Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namučiai XIX

Sėkmės, gero oro ir gerų nuotaikų visoms šio savaitgalio svočiutėms 4u.gif

Man startas jau kitą savaitgalį, bet dar kai ko trūksta, net scenarijus nėra sudėliotas į vietas doh.gif
Ir labai labai visur ieškau šokoladinių pinigų (na tų, įpakuotų į blizgutį). Gal kuri esat kur užmačiusi?
Atsakyti
QUOTE(ericaa @ 2009 07 10, 12:30)
Sėkmės, gero oro ir gerų nuotaikų visoms šio savaitgalio svočiutėms 4u.gif

Man startas jau kitą savaitgalį, bet dar kai ko trūksta, net scenarijus nėra sudėliotas į vietas doh.gif
Ir labai labai visur ieškau šokoladinių pinigų (na tų, įpakuotų į blizgutį). Gal kuri esat kur užmačiusi?

As tai maciau Kauno akropolyje "Saldziuosiuose majuose", manau ir Vilniui turetu buti.
Atsakyti
Sveikos,

sekmes ryt svociaujanciom 4u.gif

As jau grazinuosi, darysiuos tuoj sukuosena, makiaza pati, nes jau baiges pinigai blink.gif blush2.gif Bet zinokit del siu vestuviu parinuos labiau nei del anu... Va nezinia kada MB is darbo gris, dar masina neissiurbta, o 16:30 nuotaka nori but Aukstadvary prie baznycios doh.gif Jaunosios vezeju pareigos atsakingesnes nei pirsliu unsure.gif Nuo itampos net galva isiskaudejo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliukazz: 10 liepos 2009 - 11:36
QUOTE(leliukazz @ 2009 07 10, 13:36)
Sveikos,
sekmes ryt svociaujanciom 4u.gif

As jau grazinuosi, darysiuos tuoj sukuosena, makiaza pati, nes jau baiges pinigai blink.gif  blush2.gif  Bet zinokit del siu vestuviu parinuos labiau nei del anu... Va nezinia kada MB is darbo gris, dar masina neissiurbta, o 16:30 nuotaka nori but Aukstadvary prie baznycios doh.gif Jaunosios vezeju pareigos atsakingesnes nei pirsliu unsure.gif Nuo itampos net galva isiskaudejo doh.gif

padaryk 50g brendziuko, kad krajagysles prasiplestu ir itampa atslugtu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Sekmes visoms startuojancioms savaitgali 4u.gif 4u.gif
O as noreciau prisijungti i jusu saunu buri,draugai paprase but pirsliais rugsejo 12 diena smile.gif
Su kokia programele jus darotes saldainiu popieriukus? Bandziau su loonapix,kazkodel neduoda issisaugot man,gal kazka ne taip darau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šypsenėlė24: 10 liepos 2009 - 11:52
QUOTE(skgreta @ 2009 07 10, 11:33)
As tai maciau Kauno akropolyje "Saldziuosiuose majuose", manau ir Vilniui turetu buti.

Bet turetu ten brangoka but blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Dar pabandysiu i turgu rytoj palekt ir prie saldumynu paklausinet
Atsakyti
sveikutes visos smile.gif
issiunciau liudijimus visom isskyrus gintarevileikyte@gmail.com ir rasa_rut@yahoo.com nz kodel bet neissisiuncia, gal parasykit kitus kontaktus tai butinai imesiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ericaa @ 2009 07 10, 11:30)

Vilniuje Akropolio maximoje, saldainių skyriuje, pačioje apatinėje lentynoje biggrin.gif Dar ir Akropolyje Majuose yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2009 07 10, 13:42)
Vilniuje Akropolio maximoje, saldainių skyriuje, pačioje apatinėje lentynoje  biggrin.gif Dar ir Akropolyje Majuose yra  mirksiukas.gif

Ačiū labai bigsmile.gif Šiandien buvau maximoj, tik ne akropoly, tai sakė, kad būūūna, bet laaabai retai
Atsakyti
QUOTE(Šypsenėlė24 @ 2009 07 10, 12:47)
Sveikutes  4u.gif
Sekmes visoms startuojancioms savaitgali  4u.gif  4u.gif
O as noreciau prisijungti i jusu saunu buri,draugai paprase but pirsliais rugsejo 12 diena smile.gif
Su kokia programele jus darotes saldainiu popieriukus? Bandziau su loonapix,kazkodel neduoda issisaugot man,gal kazka ne taip darau  g.gif

Sveika

as turiu Word varijanta
labai paprasta pasidaryk lentele 6 langeliu - 2 i ploti ir 3 i ilgi
paderink dydi ir ikelk jaunuju nuotraukyte
Jei nesigaus vakare galesiu imest pvz
Atsakyti
QUOTE(astarna @ 2009 07 10, 14:52)
Sveika

as turiu Word varijanta
  labai paprasta pasidaryk lentele 6 langeliu - 2 i ploti ir 3 i ilgi
paderink dydi ir ikelk jaunuju nuotraukyte
  Jei nesigaus vakare galesiu imest  pvz

Aciu labai 4u.gif
nekokia kompiuteraste is manes tais klausimais,bet reikes bandyt kazka sumontuot biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikos SVOCIUTES 4u.gif jungiuosi ir as i jusu tarpa, man svociauti jau uz tryju savaiciu ir tik vakar suzinojau sia "dziugia" naujiena doh.gif nezinau ar dziaugtis ar verkti, bet jeigu drauge prase tai reikia daryti viska kad atsimintu sia diena ilgai ilgai ir su sypsena thumbup.gif tik paciai sypsenos nera, nes laikas tirpsta akyse... o pasiruosti tai oj oj oj kaip reikes doh.gif doh.gif visas atributikas, sampanus ir taip toliau pati pasigaminsiu, tik gal galite pasakyti kur graviruoja ant spynuciu ?
na ka, begu ruostis... nes rytoj dar mergvakaris laukia ax.gif thumbup.gif

Svociaujancioms rytoj didziausios sekmes !!! 4u.gif
Atsakyti