sveikos svociutes jungiuosi ir as i jusu saunu bureli... rugpjucio 15d teks ir man sios atsakingos pareigos... dabar jau rimtai susirupinau kaip ka daryti, kad jaunieji nepamirstu sios dienos... vos tik pagalvojus ima jaudulys, jau ir naktimis sukasi mintys kaip ka daryti
noreciau jusu pagalbos: reikia patarimu jaunajai ir jaunajam, bet nepamenu kur padejau gal kas turi... pradzia panasi..
1.Neduok vyrui pinigų.Atmink,kad vaikams iki 16 ,o vyrui iki gyvos galvos
laikyti pinigus - draudžiama.
2.Pati rėdykis kiek galėdama,o vyrui ir suplyšusios kelnės tiks, nes su nuoga
sėdyne mažiau kur lakstys .
3.Mylėti vyro gimines, bet savo dažniau į svečius kviesk.
gal dar kuri galit padeti su loterija, kur prizai juokingi juokingi... kokius klausimus galima uzduoti?
Gero oro, drąsos ir gerai praleiskit laiką, mielosios ryt svočiaujančios. Mes už jus
QUOTE(roky @ 2009 07 10, 16:43)
aš nusprendžiau nedaryti,darbo daug,o kelios svočiutės rašė kad efekto nebuvo
Jauciu cia priklauso nuo susirinkusios publikos
QUOTE(salibaba @ 2009 07 10, 06:21)
sweikos mielosios,na ka,rytoj mano pasirodymo dienele,jau dezes sukrautos,truksta dar pora daikteliu ,va leksiu db dar torto pasiimti uzsakyto...is anksto jums norejau padekoti uz pasidalintas mintis,atsakytus klausimus kuriuos jums buwau uzdawus. Jau siandien turbut paskutine zinute mano prasyta i si foruma. Neturesiu kada prisesti daugiau,parasysiu butinai kaip sekesi man...merginos,noriu paprasyti paskutinio prasymo pacio swarbiausio,nors manes ir nepazystat ir nesat mate,bet lb jusu prasau,laikykit kumscius uz mane sirdute dreba tai ne tas zodis....aciu jums dar karteli!!!!!!!!
butinai laikysim,sekmes tau linkiu,dauk drasos ir istvermes,laikykytes mes su jumis
brangiosios bukit geros parasykyt,kam tas popierinys tortas yra skirtas,nes esu zalia visiskai siuose reikaluose......kokiam jis skirtas naudojimui,vienu zodziu,ka su juo jus darot??? labai aciu visoms pagelbijusioms....
QUOTE(dru-gelis @ 2009 07 10, 15:25)
O iš kur esi?
QUOTE(astarna @ 2009 07 10, 17:35)
Galvojau cia tavo darytas
kaip tik dabar darau ,nusipirkau 1 isardziau ir bandau daryti. nelabai gaunasi
kazkokie kreivi. turiu forma ir situ kur paveks. darosi greiciau bet kaip padaryti aukstus
kaip tik dabar darau ,nusipirkau 1 isardziau ir bandau daryti. nelabai gaunasi
kazkokie kreivi. turiu forma ir situ kur paveks. darosi greiciau bet kaip padaryti aukstus
is pradziu ir as viena pirkau,galvojau pagal ji visus padarysiu,bet kai pabandziau...kita diena visus nusipirkau .as i dezutes dejau po saldaini su jaunuju foto,sirdele ir pasizadejimo korteles.isejo dvieju aukstu.papuosiau dirbtiniais amariliais.negaliu dar rodyt nuotrauku...
Papildyta:
QUOTE(erjota @ 2009 07 10, 20:37)
brangiosios bukit geros parasykyt,kam tas popierinys tortas yra skirtas,nes esu zalia visiskai siuose reikaluose......kokiam jis skirtas naudojimui,vienu zodziu,ka su juo jus darot??? labai aciu visoms pagelbijusioms....
taigi vietoj karavojaus svocia atnesa.dabar tokia mada!
juokauju,nepyk torto gabaleliai tai lyg dovaneles sveciam,o kartu ir zaidimas.i kiekviena dezute dedama kas ka sugalvoja,bet daugumoj buna idetos ir pasizadejimo korteles.kiekvienas svecias ka nors pasizada pedet jauniesiems bendro guvenimo pradzioje.
QUOTE(TAI AS @ 2009 07 10, 17:53)
is pradziu ir as viena pirkau,galvojau pagal ji visus padarysiu,bet kai pabandziau...kita diena visus nusipirkau .as i dezutes dejau po saldaini su jaunuju foto,sirdele ir pasizadejimo korteles.isejo dvieju aukstu.papuosiau dirbtiniais amariliais.negaliu dar rodyt nuotrauku...
Papildyta:
juokauju,nepyk torto gabaleliai tai lyg dovaneles sveciam,o kartu ir zaidimas.i kiekviena dezute dedama kas ka sugalvoja,bet daugumoj buna idetos ir pasizadejimo korteles.kiekvienas svecias ka nors pasizada pedet jauniesiems bendro guvenimo pradzioje.
Papildyta:
visai nesupykau ir pati pasijuokiau ,dekui uz atsakymeli......dar vienas klausimukas,kaip ir kada ji reikia dalinti........ar tuos gabalelius po to jauniesiam atiduoti ar sveciam?aciukas
Sveikutės .
Tenka ir man jungtis į jūsų būrį. Mano išbandymų diena - rugpjūčio 8 d., o sužinojom tik per Jonines. Tad buvau užsiėmusi senų temų skaitymu. Bandau dabar susidėlioti tai, kas man patiko, tik nežinau kiek pavyks įgyvendinti.
Kuo didžiausios sėkmės šio savaitgalio svočioms ir lauksim pasakojimų.
Tenka ir man jungtis į jūsų būrį. Mano išbandymų diena - rugpjūčio 8 d., o sužinojom tik per Jonines. Tad buvau užsiėmusi senų temų skaitymu. Bandau dabar susidėlioti tai, kas man patiko, tik nežinau kiek pavyks įgyvendinti.
Kuo didžiausios sėkmės šio savaitgalio svočioms ir lauksim pasakojimų.
QUOTE(erjota @ 2009 07 10, 21:25)
visai nesupykau ir pati pasijuokiau ,dekui uz atsakymeli......dar vienas klausimukas,kaip ir kada ji reikia dalinti........ar tuos gabalelius po to jauniesiam atiduoti ar sveciam?aciukas
torta daugumoj dalina kai grizus suseda prie stalo. papasakosiu kaip darysiu as.
1.pasisveikinimas su sveciais.2.dokumentu iteikimas ir tostas uz jaunuosius 3.torto dalinimas 4.valdzios rinkimai ir taip toliau as dalindama torta dar paprasysiu,kad kiekvienas svecias prisistatytu.pvz.as,svocia ,esu jaunojo broliene.pasizadu...O pasizadesiu ta ,kas bus uzrasyta mano torto dezutej