Įkraunama...
Įkraunama...

Moters higiena

O aš naudoju pirktinius medžiaginius, bet mane jie nelabai. Mane erzina, kad jie nesulaiko menstruacijų kraujo ir išsitepa kelnaitės verysad.gif Nes tie 'sparneliai' neapsaugoti ir prateka kiaurai..Todėl nors ir turiu, bet vis rečiau juos naudoju, gaila brangių apatinių rūbelių. Naudoju natūralius įklotus, bet vienkartinius.
Atsakyti
o kokius medžiaginius naudoji?
Atsakyti
QUOTE(Natuke @ 2010 02 20, 19:57)
o kokius medžiaginius naudoji?

"Imse vimse"
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 02 20, 19:50)
gaila brangių apatinių rūbelių.

išeitis nusipirkti tom dienom paprastesnius apatinius smile.gif
Atsakyti
o kaip i tuos daugkartinius iklotus ziuri jusu vyrai? ir ar nesijaucia kvapo?
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2010 02 20, 22:11)
o kaip i tuos daugkartinius iklotus ziuri jusu vyrai? ir ar nesijaucia kvapo?

Kvapo nesijaučia, tik keisti aišku tai jau reikia ne visądien pravaikščiojus, nes juk kvapas atsiranda tik tada, kai pradeda daugintis nešvariame įklote mikroorganizmai..
Aš savo vyrui tokių intymių 'moteriškų paslapčių' nepasakoju ax.gif Tad jis išvis nežino ką aš naudoju, o ir jam jokio skirtumo, manau.
O įklotukus skalbdavau irgi ne kažkam stebint ir džiovindavau irgi ne visiems matomoje vietoje.

QUOTE(akvilyte @ 2010 02 20, 21:36)
išeitis nusipirkti tom dienom paprastesnius apatinius smile.gif

Tai va, vienintelė išeitis nusipirkti kažką atsparaus normaliam skalbimui (karštesniame vandenyje ir su balikliais) drinks_cheers.gif , tik vis neprisiruošiu, tai ir medžiaginius įklotus naudoju tik pirmom-paskutinėm dienom, kai grėsmės didelės nėra pešlapti kiaurai.
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2010 02 20, 22:11)
o kaip i tuos daugkartinius iklotus ziuri jusu vyrai?
ir ar nesijaucia kvapo?

kažką žino bet niekaip nereaguoja.. ne jo reikalas biggrin.gif

nu kaip ir ne g.gif

QUOTE(Rasma @ 2010 02 20, 22:30)
Tai va, vienintelė išeitis nusipirkti kažką atsparaus normaliam skalbimui (karštesniame vandenyje ir su balikliais)

o pradžioj nemerkiat į šaltą vandenį??? g.gif aš anksčiau irgi palikdavau ir paskui virini, balini, o dėlemių vistiek lieka.. dabar iškart į šaltą vandenį ir pasileidžia viskas ir dėmių beveik nematyt bigsmile.gif
Atsakyti
mano apatiniai visvien, kad ir prastesni, bet iskalbi, o atrodo kaip neskalbti...sad.gif
Atsakyti
QUOTE(gingizė @ 2010 02 21, 19:59)
mano apatiniai visvien, kad ir prastesni, bet iskalbi, o atrodo kaip neskalbti...sad.gif

g.gif o kaip atrodo pats iklotas po keletos panaudojimu - demes irgi lieka? kuom ji skalbt - rankom? pirma kart apie toki daikta girdziu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gingizė @ 2010 02 21, 18:59)

galima juodus nešiot lotuliukas.gif tongue.gif

QUOTE(truth @ 2010 02 21, 23:04)
g.gif o kaip atrodo pats iklotas po keletos panaudojimu - demes irgi lieka? kuom ji skalbt - rankom? pirma kart apie toki daikta girdziu  blush2.gif

svarbiausia po naudojimo pamerkt į ŠALTĄ vandenį... nes jei nepamerksit ar pabandysit plaut iškart šiltu tai dėmės gerokai labiau matysis... aš kadangi naudoju splavotus įklotus tai apskritai ne taip matosi dėmės smile.gif čia jau vienos mamos patarimas buvo biggrin.gif

o paskui kartu su visais skalbiniais metu į skalbimo mašiną biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 22 vasario 2010 - 08:24
QUOTE(truth @ 2010 02 22, 00:04)
g.gif o kaip atrodo pats iklotas po keletos panaudojimu - demes irgi lieka? kuom ji skalbt - rankom? pirma kart apie toki daikta girdziu  blush2.gif

niu, as irgi renkuosi info smile.gif pirmai pradzioj isbandysiu ekologiskus vienkartinius, o po to gal ir apie daugkartinius daugiau issiaiskinus susiviliosiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 02 20, 20:50)
O aš naudoju pirktinius medžiaginius, bet mane jie nelabai. Mane erzina, kad jie nesulaiko menstruacijų kraujo ir išsitepa kelnaitės verysad.gif Nes tie 'sparneliai' neapsaugoti ir prateka kiaurai..Todėl nors ir turiu, bet vis rečiau juos naudoju, gaila brangių apatinių rūbelių. Naudoju natūralius įklotus, bet vienkartinius.

Yra labai paprasta budas nesutepti smile.gif Apacioje prisiuvau vaiko buvusius paklotelius (nepamenu kaip jie vadinasi, bet dedavome i lovyte tokia kaip paklode virsutinis sluoksnis medziaga apatainis, pralaidus orui, bet nepralaidus dregmei sluoksnis). Ir paprastu principu virsus flanele, apacia tas audinys nepralaidus dregmei ir tarp ju tokia kaip kisenele ideti papildoma flaneles sluoksni.Nu ir knopkytes susegti apacioje ir gaunasi visas "ALWAYS" mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabute: 24 vasario 2010 - 17:53