa ta normalau dydzio, tai gal galetumet permesti man ax.gif Nes radau tik ta maza, tai sulansčiau ir korteles net netelpa  doh.gif [COLOR=yellow](zydrunyte@gmail.com) buciau labai dekinga  4u.gif  4u.gif  4u.gif

torto trafaretą išsiunčiau gaudyk
Atsakyti
QUOTE(renkyte @ 2009 07 11, 19:47)

as dabar labai intensyviai mastau apie loterija...gerai butu gauti klausimus ax.gif o jei be klausimu, tai gal tada reiktu kokius grazius loterijos bilietelius padaryti mastau.gif
wub.gif butu labai fainai juos pamatyti ax.gif

As cia ne loterija pasidariau, o kad ieskomas plakata ax.gif

Nu su krepsininkais tai tikrai super thumbup.gif

Andra*, o kokia pasaka sekei, gal gali pasidalinti.

As irgi jau pasidariau jauniesiems diplomus, gandro pareiskima, kuri leisime prie baznycios.

Gal kuri uzsakinejote balandzius. Radau po 70lt, tik nezinau ka daryti, gal jie prasti, nes visur po 100lt?

Oi labukas visoms
Atsakyti
aciukas visoms 4u.gif :torto trafareta gavau thumbup.gif Dabar tik popieriaus nusipirkiu ir dirbsiu, dirbsiu dirbsiu biggrin.gif
Gat turit nufotkine, kas dar daret tuos tortukus. ax.gif Man labai idomus bendras torto papuosimas. Labai butu idomu pasisemti ideju smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydrunyte: 13 liepos 2009 - 14:45
QUOTE(zydrunyte @ 2009 07 13, 13:28)
Issiunciu, tekstus galit keistis o vardus ir datas tai zinoma butia biggrin.gif
As popieriu perku Jonavoje tokioje nedideleje kanceleriniu prekiu parduotuveje, tai ten uzsisakau ir man atveza jei neturi reikiamo kiekio. Labai grazaus ir iskilmindo popieriaus yra thumbup.gif

gal zinai tiksliai adresa? arba apibudink kurioje vietoje ax.gif
Papildyta:
gal cia yra svocia svociaujanti pas jaunuosius Sima ir Lijana ? jei neklyst tai rugpjucio 8 d ju vestuves
Atsakyti
sveikos busimos ir buvusios svociutes
as jau po visko. Viskas puikiai pavyko, galvojau kad labiau jaudinsiuosi, bet tas jaudulys greit dingo, kai reikejo sneketi.

kadangi beveik visas idejas imiau is cia, noriu labai padekoti DIDELIS ACIU VISOMS. sveciams labai patiko, netgi prisipazino, kad nesitikejo, kad bus taip idomu. Jaunieji irgi liko suzaveti

Noriu pasidalinti keliomis idejomis

1. Kazkada buvo kalbeta, kad uzsakinejat puzzle is eurokosfoto. O as padariau delione is vaikisku zaidimo, kur dezuteje buna 9 kaladeles. Atspausdinau 6 nuotraukas - 2 su jaunaisiais, 2 su ja, 2 su juo, jas sukarpiau ir suklijavau ant kaladeliu. Gamtoje deliojo ir jaunieji, ir poros, kas greiciau. patiko visiems.

2. Kai ismete jaunoji puokste, iteikiau jai nauja puokste, kad vis dar butu pasipuosusi. Sudejau medinius virtuves irankius, ir surisau dideliu kaspinu.

3. Sitas atrodo buvo kazkur minetas zaidimas. Padarem dvi eiles kedziu, reikejo 13 zmoniu, issitrauke kuom kas bus. Tada skaitem paciu sukurta pasaka, ir kaip pamini kazkurio personazo varda, tas turi apibegti aplink tas kedes.
Pries tai kur buvau vestuvese, kur Rasiuks30 svociavo, jinai dar turejo ir kazkokius atributus kiekvienam personazui, tai isvis buvo faina ir labai juokinga. mes jau nespejom, tai gerai buvo ir be nieko. Juoko buvo pilnos kelnes

4. Dar visiems labai patiko zaidimukas, kai jauniesiems uzduoti klausimus - kaip pavyzdziui Kuris plauna indus?, o tie susodinti nugarom, turi kelti to zmogaus bata, jei jaunoji plauna, tai jos bata kelia...

keletas nesekmiu buvo - gandras laiskui nepakilo, nors pririsom 5 balionus. gal del to kad siek tiek lijo. bet gerai kad nusileido i ezera ir graziai nuplauke.
ir prie baznycios, kai iseidinejo jaunieji taip lijo, kad tie ziedlapiai buvo nuplauti. dar prie baznycios sovem konfeti patranka, tai irgi prapuole lietuje

ir dar konfeti soveme per valsa, labai graziai atrode

nu ir sunku buvo sureguliuoti, kad dangaus zibintai butu paleisti visi vienu metu, sioks toks chaosas gavosi. bet visiems labai patiko

tai tiek atrodo. siaip viskas super buvo

dar karta labai ACIU
Atsakyti
andra, labai saunu, kad viskas pasiseke... thumbup.gif o kas ten per pareiskimas gandrui? g.gif gal gali atsiusti i az? blush2.gif ir labai butu gerai pamatyti antpecius blush2.gif

miskininkele, per kiek laiko tau padare tokias maikutes, kur man rodei? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*zadiv* @ 2009 07 13, 14:02)
Prisiminiau ,gi klausei kur vaziuot i gamta apie Alytu ,tai kur nusprendet ? Nes mes tai irgi neisirinkom vietos  doh.gif

mes buvom sustoję Balbieriškio aukščiausioj vietoj,ten Nemuno vingis gražiai atrodo.po to važiavom į sodybą,kadango ten lb. didelė teritorija ir graži wub.gif ("pas Algirdą"),o apie 17 val.nuvažiavom į Merkinę,ten pasifotografavom,kadangi lijo,tai po tiltu vietos daug tongue.gif ,o mačiau yra pavėsinė,bet jau buvo užimta kitos vestuvės,o jei geras oras būtų,tai nuo piliakalnio bais gražu wub.gif tik nerizikavom lipt,nes laipteliai slidūs doh.gif
Atsakyti
Andra* Labai sauniai pasirodei thumbup.gif , viskas labai graziai praejo. Norejau paklausti, o kokia daina mokinai svecius, gal gali papasakoti placiau? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Luu @ 2009 07 13, 16:23)
sveikos busimos ir buvusios svociutes
as jau po visko. Viskas puikiai pavyko, galvojau kad labiau jaudinsiuosi, bet tas jaudulys greit dingo, kai reikejo sneketi.

kadangi beveik visas idejas imiau is cia, noriu labai padekoti DIDELIS ACIU VISOMS. sveciams labai patiko, netgi prisipazino, kad nesitikejo, kad bus taip idomu. Jaunieji irgi liko suzaveti

Noriu pasidalinti keliomis idejomis

1. Kazkada buvo kalbeta, kad uzsakinejat puzzle is eurokosfoto. O as padariau delione is vaikisku zaidimo, kur dezuteje buna 9 kaladeles. Atspausdinau 6 nuotraukas - 2 su jaunaisiais, 2 su ja, 2 su juo, jas sukarpiau ir suklijavau ant kaladeliu. Gamtoje deliojo ir jaunieji, ir poros, kas greiciau. patiko visiems.

2. Kai ismete jaunoji puokste, iteikiau jai nauja puokste, kad vis dar butu pasipuosusi. Sudejau medinius virtuves irankius, ir surisau dideliu kaspinu.

3. Sitas atrodo buvo kazkur minetas zaidimas. Padarem dvi eiles kedziu, reikejo 13 zmoniu, issitrauke kuom kas bus. Tada skaitem paciu sukurta pasaka, ir kaip pamini kazkurio personazo varda, tas turi apibegti aplink tas kedes.
Pries tai kur buvau vestuvese, kur Rasiuks30 svociavo, jinai dar turejo ir kazkokius atributus kiekvienam personazui, tai isvis buvo faina ir  labai juokinga. mes jau nespejom, tai gerai buvo ir be nieko. Juoko buvo pilnos kelnes

4. Dar visiems labai patiko zaidimukas, kai jauniesiems uzduoti klausimus - kaip pavyzdziui Kuris plauna indus?, o tie susodinti nugarom, turi kelti to zmogaus bata, jei jaunoji plauna, tai jos bata kelia...
keletas nesekmiu buvo - gandras laiskui nepakilo, nors pririsom 5 balionus. gal del to kad siek tiek lijo. bet gerai kad nusileido i ezera ir graziai nuplauke.
ir prie baznycios, kai iseidinejo jaunieji taip lijo, kad tie ziedlapiai buvo nuplauti. dar prie baznycios sovem konfeti patranka, tai irgi prapuole lietuje

ir dar konfeti soveme per valsa, labai graziai atrode

nu ir sunku buvo sureguliuoti, kad dangaus zibintai butu paleisti visi vienu metu, sioks toks chaosas gavosi. bet visiems labai patiko

tai tiek atrodo. siaip viskas super buvo

dar karta labai ACIU

laba saunios idejos, saunuole thumbup.gif , smagu kad pasidalinai
Atsakyti
QUOTE(renkyte @ 2009 07 13, 16:24)
andra, labai saunu, kad viskas pasiseke... thumbup.gif o kas ten per pareiskimas gandrui? g.gif gal gali atsiusti i az? blush2.gif ir labai butu gerai pamatyti antpecius blush2.gif
miskininkele, per kiek laiko tau padare tokias maikutes, kur man rodei? g.gif

renkyte o tu ne prie juros g.gif
man maikutes padare per pusantros valandos, as dariau kaune, savanoriu maksimoj t idejos ar kazkas panasaus ten yra

kas cia per daiktas konfeti patranka?
Atsakyti
QUOTE(miskininkele @ 2009 07 13, 15:59)
renkyte o tu ne prie juros  g.gif
man maikutes padare per pusantros valandos, as dariau kaune, savanoriu maksimoj t idejos ar kazkas panasaus ten yra

ryt isvaziuoju mirksiukas.gif
aisku del maikuciu mirksiukas.gif

o kaip su heliu balionams pusti? kiek jis kainuoja ir kur jo ieskoti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(darule @ 2009 07 12, 19:29)
Iš kiekvieno jūsų širdies;
Patirties nugyventų dienų,
Tebūnie tai knyga patarimų -
Išminties ir jūsų žinių.

Laimės, santarvės ir supratimo
Paslaptis lai šiuos lapuos atguls.
Tebūnie tai lyg vadovėlis,
Jei pečius mūs sunkumai užguls.

Parašykite savo mintis,
Palinkejimus, atminimus
Ir šita patarimų knyga
Dovana geriausia mums bus.

kaip jums toki zodziai? ax.gif
cia i sveciu knyga irasyt tokius mastau g.gif

Man tai si ideja patiko, labai grazus zodziai. Nieko pries jei pasiskolinsiu? blush2.gif 4u.gif

QUOTE(Olginskiene @ 2009 07 13, 13:31)
Nežinau, gal jau ir esate girdėjusios blush2.gif , aš čia naujokė biggrin.gif , bet yra super žaidimas su stalo komendantais:
Išrinkus komendantus, reikia jų paklausti mylimiausių krepšininkų pavardes (tik reikia kad nesikartotų), po to įpilamas stikliukas(tipo krepšinio kamuolys) ir komentuojamos varžybos. kažkas tokio: Javtokas perduoda kamuolį štombergui (stikliukas perduodamas pasivadinusiam štombergu. Štombergas meta (turi išgerti) ir t.t. Įdomiausia būna kai komentatorius sako kad meta, ir po trumpos pauzės, kad nepataiko, kamuolys atšoka ir vėl iš naujo meta ( zmogus nespeja sureguoti, ikala viena karta, po to gauna gerti antra biggrin.gif , o su  baudų metimais tai išvis liuks. biggrin.gif . O po viso šio  žaidimo, pasakoma, kad komendantai savo jau išgėrė, o dabar turi tvarką prižiūrėti. biggrin.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
nežinau, bet kiek kartų bandžiau, liuks gaunasi thumbup.gif , visiems labai patinka.
4u.gif tikiuosi, kad kam nors pagelbėjau 4u.gif

Na cia tai turetu buti velniskai linksmas zaidimas, tik reikia gerai pravesti biggrin.gif Bet kadangi nei as nei pirslys nesame krepsinio fanai, tai nesigautu mums gerai schmoll.gif biggrin.gif
As siandien gerai padirbejau, pasidariau jau gele - darbu pasiskirstyma, butelius apklijavau etiketemis. Na o sestadieni sventojoje nupirkau jauniesiems rubeliu vietoj naktiniu: jaunajai kaip prijuoste su dirbtine krutine, o jaunajam apatinius su dirbtiniu uzpakaliu. Vaizdelis tai geras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(renkyte @ 2009 07 11, 08:27)
aciuks.gif esu be galo dekinga 4u.gif

o kaip jus organizuojate loterija? renkat pinigus ir dalinate prizus? g.gif ar kokius klausimus uzduodate? g.gif

Pas mus jokiu pinigu rinkimu nebuvo, taip jaunieji norejo. Uzduodavau klausimus ir apdovanuodavau
Papildyta:
QUOTE(murmur @ 2009 07 11, 08:38)
o jus darot visos darbu pasidalijima?  g.gif  man jis kazkoks nuvalkiotas atrodo,kiekvienose vestuvese tas pats g.gif  ar labai blogai bus jei as nedarysiu jo? blush2.gif

g.gif neblogai, bet man norejosi ji padaryti ir visai buvo idomu
Atsakyti