Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namučiai XIX

o jus darot visos darbu pasidalijima? g.gif man jis kazkoks nuvalkiotas atrodo,kiekvienose vestuvese tas pats g.gif ar labai blogai bus jei as nedarysiu jo? blush2.gif
Atsakyti
labas rytas.
liolike-šukuosena graži, romantiška tokia wub.gif

QUOTE(murmur @ 2009 07 11, 09:38)
o jus darot visos darbu pasidalijima?  g.gif  man jis kazkoks nuvalkiotas atrodo,kiekvienose vestuvese tas pats g.gif  ar labai blogai bus jei as nedarysiu jo? blush2.gif

aš darysiu...aš mažai gal buvus vestuvėse. pas mus svočia jau daug visko darė, bet šito nebuvo. pernai buvau vestuvėse, kur visai nieko nebuvo...gal gali pasakyto tos, kurios daugiau veselių atšoko
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Siandienos svociutems gero oro ir geros sventes 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(murmur @ 2009 07 11, 08:38)
o jus darot visos darbu pasidalijima?  g.gif  man jis kazkoks nuvalkiotas atrodo,kiekvienose vestuvese tas pats g.gif  ar labai blogai bus jei as nedarysiu jo? blush2.gif

as darysiu.Darem ir pries 3 metu kai pirsliavom,ir visiem tikrai labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos

Laikykim kumscius uz svociaujancias padruskes thumbup.gif

I savo suknele gelytes nesiseksiu tik turesiu rankoje , nerisim ir pirslio juostos - uzteks gelytes
Darbu pasiskirstymo as irgi nedarau - daugelyje vestuviu tai yra daroma , bet as atsisakiau , nebent Jaunieji noretu

Su tortu - prakaitai liejas , nervai nelaiko , nes reikia 70 gabaliuku , bet as ji vistiek iveiksiu .
Atsakyti
QUOTE(astarna @ 2009 07 10, 22:45)
TAI AS  is kiek gabaleliu tavo tortas.  Ar as gerai suprantu - sveciai paima torto gabaleli atidaro ten randa.....ir pasizadejima ir ji perskaito

27 gabaliukai.na taip,perskaito ir pagal viska turi pasizadejima uztvirtint isgeriant.per krikstynas dariau pasizadejimus-visiems patiko.savo pazadus mes krikstateviai,net ir ispildem smile.gif ,nes siaip tai cia tik zaidimas.o dezutes lieka kiekvienam kas pasiima
Atsakyti
QUOTE(astarna @ 2009 07 11, 11:21)
Sveikos merginos

Laikykim kumscius uz svociaujancias padruskes thumbup.gif
        I savo suknele gelytes nesiseksiu tik turesiu rankoje , nerisim ir pirslio juostos - uzteks gelytes
      Darbu pasiskirstymo as irgi nedarau - daugelyje vestuviu tai yra daroma , bet as atsisakiau , nebent Jaunieji noretu

Su tortu - prakaitai liejas , nervai nelaiko , nes reikia 70 gabaliuku  , bet as ji vistiek iveiksiu .

abieju iskart negaliu laikyt,bet laikau tai viena kumsti,tai kita smile.gif mes su jumis,viskas pasiseks! drinks_cheers.gif thumbup.gif
as truputi pakeiciau ir vietoj darbu pasiskirstymo tikrinsiu kaip jie vienas kita pazista.kokia spalva patinka jaunajai?ar romantiskas jaunasis ir t.t ir noreciau padaryt kur susodina nugarom ir leles ir batus kilnoja,bet nesuprantu ka ten daryt reikia.klausimai buna ar teiginiai kokie.
ohohooo kiek gabaliuku!!!!ar nenusibos sveciam?siunciu truputi savo kantrybes smile.gif gal pades siek tiek
Atsakyti
Sveikutes, mielosios 4u.gif
Jungiuosiu ir as y jusu saunias gretas thumbup.gif Rugsejo 19 man taip pat nuskilo toks ,,MALONUMAS'' biggrin.gif
Pirsliausim pirma karta, tai vat klausimu milijonai. Bandau skaitinet senas temas.
Ideju daug norisi viska panaudot biggrin.gif bet tai fiziskai neymanoma. ACIU dideliausias uz dalijimasi idejomis, mintimis ir kitais reikalingais dalykais.
Siaip tai jau pradedu gailetis, kad sutikau. Nepagalvojau, kad bus taip sudetinga. Na gal sudetinga ne tas zodis, bet panasiai smile.gif
Tikiuosi neykiresiu jums klausimais ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasarasa: 11 liepos 2009 - 11:24
sveika atvykus i namucius rasarasa! drinks_cheers.gif is pradziu nugazdina temu skaicius,daug perskaityt reikia,o jei dar internetas letas(pas mane letesnis uz vezli) tai kartais pasiutimas apima,bet kai atsirenki kas tinka,tada jau prasideda tikras darbas smile.gif rasymai,piesimai,siuvimai....dziaugiesi kiekvienu padarytu darbu ir smagu kaip mezeja darbu.vos ne kiekviena susapnuojam vestuvinius kosmarus,kartais nuo ruosimosi stogas vazuoja,bet tai niekis.dar nei viena po tikru vestuviu nepasake,kad gailisi ejus svociaut.visos buna pagirtos.linkiu kantrybes,sekmes ir fantazijos 4u.gif klausk drasiai ko nezinosi,bet nepatingek ir pasiskaityt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TAI AS @ 2009 07 11, 12:51)
sveika atvykus i namucius rasarasa! 

ACIU TAU uz padrasinima ir palaikyma 4u.gif
Tikrai pasistengsiu perskaityt kuo daugiau. As jau dabar skaitineju ne tam kad reikia, o kad labai ydomu biggrin.gif
Dauguma darot saldainiu girliandas, o kokia ju paskirtis?
Atsakyti
Sveikos,

as jau po kitu vestuviu. Viskas gerai gavos su jaunosios nuvezimu thumbup.gif Balius irgi buvo super, nes buvo liudininkai, kurie mazai ka sake, o visa vakara vede muzikantai. Tai jie turejo prizu visiem sveciam. O jau sokiu kokiu priisokom nematytu bigsmile.gif Pravesdavo instruktaza kaip sokt ir visi sokam. Niekam neleido sedet ar pakampiais "metytis" thumbup.gif Muzikantai isvaziavo 2 val, o mes dar davemes iki 4 val ryto thumbup.gif Seniai taip bebaliavojau.

QUOTE(jolka1224 @ 2009 07 11, 01:24)
Gal gali aprašyt kaip sugalvijai darbų pasidalijimą. Mačiau jis pas tave per šokius įtrauktas, aš taip pat galvoju tai daryti per šokius, bet nesu apsisprendusi kaip tai padaryti.

Sakiau taip: jau susokot pirmaji valsa, nuo siol jau jus seima, todel pamirskite kas ka daret iki siol (nes jau seniai kartu gyvena), dabar norim is naujo pareigas jum padalint. Na kazka tokio savais zodziais ir suzaidem. O paskui seke kiti sokiai.

QUOTE(murmur @ 2009 07 11, 08:38)

As atsokus daaaug vestuviu, gal kokiu 20 ir tik dviejose berods buvau macius ta pasidalijima. Bet jei pas jus giminej jis kartojas is vestuviu i vestuves, tai galima ir nedaryt.
Atsakyti
QUOTE(rasarasa @ 2009 07 11, 14:03)
ACIU TAU uz padrasinima ir palaikyma 4u.gif
Tikrai pasistengsiu perskaityt kuo daugiau. As jau dabar skaitineju ne tam kad reikia, o kad labai ydomu biggrin.gif
Dauguma darot saldainiu girliandas, o kokia ju paskirtis?

stalo ispirkimui daro,dar buteli saldainiais apklijuoja,bet cia varda busimam vaikeliukui renkant atiduoda jauniesiems.as situ dalykeliu nedariau,tai negaliu tiksliai paaiskint smile.gif
Papildyta:
leliukazz,gal isplatink koki zaidimeli smile.gif o kokias dovaneles dalino?as nesugalvoju ka nupirkt...
Atsakyti
[quote=rasarasa,2009 07 11, 12:23]
Sveikutes, mielosios 4u.gif
Jungiuosiu ir as y jusu saunias gretas thumbup.gif Rugsejo 19 man taip pat nuskilo toks ,,MALONUMAS'' biggrin.gif

Siaip tai jau pradedu gailetis, kad sutikau. Nepagalvojau, kad bus taip sudetinga. Na gal sudetinga ne tas zodis, bet panasiai smile.gif
Tikiuosi neykiresiu jums klausimais
---------------------------------------------------------------------------------------------

Sveika , dabar tau chaosas galvoj , net praeis , pradesi galvot ko reikia ir ko nereikia . As ir dabar save keikiu kam apsiemiai svociaut , bet is kitos puses tai visai idomu , o pinigu visada buna mazai , bala nemate biggrin.gif

Cia mes visos klausinejam vienos kitu kaip ka daryti , tam ir reikalingas sis forumas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astarna: 11 liepos 2009 - 13:22