Sveikutės svočiutės, Kai jaunuosius isleisim miegucio tai pirslys perskaitys instrukcija, kaip elgtis , o suteikiant medaus mėnesi (cia antra diena) padovanosim medaus "novaturo "kelione ir perskaitysim medaus naudojima. Ateinancia savaite zadu susipirkti gerimus ir pasipuosti butelius. Manau sampana puosiu su karoliukais, juostelem, tikleliu ie visokiom kitokiom floristikos smulkmenos. O ant degtinytes klijuosiu etiketes. Merginos kaip manot jei papuosiu 10 sampo ir 10 stipresniu gerimeliu ar pakaks
Visos saunuolytes tiek idomaus prisnekejos Tik va beda, vis susigundau kokia nauja man patikusia ideja ir iterpiu i scenariju:oh Dabar jau nusistaciau ir viskas, nes muzikantai turbut visai netures laiko pasireikst.
QUOTE(darule @ 2009 07 12, 20:29)
Iš kiekvieno jūsų širdies;
Patirties nugyventų dienų,
Tebūnie tai knyga patarimų -
Išminties ir jūsų žinių.
Laimės, santarvės ir supratimo
Paslaptis lai šiuos lapuos atguls.
Tebūnie tai lyg vadovėlis,
Jei pečius mūs sunkumai užguls.
Parašykite savo mintis,
Palinkejimus, atminimus
Ir šita patarimų knyga
Dovana geriausia mums bus.
kaip jums toki zodziai?
cia i sveciu knyga irasyt tokius mastau
Patirties nugyventų dienų,
Tebūnie tai knyga patarimų -
Išminties ir jūsų žinių.
Laimės, santarvės ir supratimo
Paslaptis lai šiuos lapuos atguls.
Tebūnie tai lyg vadovėlis,
Jei pečius mūs sunkumai užguls.
Parašykite savo mintis,
Palinkejimus, atminimus
Ir šita patarimų knyga
Dovana geriausia mums bus.
kaip jums toki zodziai?
cia i sveciu knyga irasyt tokius mastau
Grazu
labas rytas
Dar viena pasigauta ideja noriu pasidalint su jumis
Gal jau buvo cia rasyta apie tai, bet dar visko neperskaiciau tai kol kas neradau.
Vienu zodziu iskepama duonele didelis kepalas tusciaviduris, o jame tiek mazu kepaliuku kiek bus sveciu. Paskirtis kiek teko girdet, padeka sveciams. Antra diena isdalini sveciams po viena kepaliuka.
Bet man labiau noretusi, toky dalyka matyt ant stalo jau pirma diena, nes labai graziai atrodo. Gal turit kokiu ideju. Parasykit
Gal jau buvo cia rasyta apie tai, bet dar visko neperskaiciau tai kol kas neradau.
Vienu zodziu iskepama duonele didelis kepalas tusciaviduris, o jame tiek mazu kepaliuku kiek bus sveciu. Paskirtis kiek teko girdet, padeka sveciams. Antra diena isdalini sveciams po viena kepaliuka.
Bet man labiau noretusi, toky dalyka matyt ant stalo jau pirma diena, nes labai graziai atrodo. Gal turit kokiu ideju. Parasykit
Sveikos svočiutės,
labai džiaugiuosi prie Jūsų prisijungusi . Ačiū visoms už puikias mintis.aciuks: Šiaip esu pravędusi ne vieną balių, bet į piršlius eisim pirmą kartą. O dar ir vestuvės tokios neįprastos. Jaunieji, kaip ir susituokę Italijoj, tik dabar nori Lietuvoj atšvęsti, ir nori tokių tikrų lietuviškų. Tai nelabai žinau kaip ir pasielgti.
Tiesa, gal kas esate vedusios vestuves, kuriose susirenka dviejų tautybių žmonės. Kokia kalba kalbate? Ba vestuvėse bus puse lietuvių - puse italu. Gal galite patarti, kaip elgtis?
ir dar vienas klausimėlis :
skaitydama forumą radau gražų tortą, O ką į jį dėti taip ir nesupratau tikriausiai per tiek informacijos praleidau Bučiau dėkinga už pagalbą
labai džiaugiuosi prie Jūsų prisijungusi . Ačiū visoms už puikias mintis.aciuks: Šiaip esu pravędusi ne vieną balių, bet į piršlius eisim pirmą kartą. O dar ir vestuvės tokios neįprastos. Jaunieji, kaip ir susituokę Italijoj, tik dabar nori Lietuvoj atšvęsti, ir nori tokių tikrų lietuviškų. Tai nelabai žinau kaip ir pasielgti.
Tiesa, gal kas esate vedusios vestuves, kuriose susirenka dviejų tautybių žmonės. Kokia kalba kalbate? Ba vestuvėse bus puse lietuvių - puse italu. Gal galite patarti, kaip elgtis?
ir dar vienas klausimėlis :
skaitydama forumą radau gražų tortą, O ką į jį dėti taip ir nesupratau tikriausiai per tiek informacijos praleidau Bučiau dėkinga už pagalbą
gal kuri leidote vainikelius su zvakutemis i vandeni? reiketu zodziu...
QUOTE(rasarasa @ 2009 07 13, 08:23)
aš dariau pieš pora savaičių pas mane mamos įnešė pačioj pradžioj ,kol dar karštų šeiminikės nebuvo atnešę sakiau tokius žodžius:svočia: PASAULIS TAIP SURĖDYTAS,KAD VAIKAI IŠSKRENDA ,KAIP PAUKŠČIAI RUDENYJE IŠ TĖVŲ LIZDO,KAD SAVO GYVENIMO PAVASARYJE SUKURTŲ SAVĄJĄ GŪŽTĄ,KURIOJE BŪTŲ JAUKU IR NETRUKTŲ KASDIENINĖS JUODOS DUONOS RIEKĖS.
(įnešama duona)
PIRŠLYS:PRIIMKITE ŠĮ DUONOS KEPALĄ IŠ SAVO TĖVŲ RANKŲ,KURIŲ NAMUOSE JOS NIEKADA NETRŪKO.O IŠ ŠIO DIDELIO KEPALO,PADALINKITE MUMS PO JUODOS DUONOS KEPALĖLĮ.LINKIME,KAD JI JŪSŲ NAMUOSE BŪTŲ DALINAMA SKALSIAI.( dalinama duona)
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 07 12, 16:09)
vis dar apie rūtas...na kad ir negyvena kartu..ar dabar jau saugo tą nekaltybę ir mylisi tik po vestuvių? tai senoviška tradicija, kuri jau nebeturi prasmės...
Nesijuok Pazistu tokiu zmoniu Beje ir pati buvau tokios nuostatos, kol nesutiksiu butent to zmogaus, tol jokiu ten surum burum Na iki vetsuviu neistempiau Ale vis dar su tuo paciu pirmu ir vieninteliu Taip kad rutu vainikelio saugojimas igaves prasme
QUOTE(rasarasa @ 2009 07 13, 07:23)
labas rytas
laba
kai pekutis ikele tuos duoneles foto, man taip patiko, kad uzsimaniau ir as, bet va pasiskambinau, ir suzinojau, kad tokia duonele galima isigyti tik marijampolej
Olginskiene cia tikriausiai tu apie popierini torta i ta torta svociutes deda kiekviena pagal save, saldaini su jaunuju foto, sveciam korteles su ju pasizadejimais, kaip kuri sugalvoja
Ačiū labai
Mes iš pradžių irgi labai norėjome duoną su mažais kepaliukais viduje, bet Klaipėdos krašte neradome. Tai per mūsų vestuves tėvai pašventintą duoną mums padovanojo. Duona pati labai gražiai atrodė, kad ir be kepaliukų viduje. Ir kainavo normaliai ir labai skani buvo . Tėvas pamatęs, jau ruošėsi apie šimtinę suplakti o pasirodo ji tik 15 Lt. tekainavo. o grožis neišpasakytas buvo. . Mes paskui tą duoną su visais svečiais dalinomės.
Mes iš pradžių irgi labai norėjome duoną su mažais kepaliukais viduje, bet Klaipėdos krašte neradome. Tai per mūsų vestuves tėvai pašventintą duoną mums padovanojo. Duona pati labai gražiai atrodė, kad ir be kepaliukų viduje. Ir kainavo normaliai ir labai skani buvo . Tėvas pamatęs, jau ruošėsi apie šimtinę suplakti o pasirodo ji tik 15 Lt. tekainavo. o grožis neišpasakytas buvo. . Mes paskui tą duoną su visais svečiais dalinomės.
Sveikos mielosios
Kaži kaip sekės mūsų svočiavusioms praeitą savaitgalį Tikiuosi viskas praėjo
O pas mane visą savaitgalį streikavo internetas,tai daug ką pasidariau
Tik pastrigau su apdovanojimais Gal kuri pasidalintų apdovanojimų maketėliais,būčiau laaaaaabai dėkinga tatjanadubinkiene@gmail.com
--------------------------------
Tik pastrigau su apdovanojimais Gal kuri pasidalintų apdovanojimų maketėliais,būčiau laaaaaabai dėkinga tatjanadubinkiene@gmail.com
QUOTE(manilla @ 2009 07 13, 12:15)
Sveikos mielosios
Galiu issiusti ka turiu pasidariusi, man tai tikra negaila :)Labai smagu, kai visos nuosirdziai dalinames Sausdink ant A4 ir perkirpk per puse. As spausdinau ant balto su tokiu ispaustu pavirsiumi storesniu popieriumi, tai atrodo labai puosniai Tim man MB prizadejo juos sukarpyti, tai niekaip laiko neatranda
QUOTE(zydrunyte @ 2009 07 13, 12:36)
Galiu issiusti ka turiu pasidariusi, man tai tikra negaila :)Labai smagu, kai visos nuosirdziai dalinames Sausdink ant A4 ir perkirpk per puse. As spausdinau ant balto su tokiu ispaustu pavirsiumi storesniu popieriumi, tai atrodo labai puosniai Tim man MB prizadejo juos sukarpyti, tai niekaip laiko neatranda
Būčiau laaaaabai dėkinga
Ir dar norėjau paklaust kauniečių,kur jūs perkat gražų popierių Noriu atspausdint sertifikatus,nu bet niekaip nerandu ant kokio popieriaus
------------------------