siandien nusipirkau Winalite love moon anion, ziuresim, kas per geris kaip suprantu jie turetu but vieni is geresniu?
QUOTE(Amadinka @ 2010 05 25, 18:27)
jei kam reikia kotonella ar gentle day,galiu pasidalyti,per daug uzsipirkau
po kiek kotonela naktiniai ir kasdieniai ir kokiam mieste esi?
QUOTE(Raimondaka @ 2010 05 24, 11:11)
Sveika
Kotonella dieniniai ir naktiniai su sparneliais, tik kasdieniniai iklotukai be sparneliu
Kotonella dieniniai ir naktiniai su sparneliais, tik kasdieniniai iklotukai be sparneliu
Ačiukas Reikės išbandyti, užsimaniau įsigyti kažką iš natūralesnių
QUOTE(*GAILĖ* @ 2010 05 25, 19:29)
po kiek kotonela naktiniai ir kasdieniai ir kokiam mieste esi?
Na kotonella as perku arba kalvariju g. 125, arba assorti.lt, nes as vilniuje, o is facebooke maciau kad ir kaune yra svaroje ...
Na ką, pagaliau ir aš išbandžiau tuos anijoninius dalykėlius. Na man vis tiek nepatogu su paketais per tas dienas. Vis dėlto grįšiu prie tamponų, o paketus naudosiu tik nakčiai. Bandysiu nusipirkti naktinių, nes su paprastu dieniniu man prabėgo bemiegant Dabar skaitinėju apie taurelę ir labai gundausi įsigyti
QUOTE(chemistry @ 2010 05 26, 13:38)
Na ką, pagaliau ir aš išbandžiau tuos anijoninius dalykėlius. Na man vis tiek nepatogu su paketais per tas dienas. Vis dėlto grįšiu prie tamponų, o paketus naudosiu tik nakčiai. Bandysiu nusipirkti naktinių, nes su paprastu dieniniu man prabėgo bemiegant Dabar skaitinėju apie taurelę ir labai gundausi įsigyti
Taurelė tikrai nerealus daiktas -labai rekomenduoju
QUOTE(lotute @ 2010 05 29, 01:00)
mergaites, kas ta menstruacine taurele?
yra šitam skyrely 2 temos apie ją
QUOTE(*GAILĖ* @ 2010 05 29, 08:51)
yra šitam skyrely 2 temos apie ją
nu kur ta antra tema, aš niekaip nerandu..
QUOTE(LinaP @ 2010 05 26, 14:40)
Taurelė tikrai nerealus daiktas -labai rekomenduoju
Na, jei nėra polinkio į pienligę, nes tuo atveju reiktų atsargiai - po jos įsitaisiau pienligę... O šiaip tai visai smagu ir švaru. Berods mooncup ir divacup vadinasi, dedasi tiesiai į makštį ir viską surenka vietoje.
http://www.supermama...howtopic=574800