Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namučiai XIX

[/quotsaldainiu popieriukus dariau su loonapix , o sampano su imikimi mirksiukas.gif atsiusk e - pasta atsiusiu sampano etikeciu trafaretus, gal pravers mirksiukas.gif
[/quote]
Darule, aciu tau 4u.gif
Pamazu judam y prieky yahoo.gif
Atsakyti
Labutis smile.gif
Savaitelei buvau isvykusi tai grizusi ilgokai skaiciau kiek prisnekejote smile.gif saunuoles labai grazios jusu mintys ir super svociutes busite, o kai kurios jau buvo thumbup.gif
bandau ir as jau ruostis tik kotai mintys isbarstytos ir niekaip nesusidelioja smile.gif issigraviravau taures, tortui lopetele, pasipuosiau taureles i gamta, apsineriau sampano bonkes, pasidariau koliaza ,,Draugyste pasaka" tik nesugalvoju kaip ji iteikti taip pat dar nezinau ka darysiu su apnertomis bonkemis, bet kai jas pamaciau labai ju prisireike ir man smile.gif dar nusineriau jaunajai skarele ir prijuoste, o dabar bandau daryti palinkejimu knyga smile.gif
Sekmes visoms besiruosiant 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
labas rytas , vakar pagaliau priemem galutinius sprendimus del laiko ,kad sveciai rinksis, kada kur isvaziuosim . Truputi pavazinejom po gamta paieskojom vietos kur galima nulekt po bažnyčios ,bet taip nieko ir nenusprendem dar g.gif . Laisvo laiko turesim apie tris su puse valandos g.gif
O kiek mazdaug laiko uztrunka gamtoj ,kad nebutu nei per ilgai nei per trumpai lotuliukas.gif ?
Atsakyti
sveikutes, ir as jau atbuvau svocia ax.gif po vestuviu varem i pajury, tai visus siuos reikalus man vejas spejo ispust is galvos biggrin.gif o siaip tai viska padariau, kaip ir norejau, viska suspejau padaryt, ka ir buvau pasiruosus thumbup.gif susiderinom ir su muzikantais, kurie po vestuviu irgi dekojo uz bendradarbiavima smile.gif o jaunosios mama, nors man ne gimine (tuokesi mano brolis), tokia patenkinta liko, taip jai patikom, kad net sunaus vestuvems sake mus prasys biggrin.gif
ziuriu leliukaz pasinaudojo mano ideja - zvakuciu taku, mes irgi ji darem, bet ji nutiesem nuo sodybos iki tvenkinio, kuriuo tevai atnese savo seimos zidini jauniesiems, o po to jaunieji iziebe savo ugneles - plaukiojancias zvakutes - ir paleido i tvenkini. po to, aisku, buvo "Ilgiausiu metu" ir fejerverkai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TAI AS @ 2009 07 11, 13:54)
leliukazz,gal isplatink koki zaidimeli smile.gif o kokias dovaneles dalino?as nesugalvoju ka nupirkt...

Tai, kad ten tokie sokiu zaidimai buvo. Vos ne lietuviu liaudies sokiai thumbup.gif Prie stalo buvo linkejimu traukinukas, kai kiekvienas svecias stoja ir is 3 zodziu ka nors linki. Bet linkejo aisku, kas kiek norejo thumbup.gif Dar vakar snekejau su pussesere, kuri liudininke tose vestuvese buvo, ar ten prizus patys muzikantai pirko. Tai sake, ju paprase nupirkt bet ko. Tai nuejo i maxima ir ejo per kiekviena skyriu, vis po kokia smulkmena, tai muzikantai taip izvalgiai tuos prizus dalino thumbup.gif Sveciu buvo 40, tai liepe 20 prizu nupirkt.

QUOTE(*zadiv* @ 2009 07 12, 07:41)
O kiek mazdaug laiko uztrunka gamtoj ,kad nebutu nei per ilgai nei per trumpai  lotuliukas.gif  ?

Tai reikia paskaiciuot kiek laiko lieka, kiek laiko reikia nuvaziuot iki gamtos, kiek grizt, ta atmest ir likusi laika palikt gamtai. Grazu butu, jei is gamtos neveluotume i sventimo vieta. Per musu vestuves buvo taip: 14 val baznycia, po jos sveikinimai, fotosesija prie baznycios (kernavej buvo, tai prie piliakalniu fotkinomes), tada jau buvo gal 15:30, kai isvaziavom i gamta ir 18:00 turejom grizt i sodyba. Tai as pati budama jaunoji, kontroliavau, kad visur spetume minute i minute... Net grizus prie stalo, sukontroliavau, kad butinai 19:00 jau prie stalo sestume doh.gif Niu per daug pas mane tos organizacines dvasios blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
papasakokit placiau apie medaus naudojimo instrukcija,ka ir kaip jus ten darot? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(pantera83 @ 2009 07 12, 09:07)
sveikutes, ir as jau atbuvau svocia ax.gif

saunuole thumbup.gif lauksim nuotraukeliu mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
o kaip ten su tuo rutu vainikeliu?kokius zodzius pasakyti kaip idedam i dezute.aciu
Atsakyti
QUOTE(sesele @ 2009 07 12, 11:31)
o kaip ten su tuo rutu vainikeliu?kokius zodzius pasakyti  kaip idedam i dezute.aciu

radau tokius:
Rutu vainikeli įdėsim į šią dėžutę, kurią padovanosim jauniesiems, kad saugotų.
Pagal papročius, rūtos pritraukia visus geruosius angelus į namus ir atbaido piktąsias dvasias
Atsakyti
QUOTE(sesele @ 2009 07 12, 10:31)
o kaip ten su tuo rutu vainikeliu?kokius zodzius pasakyti  kaip idedam i dezute.aciu

laba mergytes, darbstuolytes mirksiukas.gif
kazkurios forumietes man padejo, kai prasiau zodziu apie rutas, tai tikiuos nesupyx, jei dabar as ju zodzius cia parasysiu ax.gif blush2.gif

Šių metų ................. ...... d. vestuvinės nakties glūdumoje, piršlys, svočia ir grupelė svečių sudarė slaptą operatyvinę grupę, išsiruošė į iškilmingos nakties žygį.
Piršlys per kaminą, svočia per tvorą, kiti po Jaunavedžių lovą. Kantriai stebėję ilgesingą meilę, patikrino, nutarė ir surašė šį aktą, kad:
Jaunoji ............... tikrai įžengė į moterystę ir prarado žaliąjį rūtų vainikėlį. Slaptoji komisija išsiaiškino, kad ................. yra rimtas vyras ir vainikėlį sugadino nepataisomai.
Išvadoje visiems pranešame, kad Jaunosios ................ vainikėlis yra jau nurašytas

Rutos :
Prabėga dienos,
ištirpsta metai-
Sudie mergyste,sudie mana...
Pražysta žvaigždės...aš šiandieną
pražystu moterim,mama,žmona...

Miela, jauniosios vardas, gražiai tu atrodai su baltu nuotakos rūbu, su žaliu rūtų vainikėliu, bet kiekvienose vestuvėse ateina toks metas, kai jaunieji pagaliau turi tapti tikrais šeimininkais: jaunoji – šeimininke, jaunasis – šeimininku.
Atėjo metas nusegti rūtų vainikėlį. Šį vainikėlį mes įdėsim į šią dėžutę, kurią padovanosim jaunajam, kad saugotų. Pagal lietuvių papročius, rūtos pritraukia visus geruosius angelus į namus ir atbaido piktąsias dvasias.
Vainikėlį įdedu į dėžutę ir atiduodu jaunajam.

as naudosiu trecia varijanta, man jis l.patiko mirksiukas.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Šypsenėlė24 @ 2009 07 12, 08:43)
Sveikutes  4u.gif
papasakokit placiau apie medaus naudojimo instrukcija,ka ir kaip jus ten darot? bigsmile.gif
Papildyta:

saunuole  thumbup.gif lauksim nuotraukeliu  mirksiukas.gif  thumbup.gif

Šypsenėlė24 kazkuriam puslapyje, gal 6-8 yra ikeltas leliukazz scenarijus, ten viskas papasakota apie medu, man l.patiko, ir as nusiziuresiu is ten blush2.gif ax.gif , tikiuos ir tu suprasi, kaip ten kas daroma mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(darule @ 2009 07 12, 13:04)
=Šypsenėlė24 kazkuriam puslapyje, gal 6-8 yra ikeltas leliukazz scenarijus, ten viskas papasakota apie medu, man l.patiko, ir as nusiziuresiu is ten blush2.gif  ax.gif , tikiuos ir tu suprasi, kaip ten kas daroma mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif Eisiu ieskot bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
nepykit, bet man truputį juokinga, kai jaunosios dar nori savo tas rūtas paminėti, su jomis kažką daryti...deginti, dėti į dėžutę, skandinti doh.gif tongue.gif smile.gif atjojo žirgelis, išmynė rūteles lotuliukas.gif atsiprašau, kažko nuotaika tokia
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 07 12, 13:29)
nepykit, bet man truputį juokinga, kai jaunosios dar nori savo tas rūtas paminėti, su jomis kažką daryti...deginti, dėti į dėžutę, skandinti  doh.gif  tongue.gif  smile.gif atjojo žirgelis, išmynė rūteles  lotuliukas.gif atsiprašau, kažko nuotaika tokia

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif mano jaunojitai netures ju,juokinga butu,kai jau 3 metus kartu gyvena drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti