Naudoju winalite man jie tikrai puikus, skausmu neturejau niekada negaliu nieko pasakyti, kelnaitese laikosi puikiai, per mmm tikrai jokio kvapo nejauciu, bet va noreciau tamponu ir tureti bent kad butu kazkiek geresni nei visi o.b
Visa temele perskaiciau saziningai tai ir vienkartiniu priemoniu kalba eina tik apie sias:
natracare
masmi
organic
gentle day
kotonela
winalite
kurie is ju turi tamponus?
del gentle day ir winalites palyginimo nu ka as zinau man gentle day pigi kopija tiesiog ir viskas, kotonelos nebandziau dar..
ir turiu problema po gimdymo isitaisiau "drauge"pienlige tai man devint winalites kasdieninius ne kaip reaguoja, niezti vaiksciociau be ikloto bet nezinau kiek kartu reiktu keisti per diena kelnaites tada, gal kas turincios ta pacia drauge pasidalinsit ka naudojat kasdienai?
QUOTE(eglliux @ 2011 01 30, 23:08)
Natracare turi http://www.assorti.l...i-regular-20vnt
Masmi turi http://www.assorti.l...katoriumi-16vnt
Kitų nežinau
QUOTE(eglliux @ 2011 01 30, 22:08)
ir turiu problema po gimdymo isitaisiau "drauge"pienlige tai man devint winalites kasdieninius ne kaip reaguoja, niezti vaiksciociau be ikloto bet nezinau kiek kartu reiktu keisti per diena kelnaites tada, gal kas turincios ta pacia drauge pasidalinsit ka naudojat kasdienai?
O ne lengviau tą pienligę tiesiog išgydyt ir nereikės dieną jokių įklotų? Turėjau gyvenime pienligę kokius 5-6 kartus, žvakutes suvartodavau ir vėl sveika, tai kam tos kančios...
QUOTE(Junda @ 2011 01 31, 10:00)
O ne lengviau tą pienligę tiesiog išgydyt ir nereikės dieną jokių įklotų? Turėjau gyvenime pienligę kokius 5-6 kartus, žvakutes suvartodavau ir vėl sveika, tai kam tos kančios...
na, tikrai ne visoms tos žvakutės padeda... Pati nesu turėjusi tos ligos, bet kai paskaitinėju temą apie pienligę, matau, kaip moterys metų metais kankinasi, nepadeda nei žvakutės, nei tepaliukai, arba tas simptomų pašalinimas labai jau trumpalaikis.. O be to , galiu pasakyti, kad norint išgydyti grybelį, kuris yra ne vien makšties, bet viso organizmo liga, makšties žvakučių neužtenka. Reikia keisti gyvenimo būdą, mitybą, kad išsivalytų organizmas ir atsistatytų normali žarnyno, makšties mikroflora...
QUOTE(eglliux @ 2011 01 30, 22:08)
Naudoju winalite man jie tikrai puikus, skausmu neturejau niekada negaliu nieko pasakyti, kelnaitese laikosi puikiai, per mmm tikrai jokio kvapo nejauciu, bet va noreciau tamponu ir tureti bent kad butu kazkiek geresni nei visi o.b
Visa temele perskaiciau saziningai tai ir vienkartiniu priemoniu kalba eina tik apie sias:
natracare
masmi
organic
gentle day
kotonela
winalite
del gentle day ir winalites palyginimo nu ka as zinau man gentle day pigi kopija tiesiog ir viskas, kotonelos nebandziau dar..
natracare
masmi
organic
gentle day
kotonela
winalite
bandžiau masmi tamponus, labai nepatiko
pas mane dabar baigiasi natracare iklotai, tai galvoju kokius kitus pirkti pabandymui?
Kurie gerai laikosi ant kelnaiciu, neatlimpa?
Kurie gerai laikosi ant kelnaiciu, neatlimpa?
QUOTE(Junda @ 2011 01 31, 10:00)
kiek girdejau reikia vengti miltiniu patiekalu ir saldumynu.bjaurus dalykas ta pienlige,nestumo metu ja turejau.
Sveiki,
gal zinote,kur butu galima kaune isigyti WINALITE iklotu,geriausia butu vienetais prasau i AZ
gal zinote,kur butu galima kaune isigyti WINALITE iklotu,geriausia butu vienetais prasau i AZ
QUOTE(Junda @ 2011 01 31, 09:00)
oj kad butu taip paprasta, manau daugelis moteru viska padarytu kad padetu Vaistai padeda geriausiu atveju savaitei ir vel 40 lt mesti i bala, bandziau nevartoti saldumynu, miltiniu, dar kazko rekomenduoja atsisakyti tai nesu ir siaip vartojanti ju daug skirtumo jokio nebuvo. Imunitetas stiprus mano, nes dar varianta esu girdejui kad del nusilpusio imuniteto gali buti kad atsinaujina vis, kolkas geriu cesnako tabletes, tai stebuklingai nueme niezejima, nes isproteti galima buvo kartais atsiprasant nors grebli isikisk ten tai vat ziuresiu kaip toliau bus, nes lyg gereja
Moterys kas turit beda sia pagandykit cesnaka pagerti, sako grynas is vis gerai veikia, bet jau jo nesiryztu as
O del tamponu reiks pabandyti ir vienus ir kitus manau
Papildyta:
QUOTE(Tikrė @ 2011 01 31, 12:40)
bandžiau masmi tamponus, labai nepatiko
Kodel?
QUOTE(eglliux @ 2011 02 01, 00:27)
Na net nemoku nupasakoti, tokie "išplerę" jie toks jausmas, kad išsiskirs dalimis tas tamponas kol ištrauksi..
Sveikos,
sudomino mane daugumos giriami NatraCare įklotai. O jų tik internetinėse parduotuvėse galima įsigyti, kokios vaistinės neprekiauja?
sudomino mane daugumos giriami NatraCare įklotai. O jų tik internetinėse parduotuvėse galima įsigyti, kokios vaistinės neprekiauja?
Sveikos, naudoju šį ekologišką intymios higienos ploviklį (Moterų aliejus intima), man jis
http://www.aromatera.....OS PREPARATAI
Dėl įklotukų, bandžiau įvairius, kol kas apsistojau ties Anion.
Šiaip tai, kas parduodama aromaterapijos svetaineje - puiki produkcija, bet nepigi ji, ir man dar nepatinka, kad platinama per agentus. siaip ekologiska buitine chemija ir pan stengiuos pirkt assorti.lt, nes ten, mano galva, kainos geros.
O kas megsta Kotonella, tai labai geros kainos yra cia: http://www.emama.lt/...ai-iklotai.html
http://www.aromatera.....OS PREPARATAI
Dėl įklotukų, bandžiau įvairius, kol kas apsistojau ties Anion.
Šiaip tai, kas parduodama aromaterapijos svetaineje - puiki produkcija, bet nepigi ji, ir man dar nepatinka, kad platinama per agentus. siaip ekologiska buitine chemija ir pan stengiuos pirkt assorti.lt, nes ten, mano galva, kainos geros.
O kas megsta Kotonella, tai labai geros kainos yra cia: http://www.emama.lt/...ai-iklotai.html