QUOTE(Natuke @ 2009 07 07, 12:00)
Sveikos mamos
Gal galėtumem atskirai padiskutuoti apie moters higienos priemones - ekologiškus arba tiesiog natūralus įklotus, tamponėlius, prausiklius. Kur ką Lietuvoj ir ne lietuvoj galima įsigyti, kaip naudoti, kas tinka, kas ne? Nes kaip suprantu, intimios higienos ekologiški prausikliai iki šiol yra deficitas, o įklotų yra labai nedaug.
Aš asmeniškai prausimosi gelio taip ir nenusipirkau
o dėl mm - jų jau seniai neturiu, kai kraujavau po gimdymo, turėjau natracare vienkartinių, ir flanelinių iš ebayaus. Dar turiu pabandymui porą kasdieninių įklotukų iš čia
http://www.rasakila....i-iklotai_2.htm
O jus ką naudojat?
PS apie winalite jau iškalbėjom visą temą, prašom jų čia nereklamuoti
Kalba eina arba apie sertifikuotus vienkartinius ekologiškus, arba apie siuvamus natūralius (galima ir neekologiškos medvilnės, bet be tos always chemijos)
Sveikos, neseniai isijungiau i supermamu rata
viskas idomu, viska skaitineju ir mielai dalinuosi savo patirtim.
Kalbant apie prasusiklius, mano pacios atradimas buvo produktas, kuri buvau uzsisakius is Suomijos, tai Lunette. aisku, pagrindine ju preke - menstruacine taurele, bet taip paciai jie turi plovikli, kuris yra 2in1, jis ir taurelei plauti, ir intymios higienos priemone. tai ta priemone su prierasu ph3,5. klausiau gydytojos, ka tas reiskia, tai man paaiskino, jog toji musu terpe yra rugsti, del to 3,5 yra idealus ph. be to, skystis pagamintas is naturaliu medziagu. kazkas sake, kad Lietuvoje jau pasirode sitie produktai.