Įkraunama...
Įkraunama...

Moters higiena

QUOTE(Pingvinukas @ 2009 10 23, 18:17)

aciu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2009 10 23, 19:15)
o yra kokiu rusiu? ir kasdieniniu ir tu rimtesniu? smile.gif)

Taip, yra triju rusiu: kasdieniniai, naktiniai ir dieniniai. O kiekis kaip ir visur panasiai: dieniniai - 10 vnt, naktiniai - 8 vnt, kasdieniniai - 20 vnt 4u.gif smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Bet jie ne eko?
Atsakyti
QUOTE(Žiogelis @ 2009 10 26, 12:49)
Bet jie ne eko?

Man atrodo, kad ne 4u.gif

Juk ir tie anijoniniai ir ultravioletiniai (nors parduodami ekologiškuose produktuose) nėra ekologiški ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2009 10 26, 13:52)
Man atrodo, kad ne  4u.gif

Juk ir tie anijoniniai ir ultravioletiniai (nors parduodami ekologiškuose produktuose) nėra ekologiški  ax.gif

Oj, o kodel jus taip drasiai pasakete kad neekologiski? g.gif
Kotonella eologiska, net jos pakuote yra suyranti per 24 men. blush2.gif
O praplesus ir tik palietus pati paketuka iskart jauciasi medvilne, na sakau, cia kiekvienos nuomone, faktas tas, kad uztenka pirmo palietimo ir nereikia buti didelliu ekspeertu, kad pajausti medvilne blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina.nesvarbu033 @ 2009 10 12, 13:08)
Mačiau yra tinklapyje Dvi širdys. Aš tai parsisiunčiau iš UK. Man visai patiko tas prausiklis tik galetu buti dar ir sudozatorium.

taip yra mano parduotuveleje ax.gif 4u.gif
http://www.dvisirdys...l-products.html
netrukus dar viena plovikli ikelsiu, pati isbandziau -patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalelyyte @ 2009 10 26, 13:21)
Oj, o kodel jus taip drasiai pasakete kad neekologiski?  g.gif
Kotonella eologiska, net jos pakuote yra suyranti per 24 men.  blush2.gif
O praplesus ir tik palietus pati paketuka iskart jauciasi medvilne, na sakau, cia kiekvienos nuomone, faktas tas, kad uztenka pirmo palietimo ir nereikia buti didelliu ekspeertu, kad pajausti medvilne  blush2.gif  4u.gif

Parašiau, kad man atrodo blush2.gif
Tai aišku, jei yra sertifikatai, kad ekologiški, tai atsiras daug pirkėjų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalelyyte @ 2009 10 26, 12:21)
Oj, o kodel jus taip drasiai pasakete kad neekologiski?  g.gif
Kotonella eologiska, net jos pakuote yra suyranti per 24 men.  blush2.gif
O praplesus ir tik palietus pati paketuka iskart jauciasi medvilne, na sakau, cia kiekvienos nuomone, faktas tas, kad uztenka pirmo palietimo ir nereikia buti didelliu ekspeertu, kad pajausti medvilne  blush2.gif  4u.gif

Nu bet jusu ir drasa teigti, kad jie ekologiski remiantis paciupinejimu ir suyrancia pakuote doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dilditele @ 2009 10 26, 15:00)
Nu bet jusu ir drasa teigti, kad jie ekologiski remiantis paciupinejimu ir suyrancia pakuote  doh.gif

Na taip, ten taip paprastai buitiskai pasakiau 4u.gif
Jei rimtai, tai ir sertifikatai yra, net ir Lietuvoje atlikti mikrobiologiniai tyrimai, kuriuos galima parodyti kiekvienai norinciai 4u.gif smile.gif
Na as dar karta noriu priminti, tikrai nepersu nei vienai schmoll.gif , as tiesiog pasakau kad yra ir uz zymiai zemesne kaina, labai aukstos kokybes hig. paketai, o jau pirkti ar ne tai tik jums spresti smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Dalelyyte, o gal yra ir po gimdymo specialių cotonella firmos įklotų?
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2009 10 26, 15:15)
Dalelyyte, o gal yra ir po gimdymo specialių cotonella firmos įklotų?

As nezinau, o buna specialiu iklotu po gimdymo? 4u.gif matai, as dar negimdziusi, tai nieko dar apie tai nezinau blush2.gif as maniau tinka tokie: dieniniai, naktiniai ir kasdieniniai ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(valpurgija @ 2009 10 26, 14:58)
gal tiks  ax.gif  4u.gif
http://dvisirdys.eu/...lypage.tpl.html
o masmi apie 33lt., tad ju dar nesiveziau i parduotuvele  g.gif

Ačiū wub.gif Šitus jau nusižiūrėjau 4u.gif O MASMI visgi labai jau brangūs blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Dalelyyte @ 2009 10 26, 14:45)
As nezinau, o buna specialiu iklotu po gimdymo? 4u.gif  matai, as dar negimdziusi, tai nieko dar apie tai nezinau  blush2.gif  as maniau tinka tokie: dieniniai, naktiniai ir kasdieniniai  ax.gif  smile.gif

Būna 4u.gif Va būtent tie, kur Valpurgija įdėjo nuorodą yra spec. po gimdymo 4u.gif
Atsakyti