Įkraunama...
Įkraunama...

Moters higiena

QUOTE(Favorites @ 2009 09 28, 23:12)
man jie  tinka  4u.gif  šiaip kažkokio skirtumo, juntamo ar matomo, nepastebėjau...na,  aišku, nelyginant su "šilkiniais" o.b  doh.gif  lotuliukas.gif  tik tiek, kad  jie -eko  4u.gif
o dėl prausiklių, tai  nesuprantu, kas čia per išmislas... biggrin.gif  4u.gif Na nėra nė vieno gyvo padaro, apart žmogaus, kuris savo kūną periodiškai plautų kokiais nors chemikalais… 4u.gif

Nu nežinau, bet muilu aš praustis negaliu, nes atsiranda niežulys, perštejimas. Ne bent tik vandeniu. Tai naudoju faith in nature prausikli intymiai higienai.
Atsakyti
o kas juos platina? sveiki produktai? kažkodėl nieko neradau internete g.gif
Atsakyti
QUOTE(Natuke @ 2009 10 11, 21:45)
o kas juos platina? sveiki produktai? kažkodėl nieko neradau internete g.gif

Mačiau yra tinklapyje Dvi širdys. Aš tai parsisiunčiau iš UK. Man visai patiko tas prausiklis tik galetu buti dar ir sudozatorium.
Atsakyti
QUOTE(kniaumiau @ 2009 09 29, 16:20)

visiškai sutinku dėl prausiklių. kažkada turėjau problemų su mikroflora, tai man ginekologė taip ir pasakė: jokių kasdienių įklotų, jokių prausiklių, jokių stringų, jokios sintetikos. ir tikrai - nebereikia man nei prausiklių, nei tų įklotų kasdien, visiškai nejaučiu poreikio. čia marketinginis triukas pasodinti klientą ant tų dalykų, kad jam jie atrodytų būtinybė ir pirktų pirktų pirktų  blink.gif

Man buvo ir bedeliu sokiu tokiu blush2.gif Tai mane ginekologas isbare blush2.gif Poto nebenaudojau juku stringu,nors deviu juos retai.Iklotuku kiekvienai dienai nenaudoju,geriau keiciu 2 kart dienoje trusikelius blush2.gif viskas susitvarke.Tamponiukus visikai nenaudoju,nebent butu labai reikalinga.Natercere turiu ir kasdienai pries sirgima ,panudoju ir pojo labai esu patenkintas jeis. su saprneleis iklotukai tai man thumbup.gif o kas svarbiausia as ilagi kankinaus ,nes man nuo tu viokiausiu olways berdavo ,perstedavo,Labai dzauguos natercere iklotukais thumbup.gif
Prausti imtymei naudiju weledos muiliuka su medetkom.Bet noreciau isigyti imtymaus prausiklio gelio rolleyes.gif faith in nature galvoju dabar noreciau .
Atsakyti
As naudoju hig. iklotus "Kotonella". Jie irgi yra su anijonine juostele, naturalus ir t. t. Man taisvarbiausia, kad nebera jokiu berimu, perstejimu ir niezuliu. Ir kas labai gerai, kad kaina yra labai gera - 6.50 Lt. Kaina, manau tikrai ne man vienai daro pakankamai didele itaka 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalelyyte @ 2009 10 21, 10:29)
As naudoju hig. iklotus "Kotonella". Jie irgi yra su anijonine juostele, naturalus ir t. t. Man taisvarbiausia, kad nebera jokiu berimu, perstejimu ir niezuliu. Ir kas labai gerai, kad kaina yra labai gera - 6.50 Lt. Kaina, manau tikrai ne man vienai daro pakankamai didele itaka  4u.gif  blush2.gif

O kur tokių yra pirkti? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalelyyte @ 2009 10 21, 10:29)
As naudoju hig. iklotus "Kotonella". Jie irgi yra su anijonine juostele, naturalus ir t. t. Man taisvarbiausia, kad nebera jokiu berimu, perstejimu ir niezuliu. Ir kas labai gerai, kad kaina yra labai gera - 6.50 Lt. Kaina, manau tikrai ne man vienai daro pakankamai didele itaka  4u.gif  blush2.gif

sudominot dabar bigsmile.gif Kur perkat?
Atsakyti
Atsiprašau, gan retai užsuku blush2.gif dabar uzsuksiu dazniau 4u.gif As juos pati turiu, tiksliau ne as, o imone kurioje dirbu, kol kas nera ju dar tinklalapio, bet jis ruosiamas www.kotonella.com bigsmile.gif as jums ju tikrai nepersu ir nereklamuoju, tiesiog noriu kad zinotumete jog yra ta pati auksta kokybe tik uz zymiai zemesne kaina, nei kad jie cia visi siulo 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
o gal galėtum parduotuvės kontaktus įdėti čia:
http://www.supermama...?...4014&st=576
kur tokį stebuklą nusipirkti? ta prasme be interneto?
Atsakyti
Jei norite, galite atvykti adresu Kalvariju g. 125, 1 korp., bet butu gerai pries tai pasiskambinti tel.: 8 655 39690, o ir siaip telefonu jei noresite bus suteikta visa informacija, as manau, kad tikrai nenusivilsite, na bet cia tikrai tik jums spresti 4u.gif jus tik negalvokit kad persu, nes as pati irgi nemegstu kai ka nors kisa primygtinai verysad.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalelyyte @ 2009 10 23, 09:22)
Jei norite, galite atvykti adresu Kalvariju g. 125, 1 korp., bet butu gerai pries tai pasiskambinti tel.: 8 655 39690, o ir siaip telefonu jei noresite bus suteikta visa informacija, as manau, kad tikrai nenusivilsite, na bet cia tikrai tik jums spresti  4u.gif jus tik negalvokit kad persu, nes as pati irgi nemegstu kai ka nors kisa primygtinai verysad.gif  unsure.gif

o yra kokiu rusiu? ir kasdieniniu ir tu rimtesniu? smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2009 10 23, 18:15)
o yra kokiu rusiu? ir kasdieniniu ir tu rimtesniu? smile.gif)

http://www.kotonella.com/
Atsakyti