Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namučiai XIX

QUOTE(Olginskiene @ 2009 07 13, 14:31)
Nežinau, gal jau ir esate girdėjusios blush2.gif , aš čia naujokė biggrin.gif , bet yra super žaidimas su stalo komendantais:
Išrinkus komendantus, reikia jų paklausti mylimiausių krepšininkų pavardes (tik reikia kad nesikartotų), po to įpilamas stikliukas(tipo krepšinio kamuolys) ir komentuojamos varžybos. kažkas tokio: Javtokas perduoda kamuolį štombergui (stikliukas perduodamas pasivadinusiam štombergu. Štombergas meta (turi išgerti) ir t.t. Įdomiausia būna kai komentatorius sako kad meta, ir po trumpos pauzės, kad nepataiko, kamuolys atšoka ir vėl iš naujo meta ( zmogus nespeja sureguoti, ikala viena karta, po to gauna gerti antra biggrin.gif , o su  baudų metimais tai išvis liuks. biggrin.gif . O po viso šio  žaidimo, pasakoma, kad komendantai savo jau išgėrė, o dabar turi tvarką prižiūrėti. biggrin.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
nežinau, bet kiek kartų bandžiau, liuks gaunasi thumbup.gif , visiems labai patinka.
4u.gif tikiuosi, kad kam nors pagelbėjau 4u.gif

Saunus zaidimas thumbup.gif tikiuosi, kad pirsliukas bus krepsinio myletojas ir praves ta zaidimuka smile.gif nes man tai kaip tai tamsus miskas nes apie krepsini tai ni bum bum ... blush2.gif
Atsakyti
Dažniausiai, aš vyrui duodu komentuoti, tai jie kaip krepšinio fanatai daugiau tų išsireiškimų moka. Gaila, bet teksto kažkaip niekad nesirašiau. Maždaug. kkrepšininkus pavadinsiu :1;2;3;4;5. Ir 1 pagauna kamuolį ir perduoda 5; 5 varosi per visą aikštę ir kabliu meta į krepšį (5 turi išgerti). kamuolį pagauna trečias, bet sužinkniuoja, 3 meta baudas. pirmas metimas .... yra..... antras metimas....(padaryti pauze, kad isgertu, jei išgeria nepilną, sakyti, kad nepataike).... ir t.t. nu nežinau rolleyes.gif kažkas tokio. Labai daug ršyti gaunasi blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(*zadiv* @ 2009 07 13, 13:03)
O jusu vestuves gal Alytuj kur ?

Mūsų vestuvės sodyboj "Pas Genutė"
Atsakyti
QUOTE(Olginskiene @ 2009 07 13, 13:42)
Dažniausiai, aš vyrui duodu komentuoti, tai jie kaip krepšinio fanatai daugiau tų išsireiškimų moka. Gaila, bet teksto kažkaip niekad nesirašiau. Maždaug. kkrepšininkus pavadinsiu :1;2;3;4;5. Ir 1 pagauna kamuolį ir perduoda 5; 5 varosi per visą aikštę ir kabliu meta į krepšį (5 turi išgerti). kamuolį pagauna trečias, bet sužinkniuoja, 3 meta baudas. pirmas metimas .... yra..... antras metimas....(padaryti pauze, kad isgertu, jei išgeria nepilną, sakyti, kad nepataike).... ir t.t. nu nežinau rolleyes.gif kažkas tokio. Labai daug ršyti gaunasi blush-anim-cl.gif

Faina mintis,tik jau tikrai cia reikia krepsinio fanato drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Džiaugiuosi galėdama pagelbėti biggrin.gif

Merginos, dar kartą norėčiau paklausti, gal vedėt kas vestuves kur puse svečių buvo užsieniečiai blink.gif ba labai bijau, nežinau kaip elgtis, ar vesti vestuves tik lietuviškai, ar reikią kažką daryti ir angliškai blink.gif , gal kam jau taip buvo help.gif help.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olginskiene: 13 liepos 2009 - 13:02
QUOTE(asta48 @ 2009 07 13, 14:47)
Mūsų vestuvės sodyboj "Pas Genutė"

Prisiminiau ,gi klausei kur vaziuot i gamta apie Alytu ,tai kur nusprendet ? Nes mes tai irgi neisirinkom vietos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Olginskiene @ 2009 07 13, 13:57)
aciuks.gif  aciuks.gif  aciuks.gif
Džiaugiuosi galėdama pagelbėti biggrin.gif

Merginos, dar kartą norėčiau paklausti, gal vedėt kas vestuves kur puse svečių buvo užsieniečiai  blink.gif  ba labai bijau, nežinau kaip elgtis, ar vesti vestuves tik lietuviškai, ar reikią kažką daryti ir angliškai blink.gif , gal kam jau taip buvo help.gif  help.gif

O ka tavo jaunieji sako? g.gif
Atsakyti
Visoms kas praset issiunciau diplomukus. Svociutes, kazkuri minejot, kad turit torto iskarpa ta normalau dydzio, tai gal galetumet permesti man ax.gif Nes radau tik ta maza, tai sulansčiau ir korteles net netelpa doh.gif [COLOR=yellow](zydrunyte@gmail.com) buciau labai dekinga 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
verysad.gif Nieko, Sako kaip bus taip gerai. Bet as taip nemanau verysad.gif , lyg ir užsieniečių ignoravimas gaunasi g.gif O tie svečiai dar italai, ir, jaunieji sake, ne visi angliskai supranta doh.gif , o as itališkai per men. tikrai neismoksiu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olginskiene: 13 liepos 2009 - 13:13
QUOTE(zydrunyte @ 2009 07 13, 14:07)
Visoms kas praset issiunciau diplomukus. Svociutes, kazkuri minejot, kad turit torto iskarpa ta normalau dydzio, tai gal galetumet permesti man ax.gif Nes radau tik ta maza, tai sulansčiau ir korteles net netelpa  doh.gif [COLOR=yellow](zydrunyte@gmail.com) buciau labai dekinga  4u.gif  4u.gif  4u.gif

DIDELIS AČIŪ 4u.gif 4u.gif 4u.gif torto schemą išsiunčiau,tikiuosi tiks dėl dydžio mirksiukas.gif

http://www.stampingt...ate_cake2.html- gal kam prireiks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*zadiv* @ 2009 07 13, 14:02)
Prisiminiau ,gi klausei kur vaziuot i gamta apie Alytu ,tai kur nusprendet ? Nes mes tai irgi neisirinkom vietos  doh.gif

Mūsų fotografas sakė gamtos pasirinkimą palik jam. Fotografas iš Joki. Mes pasikliaujam juo, manau kad nepaves parinks gražų gamtos kampelį
Atsakyti
QUOTE(zydrunyte @ 2009 07 13, 13:07)
Visoms kas praset issiunciau diplomukus. Svociutes, kazkuri minejot, kad turit torto iskarpa ta normalau dydzio, tai gal galetumet permesti man ax.gif Nes radau tik ta maza, tai sulansčiau ir korteles net netelpa  doh.gif [COLOR=yellow](zydrunyte@gmail.com) buciau labai dekinga  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Gal padės ax.gif
http://www.stampingt...plate_cake.html
Atsakyti