Sėkmės, gero oro ir gerų nuotaikų visoms šio savaitgalio svočiutėms
Man startas jau kitą savaitgalį, bet dar kai ko trūksta, net scenarijus nėra sudėliotas į vietas
Ir labai labai visur ieškau šokoladinių pinigų (na tų, įpakuotų į blizgutį). Gal kuri esat kur užmačiusi?
QUOTE(ericaa @ 2009 07 10, 12:30)
Sėkmės, gero oro ir gerų nuotaikų visoms šio savaitgalio svočiutėms
Man startas jau kitą savaitgalį, bet dar kai ko trūksta, net scenarijus nėra sudėliotas į vietas
Ir labai labai visur ieškau šokoladinių pinigų (na tų, įpakuotų į blizgutį). Gal kuri esat kur užmačiusi?
As tai maciau Kauno akropolyje "Saldziuosiuose majuose", manau ir Vilniui turetu buti.
Sveikos,
sekmes ryt svociaujanciom
As jau grazinuosi, darysiuos tuoj sukuosena, makiaza pati, nes jau baiges pinigai Bet zinokit del siu vestuviu parinuos labiau nei del anu... Va nezinia kada MB is darbo gris, dar masina neissiurbta, o 16:30 nuotaka nori but Aukstadvary prie baznycios Jaunosios vezeju pareigos atsakingesnes nei pirsliu Nuo itampos net galva isiskaudejo
As jau grazinuosi, darysiuos tuoj sukuosena, makiaza pati, nes jau baiges pinigai Bet zinokit del siu vestuviu parinuos labiau nei del anu... Va nezinia kada MB is darbo gris, dar masina neissiurbta, o 16:30 nuotaka nori but Aukstadvary prie baznycios Jaunosios vezeju pareigos atsakingesnes nei pirsliu Nuo itampos net galva isiskaudejo
QUOTE(leliukazz @ 2009 07 10, 13:36)
Sveikos,
padaryk 50g brendziuko, kad krajagysles prasiplestu ir itampa atslugtu
Sveikutes
Sekmes visoms startuojancioms savaitgali
O as noreciau prisijungti i jusu saunu buri,draugai paprase but pirsliais rugsejo 12 diena
Su kokia programele jus darotes saldainiu popieriukus? Bandziau su loonapix,kazkodel neduoda issisaugot man,gal kazka ne taip darau
O as noreciau prisijungti i jusu saunu buri,draugai paprase but pirsliais rugsejo 12 diena
Su kokia programele jus darotes saldainiu popieriukus? Bandziau su loonapix,kazkodel neduoda issisaugot man,gal kazka ne taip darau
QUOTE(skgreta @ 2009 07 10, 11:33)
As tai maciau Kauno akropolyje "Saldziuosiuose majuose", manau ir Vilniui turetu buti.
Bet turetu ten brangoka but
Dar pabandysiu i turgu rytoj palekt ir prie saldumynu paklausinet
sveikutes visos
issiunciau liudijimus visom isskyrus gintarevileikyte@gmail.com ir rasa_rut@yahoo.com nz kodel bet neissisiuncia, gal parasykit kitus kontaktus tai butinai imesiu
issiunciau liudijimus visom isskyrus gintarevileikyte@gmail.com ir rasa_rut@yahoo.com nz kodel bet neissisiuncia, gal parasykit kitus kontaktus tai butinai imesiu
QUOTE(ericaa @ 2009 07 10, 11:30)
Vilniuje Akropolio maximoje, saldainių skyriuje, pačioje apatinėje lentynoje Dar ir Akropolyje Majuose yra
QUOTE(roka @ 2009 07 10, 13:42)
Vilniuje Akropolio maximoje, saldainių skyriuje, pačioje apatinėje lentynoje Dar ir Akropolyje Majuose yra
Ačiū labai Šiandien buvau maximoj, tik ne akropoly, tai sakė, kad būūūna, bet laaabai retai
QUOTE(Šypsenėlė24 @ 2009 07 10, 12:47)
Sveikutes
Sveika
as turiu Word varijanta
labai paprasta pasidaryk lentele 6 langeliu - 2 i ploti ir 3 i ilgi
paderink dydi ir ikelk jaunuju nuotraukyte
Jei nesigaus vakare galesiu imest pvz
QUOTE(astarna @ 2009 07 10, 14:52)
Sveika
as turiu Word varijanta
as turiu Word varijanta
Aciu labai
nekokia kompiuteraste is manes tais klausimais,bet reikes bandyt kazka sumontuot
Sveikos SVOCIUTES jungiuosi ir as i jusu tarpa, man svociauti jau uz tryju savaiciu ir tik vakar suzinojau sia "dziugia" naujiena nezinau ar dziaugtis ar verkti, bet jeigu drauge prase tai reikia daryti viska kad atsimintu sia diena ilgai ilgai ir su sypsena tik paciai sypsenos nera, nes laikas tirpsta akyse... o pasiruosti tai oj oj oj kaip reikes visas atributikas, sampanus ir taip toliau pati pasigaminsiu, tik gal galite pasakyti kur graviruoja ant spynuciu ?
na ka, begu ruostis... nes rytoj dar mergvakaris laukia
Svociaujancioms rytoj didziausios sekmes !!!
na ka, begu ruostis... nes rytoj dar mergvakaris laukia
Svociaujancioms rytoj didziausios sekmes !!!