Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Valetta @ 2009 07 07, 20:18)
ir ka cia ismokai  unsure.gif bardakelis labai  unsure.gif

tiesiog įdėjau, kad būtų komentarų, kas blogai, nes fotografijoje dar žengiu tik pačius pirmuosius žingsnius ax.gif konstruktyvi kritika visada praverčia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BElge @ 2009 07 07, 19:41)
1.Pirma nuotrauka buvo pati pirma, labai nedrąsiai fotkinau tiek dėdžių, juokės jie ten iš manęs  bigsmile.gif 
2.Reikia išmokti į kadrą sudėti tiek ir taip, kad nereiktų kirpti ir taisyti. Ar gera linkme mąstau?  ax.gif

3.Ačiū už paskatinimą  ax.gif Man ir norisi vietos dešinėje, bet kad labai kreivą horizontą padariau, tai nebeliko jam vietos kerpant biggrin.gif Čia jos originalas Toks visai pykšt pokšt, ane? biggrin.gif

1. biggrin.gif galiu tik isivaizduot

2.as irgi taip norec ismokt cool.gif

3.ant greituju pabandziau apkirpt blush2.gif CIAtik kokybe labai dingo unsure.gif
Atsakyti
Valetta aciu 4u.gif

Da viena
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 07, 16:37)
Ziuriu sharpo liga sergat panos biggrin.gif Kitten nu lb jau lenda sharpas smile.gif

biggrin.gif ne viena as sergu matyt smile.gif
o ka daryti jai man patinka kai perdauginta sarpo blush2.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 07 07, 18:23)

fotogeniska esi labai wub.gif man ypac nespalvotos mirksiukas.gif

QUOTE(BElge @ 2009 07 07, 19:09)
Dar vienas ėjimas ir... matas
user posted image

thumbup.gif sita labai cool.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 07 07, 20:56)

bigsmile.gif pati paciausia thumbup.gif

labas vakarelis smile.gif
siandien fotkinau, reikia isikelti i pc, paziureti ka gero turiu parodyti blush2.gif
Atsakyti
Sveiki ,isigijau neseniai veidrodini fotoaparata. Ir noreciau pasimokinti kartu su jumis fotografijos. Kokius namu darbus reiketu pradziai atlikti, dar nelabai ka moku. Tai noreciau paciu lengviausiu pradziai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 07, 19:56)

si labai gera, su sava nuotaika 4u.gif privercia sugristi vel ir vel paziureti rolleyes.gif

QUOTE(Zana4 @ 2009 07 07, 20:26)
siandien fotkinau, reikia isikelti i pc, paziureti ka gero turiu parodyti  blush2.gif

as vakar prifotkinau, bet parodyt taip ir nerandu ka blush2.gif

QUOTE(dangerele @ 2009 07 07, 20:33)
. Kokius namu darbus reiketu pradziai atlikti, dar nelabai ka moku. Tai noreciau paciu lengviausiu pradziai. smile.gif

pirmame temos psl visa informacija mirksiukas.gif prasom jungtis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dangerele @ 2009 07 07, 21:33)
Sveiki ,isigijau neseniai veidrodini fotoaparata. Ir noreciau pasimokinti kartu su jumis fotografijos. Kokius namu darbus reiketu pradziai atlikti, dar nelabai ka moku. Tai noreciau paciu lengviausiu pradziai. smile.gif

temos titluliniam yra visi ND surasyti, sveika, junkis 4u.gif

Valetta aciu 4u.gif

Sian gavau savo juostini fotika thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif net kvepia kitaip biggrin.gif
Atsakyti
Zitlali, kokie smagūs auto. Nors aš šiaip esu spalvų mėgėja, bet šiuo atveju geriau man žiūrisi JB, kažkaip grūdas man labiau su JB. prie kokio apšvietimo čia fotkinai?
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2009 07 07, 16:33)
man, žinok, labai patinka

Aciu, teka 4u.gif
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 07, 16:37)
Ziuriu sharpo liga sergat panos biggrin.gif Kitten nu lb jau lenda sharpas smile.gif

sarpo atrodo vos vos uzdejau unsure.gif zodziu, bandysiu atsargiau.
QUOTE(Valetta @ 2009 07 07, 16:49)
veidukas persviestas  unsure.gif

tai per pilka, tai per sviesu, nemoku dar to auksinio viduriuko surast. aciu 4u.gif
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 07, 18:23)

sios patiko wub.gif tik pirmoje gal vaikiukas atrodo kiek nenaturaliai prispaustas blush2.gif
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 07, 18:53)

labai thumbup.gif
QUOTE(so-fun @ 2009 07 07, 19:05)
neblogs vaizdelis, bet spalva  schmoll.gif noreciau originala pamatyt  smile.gif
labai jau daug sarpo, ant plaukuciu ypac matosi  mirksiukas.gif gera emocija, grazus lelius  smile.gif

cia originalas, nelabai koks, bandziau ka idomesnio isspaust, su actionais pazaidziau vel blush2.gif

aciu, cia drauges maziuka kankinau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kitten`: 07 liepos 2009 - 21:15
QUOTE(Loreli @ 2009 07 07, 22:04)
Zitlali, kokie smagūs auto. Nors aš šiaip esu spalvų mėgėja, bet šiuo atveju geriau man žiūrisi JB, kažkaip grūdas man labiau su JB. prie kokio apšvietimo čia fotkinai?

Aciu 4u.gif Prie dienos smile.gif nefotkinu su lempa.. ryt va tik drauge fotkinsiu nude fotkem prie lempos... ziesim kas gausis smile.gif bet itariu kad baigsiu fotografuoti prie naturalaus smile.gif kazkaip nedraugauju su studijiniu apsvietimu, dar uzaugti reikia iki to smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 07 liepos 2009 - 21:19
Teka, pėdutės fainos, bet kažkokios nenatūralios, kaip pieštos g.gif

Zitlali, faini auto bigsmile.gif thumbup.gif Man labiausiai patiko, kur plaukai atmesti, bet gal mano akys skersuojas, kažkaip nemažai grūdo matau, kitos irgi fainos, bet kažkokios grėsmingos unsure.gif Tas juodas kapišonas, žvilgsnis, vaikas (berods dėl foto) prispaustas unsure.gif

BElge, faina sergija thumbup.gif Ir šiaip nerealu- toookie šachmatai ir toooks vaizdas už jų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 07, 17:23)
Valetta patinka bardakelis smile.gif

Teka per pilka, grudo per daug.. kojos kazkaip taip apsviestos lyg nabasniko  unsure.gif

Nu laikykites, prisifotkinau su vaiku iki kitu metu uzteks.. keliu po truputi kad neuzknistu ziet.. labai laukiu komentaru. niekaip neapsisprendziu serija kokia daryt j/b, pazaist su action'ais ar palikt spalvota  doh.gif

nu vienzo.. db siek tiek kitokia serija bus bet bus da foto

Is sios serijos man patiko pirma ir paskutine su vaiku (tik joje man biski per griezta mimika, nors gal cia uzmanymas toksai). Mano pastebejimas, kad gal biski per astrus seselis, noretusi svelnesnio.
sikarta man tavo jb nepatiko,i plkuma daugiau.

QUOTE(Zitlali @ 2009 07 07, 17:53)
biggrin.gif Photoshope vienas is irankiu

Oho, cia tu man kaip Venera, ypac spalvotoj. Spalvota man zymiai geriau thumbup.gif

Valetta
, labai patiko stalo bardakelis, kaip supratau cia juosta. rolleyes.gif

BElge- idomi serija, 3 foto man labiausiai. Noretusi kitu kampu foto pamatyti,ar pritupus labiau gal, nes is vienos pozocijos paveiksluota visose foto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 07 liepos 2009 - 22:35