dedu as kelias foto, gaudau pomidorus nesiklauso manes fotikas
Dar bandau. Kaip si? Jauciu bus per pilka, bet kepuryte isdega sviesinant Ar labai suspausta?
QUOTE(kitten` @ 2009 07 07, 23:20)
Dar bandau. Kaip si? Jauciu bus per pilka, bet kepuryte isdega sviesinant Ar labai suspausta?
nz kaip kitoms, man patinka
QUOTE(Zana4 @ 2009 07 07, 23:22)
nz kaip kitoms, man patinka
aciu
Man tavo ramunes labai patiko
dar viena ir gana, bo nespesiu pomidorciku gaudyti
si man asmeniskai patinka, noretusi cia man daug sarpo, stengiuos niekur nebedeti man jo truksta
p.s. jauciu per tamsi? ten seselis krenta
tikras draugas...
si man asmeniskai patinka, noretusi cia man daug sarpo, stengiuos niekur nebedeti man jo truksta
p.s. jauciu per tamsi? ten seselis krenta
tikras draugas...
QUOTE(Zana4 @ 2009 07 07, 23:19)
Ramunės fainos, tokia labai švari foto atrodo Tik norėtųsi, kad fokusas būtų į tą didesniąją, nes ta mažesnė kažkaip kabanti atrodo ir labai krenta į akis, nes fokuse
O antra tai atrodo kaip skenuota sena foto Manrods to ir siekei
QUOTE(kitten` @ 2009 07 07, 23:20)
Man patinka, bet erdvės daugiau norėtųsi...
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 07, 23:28)
as paskutinei beveik nedejau keista net, nebent netycia spustelejau kai ka..einu patikrinsiu ir ikelsiu per naujo.
p.s persiprasau, ne ta foto ikeliau, jau keliu kita varianta, cia buvau padarius su Noise dabar pati pamaciau flickr kaip ji atrodo
sarpo O
tikras draugas....
[quote=Zitlali,2009 07 07, 16:53
man sita patiko
[quote=Zitlali,2009 07 07, 18:56]
Da viena
[/quote]
na sita foto man primena SV Marija
man sita patiko
[quote=Zitlali,2009 07 07, 18:56]
Da viena
[/quote]
na sita foto man primena SV Marija
Valetta, dėkui Geras būtų apkirpimas, jei kokybės liktų
Zana4, Will, dėkui už komentarus mano šachmatams
Pilnai sutinku, pirma fotke atsiklausiau vyrukų, ar galiu. O visas kitas už tėčio pasislėpus pyškinau Tokioms nuotraukoms gal reiktų kitokio objektyvo, kad per daug į akis nelyst arba fotkinti su sutikimu.
Zana4, Will, dėkui už komentarus mano šachmatams
QUOTE(*Citra* @ 2009 07 07, 21:16)
BElge- idomi serija, 3 foto man labiausiai. Noretusi kitu kampu foto pamatyti,ar pritupus labiau gal, nes is vienos pozocijos paveiksluota visose foto
Pilnai sutinku, pirma fotke atsiklausiau vyrukų, ar galiu. O visas kitas už tėčio pasislėpus pyškinau Tokioms nuotraukoms gal reiktų kitokio objektyvo, kad per daug į akis nelyst arba fotkinti su sutikimu.
QUOTE(Teka @ 2009 07 07, 17:26)
ale akys niekur neryškios, ten, kur stovi veidu, vienas šonas šešėly, kitas ne
As tai dar grizau paziuret kur tos akys neryskios....Visur jos ryskios ir fokuse , tik beda ta kad siame skyrelyje mergaites serga persharpinimo liga, tai jai neuzsarpinta iki beprotybes tai jau nerysku rodosi
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 07, 17:53)
Man si spalvota patinka
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 07, 19:56)
O sita geriausia is visu. Kaip kazkas jau pastebejo i Sv. Mergele Marija panasi Cia ir veidas naturalus, atsipalaidaves
Nepyk, bet su vaikuciu ne viena nepatiko...pritariu Valletai- kazkoks nenaturalumas jauciasi, tavo veidas kaip sukaustytas. Zvilgsnis kur ziuri i vaikuti- saltas...ziurint i objektyva- tas pats saltas ir rustus. Kai matau mamos ir kudikio nuotraukas norisi matyti silta, meilu zvigsni, besiglaudzianti vaikuti, atsipalaidavusia ir besisypsancia mama...Man kaip ir Valletai atrodo, kad lupas nenaturaliai sustatytos, papustos... (na tipo kai sexy nori atrodyti ) (taciau ir be pastangu tokia ir esi ) Tik nesupyk as taves nepazistu, todel gal klystu, bet paziurejus ispudis butent toks(del lupu ). Na nesupratau as tos serijos, nesupratau ka norejai parodyti ir pasakyti, nematau svelnumo koki noreciau matyt- mamos ir vaiko nuotraukas issivaizduoju visai kitaip
Kitus modeliukus fotografuoji puikiai, save irgi gali Na manau, kad tau labai pasisektu kokia sexy self portrait sesija padaryti Kaip ta foto kur besiplaikstanciais plaukais... Beje tavo paskutines nuotraukos man tokios ir atrodo...todel nesipaiso i serija tos kelios nuotraukos su kudikiu
p.s. Kudroj uzmaciau paskutine nuotrauka...ten komentarai, kad veidas saltas ir sustinges, kai man tuo tarpu atrode labiausiai atsipalaidaves is visu portretu