QUOTE(Leopardė @ 2009 07 08, 11:26)
labai daug graziu darbeliu idejusios, noreciau ir as ismokti graziai ir meniskai fotografuoti ir turbut pirmiausiai reiketu isigyti brangu ir gera fotika?
tikrai nereikia nuo brangau fotiko pradeti
reikia dometis fotografijom, skaityti teorija ir bandyti bandyti...
sekmes
P.S pirmame temos psl daug naudingos informacijos
QUOTE(c-girl @ 2009 07 08, 09:34)
klecku ant ranku, tai svelnesnes veido israiskos noretusi
bandysiu.,. aciu
QUOTE(žmogiukas @ 2009 07 08, 09:54)
man sita labai, tik noretusi gal fono kitokio, kad plaukai butu dar ryskesni,
nebuvo namie kitokio, sienos tokios.. o su ps pernelyg daug zaidimo butu buve ta siena spalvint, aplink plauka kiekviena karpyt.. neverta si foto tooookio darbo aciu
QUOTE(Sea_ @ 2009 07 08, 10:32)
sita labai patinka
aciu
QUOTE(Rico @ 2009 07 08, 11:06)
sita labiausiai
Rodau dar viena
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 08, 15:33)
nilabai, pilkoka (man net kaip isdegimai atrodo ant peties ir po smakru), ryskumo truksta, taip ir norisi ta plauka nuo nosies patraukti, dar desines kirpciau...
oi, Zitlali, Zitlali, pavydziu(geraja prasme) tavo noro ir sugebejimo fotkinti. Tiesiog truksta zodziu paskutinem dienom rasyti.
Patiko tavo sesijos, ne visos nuotraukos, bet visvien grazuuuuuuu....
QUOTE(liamuna @ 2009 07 08, 16:14)
nilabai, pilkoka (man net kaip isdegimai atrodo ant peties ir po smakru), ryskumo truksta, taip ir norisi ta plauka nuo nosies patraukti, dar desines kirpciau...
oi, Zitlali, Zitlali, pavydziu(geraja prasme) tavo noro ir sugebejimo fotkinti. Tiesiog truksta zodziu paskutinem dienom rasyti.
pritariu, tik man po smakru neisdege, bet petys tai taip
faini apgamiukai ant krutines
QUOTE(kitten` @ 2009 07 07, 23:20)
Dar bandau. Kaip si? Jauciu bus per pilka, bet kepuryte isdega sviesinant Ar labai suspausta?
aga, per pilka
QUOTE(A.M @ 2009 07 07, 23:44)
na sita foto man primena SV Marija
nu ir man kaip ir daugaumai taip pasirodė
laba diena...
zitlali, ši paskutinė nelabai
iskilo nesklandumu su pirma uzduotele. Gal galit paaiskinti kaip sufokusuoti i norima daikta? KOkie turi buti nustatymai ant kurios scenos? Jei kambaryje fotkinu ISO 400 statyt? Man neleidzia valdyti fokuso su ratuku ant displejaus. Mano fotoaparatas NIKON D5000
QUOTE(dangerele @ 2009 07 08, 19:42)
iskilo nesklandumu su pirma uzduotele. Gal galit paaiskinti kaip sufokusuoti i norima daikta? KOkie turi buti nustatymai ant kurios scenos? Jei kambaryje fotkinu ISO 400 statyt? Man neleidzia valdyti fokuso su ratuku ant displejaus. Mano fotoaparatas NIKON D5000
instrukcija paskaityk, ten viskas parasyta
Pasimaivom?
Ir dar pora nespalvotu tos pacios serijos kadru
Ir dar pora nespalvotu tos pacios serijos kadru
QUOTE(Tiny @ 2009 07 08, 20:17)
man spalvotoje neryšku, o juodai baltose per pilka, kepurytė susilieja su dangum . O šiaip labiausiai patiktų trečia
QUOTE(Valetta @ 2009 07 08, 13:24)
tikrai nereikia nuo brangau fotiko pradeti
sekmes
sekmes
aciu
Aciu
Galiu ir ryskiau padaryti
Galiu ir ryskiau padaryti