Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Valetta, fainai tavo vaises gavosi bigsmile.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 07 07, 18:23)
Nu laikykites, prisifotkinau su vaiku iki kitu metu uzteks.. keliu po truputi kad neuzknistu ziet.. labai laukiu komentaru. niekaip neapsisprendziu serija kokia

Is sios serijos patiko sios dvi ir butent spalvotos ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 07 07, 22:16)

Valetta
, labai patiko stalo bardakelis, kaip supratau cia juosta.  rolleyes.gif

taigi rasiau, kad skaitmena mirksiukas.gif dekui 4u.gif

QUOTE(Zana4 @ 2009 07 07, 22:26)

tikras draugas...

man patinka bigsmile.gif tas suniukas tikrai kaip tikras draugas thumbup.gif aplinka super smile.gif taip ir matau, kaip jie keliauja nieko nebijodami rolleyes.gif thumbup.gif

QUOTE(A.M @ 2009 07 07, 22:44)
na sita foto man primena SV Marija

man irgi rolleyes.gif

Tiny, dekui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 07, 18:53)

Abu variantai graziai ziurisi mirksiukas.gif

QUOTE(BElge @ 2009 07 07, 19:09)
Hmm... situacija prastėja
user posted image

Sita thumbup.gif Tik Zitlali kirpimas geriau ziurisi wink.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 07 07, 21:40)
Sian gavau savo juostini fotika  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif net kvepia kitaip  biggrin.gif

Su tuo ir sveikinam bigsmile.gif thumbup.gif

QUOTE(Zana4 @ 2009 07 07, 23:19)
dedu as kelias foto, gaudau pomidorus  biggrin.gif  nesiklauso manes fotikas  unsure.gif
user posted image

Per pilkas j/b blush2.gif

QUOTE(kitten` @ 2009 07 07, 23:20)
Dar bandau. Kaip si? Jauciu bus per pilka, bet kepuryte isdega sviesinant verysad.gif Ar labai suspausta?
user posted image

O cia j/b man patinka, ir pats kadras patinka wub.gif

QUOTE(Zana4 @ 2009 07 07, 23:35)
p.s persiprasau, ne ta foto ikeliau, jau keliu kita varianta, cia buvau padarius su Noise  blush2.gif  dabar pati pamaciau flickr kaip ji atrodo  biggrin.gif
sarpo O  ax.gif
tikras draugas.... 
user posted image

Sitaip zymiai geriau thumbup.gif Jau geriau sharpo 0 nei perdaug mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu merginos uz komentarus 4u.gif

C-girl pritariu tau del visko drinks_cheers.gif labai juokinga su tom lupom ir akim, dar su panom per skype kalbejom jog ne man vienai taip biggrin.gif kad cia lyg refleksas, pamatai fotika-visi galai issipucia lotuliukas.gif ir bandau perlipt per tai, kazkaip naturaliau 'vaipytis' kai tuo tarpu noretusi isvis atsipalaidavus but ir nepozuot lyg kokiai erotines prekes reklamuojanciai tetulei biggrin.gif bet nu niekaip nepavyksta.. mokytis reik matyt doh.gif del tu su vaiku tai joa.. nu va turiu beda, turiu... doh.gif zvilgsnio pries objektyva nemoku pagyvinti ir taip pat kazkokio maslumo suteikti, dazniausiai jis toks bukas pozuojantis... nu bet gi ne modelis doh.gif del to visad norejau padirbeti su profesionaliu fotomodeliu, paziuret kaip dirba.. tikriausiai kai zino savo kampus, kaip kas dirbti vienas malonumas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 07, 17:23)

Spalvotos:

user posted image

is sitos serijos man sitas kadras labiausiai thumbup.gif

spalvotos man visos kazkokios per geltonos g.gif tad gal j/b situ geriau g.gif
Atsakyti
Bonda as specialiai WB gelsva padariau ax.gif norejau siltu atspalviu, bet tikriausiai nepavyko eksperimentas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 07, 17:53)

o is tu man spalvota mirksiukas.gif

QUOTE(BElge @ 2009 07 07, 18:09)

Šachmatininkų popietė

visai nieko nuotraukikes mirksiukas.gif kur tu cia fotkinai? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 07, 19:56)

man cia kaip kokia mergele marija ax.gif neiznau -pirma mintis sovus i galva ax.gif bet tai nera blogai -tikrai vercia sugrizt paziuret ta foto ne viena syki mirksiukas.gif
pavydziu as tau tokiu sugebejimu thumbup.gif , gal net to fotogeniskumo thumbup.gif (nes as save laikau absoliut netinkama nuotraukom blush2.gif ). siaip saunuole -bandai, darai, atrandi thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Zana4 @ 2009 07 07, 22:19)
[b]dedu as kelias foto, gaudau pomidorus  biggrin.gif  nesiklauso manes fotikas 

user posted image

man sitai apdirbimas nelimpa ax.gif

QUOTE(kitten` @ 2009 07 07, 22:20)
Dar bandau. Kaip si? Jauciu bus per pilka, bet kepuryte isdega sviesinant verysad.gif Ar labai suspausta?

simpatiksa foto, tik jb pilkokas mirksiukas.gif

QUOTE(A.M @ 2009 07 07, 22:44)
na sita foto man primena SV Marija  biggrin.gif  biggrin.gif

nu va, ziuriu ir tau, ir c-girl irgi taip pasirode drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 08, 08:09)
Bonda as specialiai WB gelsva padariau  ax.gif norejau siltu atspalviu, bet tikriausiai nepavyko eksperimentas biggrin.gif

aaaa, na nebent gal tada mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 08, 07:42)
Aciu merginos uz komentarus  4u.gif

C-girl pritariu tau del visko  drinks_cheers.gif

Oi kaip tave suprantu biggrin.gif Save fotografuot man sunkiausias reikalas doh.gif Visu pirma kvailai jauciuos pries objektyva vaipydamasi, antra- 99% visu kadru sau baisiai nepatinku, nemoku naturaliai ziureti, nei sypsotis(visada kazkokia kreiva sypsena gaunas), va lupu net papust graziai nemoku(taigi net sexy fotosesijos negaleciau padaryt biggrin.gif ).
Tiesa pasakius tau lb. gerai gaunasi auto portretai(esi lb. daili ir fotogeniska), tik tiek kai su klecku ant ranku, tai svelnesnes veido israiskos noretusi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo c-girl: 08 liepos 2009 - 08:39

biggrin.gif Photoshope vienas is irankiu

user posted image

man sita labai, tik noretusi gal fono kitokio, kad plaukai butu dar ryskesni, nes emocija ir pats modelis liuks, tik ta oranzine siena man trukdo.

QUOTE(Zitlali @ 2009 07 07, 20:56)
Valetta aciu  4u.gif

Da viena
user posted image

sita nepriekaistinga 4u.gif

QUOTE(kitten` @ 2009 07 07, 23:20)

user posted image

pirstukai nukapoti...
Atsakyti

sita labai patinka wub.gif kokia tu viliokle bigsmile.gif

p.s del nuotrauku su vaiku pritariu cgirl nuomonei 4u.gif

o del kitu foto, tai paneles,per daug sharpo,per daug kraunat,net blizga nuotraukos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea_: 08 liepos 2009 - 09:48
QUOTE(Jurga @ 2009 07 07, 16:07)
ši pretenduoja į šeimos albumą, o įdedu čia, nes su šia nuotrauka žaidžiau bandydama diagonalinę kompoziciją. Brėžiau įstrižainę iš viršutinio dešinio kampo, 45 laipsnių kampu ir apkirpau nuotrauką taip, kad įstrižainė eitų per, mano nuomone, svarbiausius nuotraukos taškus. Kaip manot, ar gavosi kas nors?  smile.gif

matau istrizaine- va tokiu ir laukiau, ne tik geliu kotu istrizai pakreiptu unsure.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 07 07, 16:23)
Nu laikykites, prisifotkinau su vaiku iki kitu metu uzteks.. keliu po truputi kad neuzknistu ziet.. labai laukiu komentaru. niekaip neapsisprendziu serija kokia daryt j/b, pazaist su action'ais ar palikt spalvota  doh.gif

Spalvotos:

man spalvotos- pirma ir priespaskutine, del zvilgsnio susake, ryskumo pilnai gana, viskas kas reikia fokuse thumbup.gif puikus darbas, kita kart padarysi geriau thumbup.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 07 07, 16:53)
biggrin.gif Photoshope vienas is irankiu

cia man kazkas nepatinka, gal tikrai tos spalvos- reikia tas garbanas isryskint bigsmile.gif

QUOTE(BElge @ 2009 07 07, 17:09)
Keliu dar nuotraukų is vakarykščio pasivaikščiojimo smile.gif Ką veikia vyrai šiltais vasaros vakarais smile.gif

fainai rolleyes.gif

QUOTE(Jurga @ 2009 07 07, 17:36)
dar vienas įstrižainės ieškojimas

akmens virsune ir vaikas demesi atkreipia, tad istrizaines nematau, tik trecdali, bet pats kadras kaip sake toks eilinis

Papildyta:
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 07, 18:56)

sita labiausiai rolleyes.gif pirma mintis- kaip Madona rolleyes.gif tik zmoniu galvose stereotipai- jei jau Madona, tai turi perpildytu siluma zvilgsniu ziuret, cia palyginus su kitom zvilgsnis siltesnis, noreciau tokios rolleyes.gif

QUOTE(Zana4 @ 2009 07 07, 21:19)
dedu as kelias foto, gaudau pomidorus  biggrin.gif  nesiklauso manes fotikas  unsure.gif

ramunese zvilgsnis keliauja nuo vienos iki kitos geles- geriau butu fokusas i ta didesne
antroj man apacios truksta, tas efektas per dideliais plemais nueina g.gif

QUOTE(kitten` @ 2009 07 07, 21:20)

faina emocija rolleyes.gif pirstuku gaila, zvilsnis pataiso padeti ax.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 07 08, 07:09)
Bonda as specialiai WB gelsva padariau  ax.gif norejau siltu atspalviu, bet tikriausiai nepavyko eksperimentas biggrin.gif

jei prie naturalaus apsvietimo darei, reikejo debeseli WB daryt- kazkur skaiciau, kad spec debeseli daro, kad siltesnes spalvos butu ax.gif nors nezinau kaip darei blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 07 08, 08:01)
man patinka  bigsmile.gif tas suniukas tikrai kaip tikras draugas  thumbup.gif aplinka super smile.gif taip ir matau, kaip jie keliauja nieko nebijodami  rolleyes.gif  thumbup.gif
man irgi  rolleyes.gif

QUOTE(Tiny @ 2009 07 08, 08:14)
Per pilkas j/b  blush2.gif

QUOTE(bonda @ 2009 07 08, 09:30)
man sitai apdirbimas nelimpa ax.gif

dekui merginos uz komentarus, be ju niekur bigsmile.gif

p.s. jauciu desiu savaiteleis fotika i sona, bo grybauti pradedu verysad.gif
Atsakyti