QUOTE(belle femme @ 2010 06 02, 09:56)
vat aš ir ieškau kasdienai, labaiu, dar mm tai dar dar gali iškentėti ir su vienkartiniais, bet kasdien, šutintis jau man
o įgudus galima ir per mm, nors pas mane pila kaip iš kibiro pirmas dienas (nors po antro gimdymo kažin kaip ten bus vėl )
bet bent jau kai teplioja tik, galima dažniau keistis ar kažkaip.
Natuke, papasakok, kokius dydžius pirkai, kur pirkai, kiek mokėjai
kokius kasdienai naudoji ir kokius per mm.
ačiū labai labai už konsultacijas
o įgudus galima ir per mm, nors pas mane pila kaip iš kibiro pirmas dienas (nors po antro gimdymo kažin kaip ten bus vėl )
bet bent jau kai teplioja tik, galima dažniau keistis ar kažkaip.
Natuke, papasakok, kokius dydžius pirkai, kur pirkai, kiek mokėjai
kokius kasdienai naudoji ir kokius per mm.
ačiū labai labai už konsultacijas
Na aš pirkau vieną rinkinuka (trys vename) imsi vimsi, ir dar kelias iš ebay. Tie ebayaus buvo truputi plonesni ir patogesni negu suomiški. Taip pat iš tos pačios mamytės nupirkau storesnius įklotus - vieną dieninį ir vieną naktinį, su papildomais įklotukais. Buvo tokie stori įklotai, o ant jų dar į kišenes galima buvo įdėti papildomų sluoksnių, jeigu ne peršlampa kiaurai - net tiesiog tuos sluoksnius pakeisti. Puikiai jautiesi jei sergi namuiose.
Dar turiu akvilytes siutus įklotus, jie taip pat yra faini, patogus, bet nera kasdieninių.
Tokių taip pat galima labaai įvairių ir gražių surasty etsy.com:
http://www.etsy.com/...h_type=handmade
tik jie būna gan brangus - aš mokėjau gal aštuonius dolerius už vienetą. Taip pat dar siuntimas. Akvilytes tiek pat kainuoja litais . Bet jeigu norisi kažko ypatingo, etsy surasit pačių gražiausių variantų
O kiek reikia aš nežinau . Turiu du didesnius amerikietiškus ir visą rinkinį lietuviškų. Bet naudojau daugiausiai amerikietiškus, ir truputi kotonella, jeigu naudoti tik flanelinius, turbūt reikia tokio arba panašaus rinkinuko kaip parduoda akvilytė.