Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namučiai XIX

sveikos svociutes 4u.gif jungiuosi ir as i jusu saunu bureli... rugpjucio 15d teks ir man sios atsakingos pareigos... dabar jau rimtai susirupinau kaip ka daryti, kad jaunieji nepamirstu sios dienos... ax.gif vos tik pagalvojus ima jaudulys, jau ir naktimis sukasi mintys kaip ka daryti doh.gif

noreciau jusu pagalbos: reikia patarimu jaunajai ir jaunajam, bet nepamenu kur padejau doh.gif gal kas turi... pradzia panasi.. unsure.gif
1.Neduok vyrui pinigų.Atmink,kad vaikams iki 16 ,o vyrui iki gyvos galvos
laikyti pinigus - draudžiama.
2.Pati rėdykis kiek galėdama,o vyrui ir suplyšusios kelnės tiks, nes su nuoga
sėdyne mažiau kur lakstys .
3.Mylėti vyro gimines, bet savo dažniau į svečius kviesk.

gal dar kuri galit padeti su loterija, kur prizai juokingi juokingi... kokius klausimus galima uzduoti? g.gif
Atsakyti
Gero oro, drąsos ir gerai praleiskit laiką, mielosios ryt svočiaujančios. Mes už jus thumbup.gif drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(roky @ 2009 07 10, 16:43)
aš nusprendžiau nedaryti,darbo daug,o kelios svočiutės rašė kad efekto nebuvo  g.gif

Jauciu cia priklauso nuo susirinkusios publikos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(salibaba @ 2009 07 10, 06:21)
sweikos mielosios,na ka,rytoj mano pasirodymo dienele,jau dezes sukrautos,truksta dar pora daikteliu ,va leksiu db dar torto pasiimti uzsakyto...is anksto jums norejau padekoti uz pasidalintas mintis,atsakytus klausimus kuriuos jums buwau uzdawus. Jau siandien turbut paskutine zinute mano prasyta i si foruma. Neturesiu kada prisesti daugiau,parasysiu butinai kaip sekesi man...merginos,noriu paprasyti paskutinio prasymo pacio swarbiausio,nors manes ir nepazystat ir nesat mate,bet lb jusu prasau,laikykit kumscius uz mane blush2.gif sirdute dreba tai ne tas zodis....aciu jums dar karteli!!!!!!!! wub.gif  wub.gif  wub.gif

butinai laikysim,sekmes tau linkiu,dauk drasos ir istvermes,laikykytes mes su jumis group.gif group.gif friends.gif ok.gif
Atsakyti
brangiosios bukit geros parasykyt,kam tas popierinys tortas yra skirtas,nes esu zalia visiskai siuose reikaluose......kokiam jis skirtas naudojimui,vienu zodziu,ka su juo jus darot??? labai aciu visoms pagelbijusioms.... bigsmile.gif bigsmile.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dru-gelis @ 2009 07 10, 15:25)
tik gal galite pasakyti kur graviruoja ant spynuciu ?

O iš kur esi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(astarna @ 2009 07 10, 17:35)
Galvojau cia tavo darytas
kaip tik dabar darau ,nusipirkau 1 isardziau ir bandau daryti. nelabai gaunasi
kazkokie kreivi. turiu forma ir situ kur paveks. darosi greiciau bet kaip padaryti aukstus

is pradziu ir as viena pirkau,galvojau pagal ji visus padarysiu,bet kai pabandziau...kita diena visus nusipirkau smile.gif .as i dezutes dejau po saldaini su jaunuju foto,sirdele ir pasizadejimo korteles.isejo dvieju aukstu.papuosiau dirbtiniais amariliais.negaliu dar rodyt nuotrauku...
Papildyta:
QUOTE(erjota @ 2009 07 10, 20:37)
brangiosios bukit geros parasykyt,kam tas popierinys tortas yra skirtas,nes esu zalia visiskai siuose reikaluose......kokiam jis skirtas naudojimui,vienu zodziu,ka su juo jus darot??? labai aciu visoms pagelbijusioms.... bigsmile.gif  bigsmile.gif  ax.gif  ax.gif

taigi vietoj karavojaus svocia atnesa.dabar tokia mada!
juokauju,nepyk biggrin.gif mirksiukas.gif torto gabaleliai tai lyg dovaneles sveciam,o kartu ir zaidimas.i kiekviena dezute dedama kas ka sugalvoja,bet daugumoj buna idetos ir pasizadejimo korteles.kiekvienas svecias ka nors pasizada pedet jauniesiems bendro guvenimo pradzioje.
Atsakyti
QUOTE(TAI AS @ 2009 07 10, 17:53)
is pradziu ir as viena pirkau,galvojau pagal ji visus padarysiu,bet kai pabandziau...kita diena visus nusipirkau smile.gif .as i dezutes dejau po saldaini su jaunuju foto,sirdele ir pasizadejimo korteles.isejo dvieju aukstu.papuosiau dirbtiniais amariliais.negaliu dar rodyt nuotrauku...
Papildyta:

taigi vietoj karavojaus svocia atnesa.dabar tokia mada!
juokauju,nepyk biggrin.gif  mirksiukas.gif torto gabaleliai tai lyg dovaneles sveciam,o kartu ir zaidimas.i kiekviena dezute dedama kas ka sugalvoja,bet daugumoj buna idetos ir pasizadejimo korteles.kiekvienas svecias ka nors pasizada pedet jauniesiems  bendro guvenimo pradzioje.

visai nesupykau ir pati pasijuokiau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ,dekui uz atsakymeli......dar vienas klausimukas,kaip ir kada ji reikia dalinti........ar tuos gabalelius po to jauniesiam atiduoti ar sveciam?aciukas
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif .
Tenka ir man jungtis į jūsų būrį. Mano išbandymų diena - rugpjūčio 8 d., o sužinojom tik per Jonines. Tad buvau užsiėmusi senų temų skaitymu. Bandau dabar susidėlioti tai, kas man patiko, tik nežinau kiek pavyks įgyvendinti.
Kuo didžiausios sėkmės šio savaitgalio svočioms ir lauksim pasakojimų.
Atsakyti
sveikutes.
jungiuosi i jusu buri tik siandien suzinojau kad uz triju savaiciu svociauti reiks iki to rami buvau nes planuose buvo kad sveciu busiu o siandien pasake tai is koto isvirtau.laukiu jusu pagalbos ir einu temas nuo pradziu skaityti doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(liolikė @ 2009 07 10, 20:39)
O iš kur esi?  smile.gif

Is Siauliu smile.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dru-gelis: 10 liepos 2009 - 20:09
QUOTE(erjota @ 2009 07 10, 21:25)
visai nesupykau ir pati pasijuokiau biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif ,dekui uz atsakymeli......dar vienas klausimukas,kaip ir kada ji reikia dalinti........ar tuos gabalelius po to jauniesiam atiduoti ar sveciam?aciukas

torta daugumoj dalina kai grizus suseda prie stalo. papasakosiu kaip darysiu as.
1.pasisveikinimas su sveciais.2.dokumentu iteikimas ir tostas uz jaunuosius 3.torto dalinimas 4.valdzios rinkimai ir taip toliau smile.gif as dalindama torta dar paprasysiu,kad kiekvienas svecias prisistatytu.pvz.as,svocia ,esu jaunojo broliene.pasizadu...O pasizadesiu ta ,kas bus uzrasyta mano torto dezutej
Atsakyti