O aš naudoju pirktinius medžiaginius, bet mane jie nelabai. Mane erzina, kad jie nesulaiko menstruacijų kraujo ir išsitepa kelnaitės Nes tie 'sparneliai' neapsaugoti ir prateka kiaurai..Todėl nors ir turiu, bet vis rečiau juos naudoju, gaila brangių apatinių rūbelių. Naudoju natūralius įklotus, bet vienkartinius.
o kokius medžiaginius naudoji?
QUOTE(Rasma @ 2010 02 20, 19:50)
gaila brangių apatinių rūbelių.
išeitis nusipirkti tom dienom paprastesnius apatinius
o kaip i tuos daugkartinius iklotus ziuri jusu vyrai? ir ar nesijaucia kvapo?
QUOTE(MildukasK @ 2010 02 20, 22:11)
o kaip i tuos daugkartinius iklotus ziuri jusu vyrai? ir ar nesijaucia kvapo?
Kvapo nesijaučia, tik keisti aišku tai jau reikia ne visądien pravaikščiojus, nes juk kvapas atsiranda tik tada, kai pradeda daugintis nešvariame įklote mikroorganizmai..
Aš savo vyrui tokių intymių 'moteriškų paslapčių' nepasakoju Tad jis išvis nežino ką aš naudoju, o ir jam jokio skirtumo, manau.
O įklotukus skalbdavau irgi ne kažkam stebint ir džiovindavau irgi ne visiems matomoje vietoje.
QUOTE(akvilyte @ 2010 02 20, 21:36)
išeitis nusipirkti tom dienom paprastesnius apatinius
Tai va, vienintelė išeitis nusipirkti kažką atsparaus normaliam skalbimui (karštesniame vandenyje ir su balikliais) , tik vis neprisiruošiu, tai ir medžiaginius įklotus naudoju tik pirmom-paskutinėm dienom, kai grėsmės didelės nėra pešlapti kiaurai.
QUOTE(MildukasK @ 2010 02 20, 22:11)
kažką žino bet niekaip nereaguoja.. ne jo reikalas
nu kaip ir ne
QUOTE(Rasma @ 2010 02 20, 22:30)
Tai va, vienintelė išeitis nusipirkti kažką atsparaus normaliam skalbimui (karštesniame vandenyje ir su balikliais)
o pradžioj nemerkiat į šaltą vandenį??? aš anksčiau irgi palikdavau ir paskui virini, balini, o dėlemių vistiek lieka.. dabar iškart į šaltą vandenį ir pasileidžia viskas ir dėmių beveik nematyt
QUOTE(gingizė @ 2010 02 21, 19:59)
mano apatiniai visvien, kad ir prastesni, bet iskalbi, o atrodo kaip neskalbti...
o kaip atrodo pats iklotas po keletos panaudojimu - demes irgi lieka? kuom ji skalbt - rankom? pirma kart apie toki daikta girdziu
QUOTE(gingizė @ 2010 02 21, 18:59)
mano apatiniai visvien, kad ir prastesni, bet iskalbi, o atrodo kaip neskalbti...
galima juodus nešiot
QUOTE(truth @ 2010 02 21, 23:04)
o kaip atrodo pats iklotas po keletos panaudojimu - demes irgi lieka? kuom ji skalbt - rankom? pirma kart apie toki daikta girdziu
svarbiausia po naudojimo pamerkt į ŠALTĄ vandenį... nes jei nepamerksit ar pabandysit plaut iškart šiltu tai dėmės gerokai labiau matysis... aš kadangi naudoju splavotus įklotus tai apskritai ne taip matosi dėmės čia jau vienos mamos patarimas buvo
o paskui kartu su visais skalbiniais metu į skalbimo mašiną
QUOTE(truth @ 2010 02 22, 00:04)
niu, as irgi renkuosi info pirmai pradzioj isbandysiu ekologiskus vienkartinius, o po to gal ir apie daugkartinius daugiau issiaiskinus susiviliosiu
QUOTE(Rasma @ 2010 02 20, 20:50)
O aš naudoju pirktinius medžiaginius, bet mane jie nelabai. Mane erzina, kad jie nesulaiko menstruacijų kraujo ir išsitepa kelnaitės Nes tie 'sparneliai' neapsaugoti ir prateka kiaurai..Todėl nors ir turiu, bet vis rečiau juos naudoju, gaila brangių apatinių rūbelių. Naudoju natūralius įklotus, bet vienkartinius.
Yra labai paprasta budas nesutepti Apacioje prisiuvau vaiko buvusius paklotelius (nepamenu kaip jie vadinasi, bet dedavome i lovyte tokia kaip paklode virsutinis sluoksnis medziaga apatainis, pralaidus orui, bet nepralaidus dregmei sluoksnis). Ir paprastu principu virsus flanele, apacia tas audinys nepralaidus dregmei ir tarp ju tokia kaip kisenele ideti papildoma flaneles sluoksni.Nu ir knopkytes susegti apacioje ir gaunasi visas "ALWAYS"