[/quotsaldainiu popieriukus dariau su loonapix , o sampano su imikimi atsiusk e - pasta atsiusiu sampano etikeciu trafaretus, gal pravers
[/quote]
Darule, aciu tau
Pamazu judam y prieky
Labutis
Savaitelei buvau isvykusi tai grizusi ilgokai skaiciau kiek prisnekejote saunuoles labai grazios jusu mintys ir super svociutes busite, o kai kurios jau buvo
bandau ir as jau ruostis tik kotai mintys isbarstytos ir niekaip nesusidelioja issigraviravau taures, tortui lopetele, pasipuosiau taureles i gamta, apsineriau sampano bonkes, pasidariau koliaza ,,Draugyste pasaka" tik nesugalvoju kaip ji iteikti taip pat dar nezinau ka darysiu su apnertomis bonkemis, bet kai jas pamaciau labai ju prisireike ir man dar nusineriau jaunajai skarele ir prijuoste, o dabar bandau daryti palinkejimu knyga
Sekmes visoms besiruosiant
Savaitelei buvau isvykusi tai grizusi ilgokai skaiciau kiek prisnekejote saunuoles labai grazios jusu mintys ir super svociutes busite, o kai kurios jau buvo
bandau ir as jau ruostis tik kotai mintys isbarstytos ir niekaip nesusidelioja issigraviravau taures, tortui lopetele, pasipuosiau taureles i gamta, apsineriau sampano bonkes, pasidariau koliaza ,,Draugyste pasaka" tik nesugalvoju kaip ji iteikti taip pat dar nezinau ka darysiu su apnertomis bonkemis, bet kai jas pamaciau labai ju prisireike ir man dar nusineriau jaunajai skarele ir prijuoste, o dabar bandau daryti palinkejimu knyga
Sekmes visoms besiruosiant
labas rytas , vakar pagaliau priemem galutinius sprendimus del laiko ,kad sveciai rinksis, kada kur isvaziuosim . Truputi pavazinejom po gamta paieskojom vietos kur galima nulekt po bažnyčios ,bet taip nieko ir nenusprendem dar . Laisvo laiko turesim apie tris su puse valandos
O kiek mazdaug laiko uztrunka gamtoj ,kad nebutu nei per ilgai nei per trumpai ?
O kiek mazdaug laiko uztrunka gamtoj ,kad nebutu nei per ilgai nei per trumpai ?
sveikutes, ir as jau atbuvau svocia po vestuviu varem i pajury, tai visus siuos reikalus man vejas spejo ispust is galvos o siaip tai viska padariau, kaip ir norejau, viska suspejau padaryt, ka ir buvau pasiruosus susiderinom ir su muzikantais, kurie po vestuviu irgi dekojo uz bendradarbiavima o jaunosios mama, nors man ne gimine (tuokesi mano brolis), tokia patenkinta liko, taip jai patikom, kad net sunaus vestuvems sake mus prasys
ziuriu leliukaz pasinaudojo mano ideja - zvakuciu taku, mes irgi ji darem, bet ji nutiesem nuo sodybos iki tvenkinio, kuriuo tevai atnese savo seimos zidini jauniesiems, o po to jaunieji iziebe savo ugneles - plaukiojancias zvakutes - ir paleido i tvenkini. po to, aisku, buvo "Ilgiausiu metu" ir fejerverkai
ziuriu leliukaz pasinaudojo mano ideja - zvakuciu taku, mes irgi ji darem, bet ji nutiesem nuo sodybos iki tvenkinio, kuriuo tevai atnese savo seimos zidini jauniesiems, o po to jaunieji iziebe savo ugneles - plaukiojancias zvakutes - ir paleido i tvenkini. po to, aisku, buvo "Ilgiausiu metu" ir fejerverkai
QUOTE(TAI AS @ 2009 07 11, 13:54)
leliukazz,gal isplatink koki zaidimeli o kokias dovaneles dalino?as nesugalvoju ka nupirkt...
Tai, kad ten tokie sokiu zaidimai buvo. Vos ne lietuviu liaudies sokiai Prie stalo buvo linkejimu traukinukas, kai kiekvienas svecias stoja ir is 3 zodziu ka nors linki. Bet linkejo aisku, kas kiek norejo Dar vakar snekejau su pussesere, kuri liudininke tose vestuvese buvo, ar ten prizus patys muzikantai pirko. Tai sake, ju paprase nupirkt bet ko. Tai nuejo i maxima ir ejo per kiekviena skyriu, vis po kokia smulkmena, tai muzikantai taip izvalgiai tuos prizus dalino Sveciu buvo 40, tai liepe 20 prizu nupirkt.
QUOTE(*zadiv* @ 2009 07 12, 07:41)
Tai reikia paskaiciuot kiek laiko lieka, kiek laiko reikia nuvaziuot iki gamtos, kiek grizt, ta atmest ir likusi laika palikt gamtai. Grazu butu, jei is gamtos neveluotume i sventimo vieta. Per musu vestuves buvo taip: 14 val baznycia, po jos sveikinimai, fotosesija prie baznycios (kernavej buvo, tai prie piliakalniu fotkinomes), tada jau buvo gal 15:30, kai isvaziavom i gamta ir 18:00 turejom grizt i sodyba. Tai as pati budama jaunoji, kontroliavau, kad visur spetume minute i minute... Net grizus prie stalo, sukontroliavau, kad butinai 19:00 jau prie stalo sestume Niu per daug pas mane tos organizacines dvasios
Sveikutes
papasakokit placiau apie medaus naudojimo instrukcija,ka ir kaip jus ten darot?
Papildyta:
saunuole lauksim nuotraukeliu
Papildyta:
QUOTE(pantera83 @ 2009 07 12, 09:07)
sveikutes, ir as jau atbuvau svocia
o kaip ten su tuo rutu vainikeliu?kokius zodzius pasakyti kaip idedam i dezute.aciu
QUOTE(sesele @ 2009 07 12, 11:31)
o kaip ten su tuo rutu vainikeliu?kokius zodzius pasakyti kaip idedam i dezute.aciu
radau tokius:
Rutu vainikeli įdėsim į šią dėžutę, kurią padovanosim jauniesiems, kad saugotų.
Pagal papročius, rūtos pritraukia visus geruosius angelus į namus ir atbaido piktąsias dvasias
QUOTE(sesele @ 2009 07 12, 10:31)
laba mergytes, darbstuolytes
kazkurios forumietes man padejo, kai prasiau zodziu apie rutas, tai tikiuos nesupyx, jei dabar as ju zodzius cia parasysiu
Šių metų ................. ...... d. vestuvinės nakties glūdumoje, piršlys, svočia ir grupelė svečių sudarė slaptą operatyvinę grupę, išsiruošė į iškilmingos nakties žygį.
Piršlys per kaminą, svočia per tvorą, kiti po Jaunavedžių lovą. Kantriai stebėję ilgesingą meilę, patikrino, nutarė ir surašė šį aktą, kad:
Jaunoji ............... tikrai įžengė į moterystę ir prarado žaliąjį rūtų vainikėlį. Slaptoji komisija išsiaiškino, kad ................. yra rimtas vyras ir vainikėlį sugadino nepataisomai.
Išvadoje visiems pranešame, kad Jaunosios ................ vainikėlis yra jau nurašytas
Rutos :
Prabėga dienos,
ištirpsta metai-
Sudie mergyste,sudie mana...
Pražysta žvaigždės...aš šiandieną
pražystu moterim,mama,žmona...
Miela, jauniosios vardas, gražiai tu atrodai su baltu nuotakos rūbu, su žaliu rūtų vainikėliu, bet kiekvienose vestuvėse ateina toks metas, kai jaunieji pagaliau turi tapti tikrais šeimininkais: jaunoji šeimininke, jaunasis šeimininku.
Atėjo metas nusegti rūtų vainikėlį. Šį vainikėlį mes įdėsim į šią dėžutę, kurią padovanosim jaunajam, kad saugotų. Pagal lietuvių papročius, rūtos pritraukia visus geruosius angelus į namus ir atbaido piktąsias dvasias.
Vainikėlį įdedu į dėžutę ir atiduodu jaunajam.
as naudosiu trecia varijanta, man jis l.patiko
Papildyta:
QUOTE(Šypsenėlė24 @ 2009 07 12, 08:43)
Sveikutes
Papildyta:
Papildyta:
Šypsenėlė24 kazkuriam puslapyje, gal 6-8 yra ikeltas leliukazz scenarijus, ten viskas papasakota apie medu, man l.patiko, ir as nusiziuresiu is ten , tikiuos ir tu suprasi, kaip ten kas daroma
QUOTE(darule @ 2009 07 12, 13:04)
=Šypsenėlė24 kazkuriam puslapyje, gal 6-8 yra ikeltas leliukazz scenarijus, ten viskas papasakota apie medu, man l.patiko, ir as nusiziuresiu is ten , tikiuos ir tu suprasi, kaip ten kas daroma
Aciu Eisiu ieskot
nepykit, bet man truputį juokinga, kai jaunosios dar nori savo tas rūtas paminėti, su jomis kažką daryti...deginti, dėti į dėžutę, skandinti atjojo žirgelis, išmynė rūteles atsiprašau, kažko nuotaika tokia
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 07 12, 13:29)
nepykit, bet man truputį juokinga, kai jaunosios dar nori savo tas rūtas paminėti, su jomis kažką daryti...deginti, dėti į dėžutę, skandinti atjojo žirgelis, išmynė rūteles atsiprašau, kažko nuotaika tokia
mano jaunojitai netures ju,juokinga butu,kai jau 3 metus kartu gyvena