Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zitlali @ 2009 07 07, 18:44)
Teka su klonu irankiu smile.gif maziausia proc pasidarau ir zaidziu smile.gif niekas taip gerai nenuvalo kaip klonavimas svelniausias.. bene ant 2proc buna

Nu jo, cia portretines foto.. tuoj bus siek tiek kitokiu smile.gif

brrr, kas tas klonas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2009 07 07, 18:45)
brrr, kas tas klonas?  blush2.gif

biggrin.gif Photoshope vienas is irankiu

user posted image

ar

user posted image
Atsakyti
Zitlali, man spalvotos labiau patinka dėl šiltumo. Po jų žiūrint į jb - atrodo labai šaltos. Nors, žiūrint ko norisi. 4u.gif

O iš šių paskutinių - patinka labiau juodai balta.
Bet ir šaunuolė tu, puikūs autoportretai, ypač paskutinis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurga: 07 liepos 2009 - 17:58
Zitlali spalvota geriau, kaip is paveikslo biggrin.gif O tos kitos, tai man tik pirmoji patiko, visos kitos nelabai, nepatiko tavo emocija, kaip ant susaudymo, gali tikrai geriau 4u.gif
Atsakyti
Laba smile.gif

QUOTE(kitten` @ 2009 07 07, 13:44)
Vakarėja...

neblogs vaizdelis, bet spalva schmoll.gif noreciau originala pamatyt smile.gif

QUOTE(kitten` @ 2009 07 07, 14:19)
Portretukas. Labai jau fone siukslynas buvo, netamsint negalejau blush2.gif
Laukiu kritikos.

labai jau daug sarpo, ant plaukuciu ypac matosi mirksiukas.gif gera emocija, grazus lelius smile.gif

QUOTE(Valetta @ 2009 07 07, 14:49)
duona kasdienine ir vynas butelkos naturoj kreivos
vaisinkites

aciu skaniai atrodo mirksiukas.gif cia juosta, kiek suprantu?

QUOTE(Jurga @ 2009 07 07, 16:07)
ši pretenduoja į šeimos albumą

man noretusi daugiau visko matyt,momentas pagautas neblogas smile.gif

QUOTE(Teka @ 2009 07 07, 16:07)
sudirbimui...
[

ranka nepatinka, noretusi jos daugiau arba is vis be jos, o kam blicas blink.gif grudo per daug smile.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 07 07, 16:23)
Spalvotos:
Cia j/b

man tik j/b, kazkaip paslaptingesnes atrodo. nepatinka spalvotu fono spalva ir oda tokia oranzesne darosi, as vis tik uz j/b. Akys nevienodos nemaiso , seseliai nemaiso smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 07, 16:53)

tik j/b , gal kad nemegstu as tokios spalvos, nezinau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo so-fun: 07 liepos 2009 - 18:04
specialiai oranzine smile.gif

Dekui uz nuomones smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 07, 18:53)
biggrin.gif Photoshope vienas is irankiu

user posted image

na tiek žinau, bet nei kur jo ieškot, nei kaip juo naudotis neįsivaizduoju smile.gif

man ši labiau

QUOTE(so-fun @ 2009 07 07, 19:05)
ranka nepatinka, noretusi jos daugiau arba is vis be jos, o kam blicas  blink.gif grudo per daug  smile.gif

blicas tam, kad čia foto iš archyvo, o anksčiau man be to nesigaudavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 07 07, 14:49)
o cia imetu viena kadra is savaitgalio, buvom pilyje, o ten ant stalo duona kasdienine ir vynas butelkos naturoj kreivos
vaisinkites

man šita patiko. Kaip Zitlali išmuštravo, galiu susikurti istoriją smile.gif

QUOTE(Teka @ 2009 07 07, 16:07)
sudirbimui...

kaip Jurga jau sakė, norisi daugiau rankos smile.gif

Zitlali, man geriau jb žiurisi. Juodai baltas periodas dabar smile.gif

Keliu dar nuotraukų is vakarykščio pasivaikščiojimo smile.gif Ką veikia vyrai šiltais vasaros vakarais smile.gif

Šachmatininkų popietė
user posted image

Koks sekantis žingsnis?
user posted image

Hmm... situacija prastėja
user posted image

Dar vienas ėjimas ir... matas
user posted image

Atsakyti
dar vienas įstrižainės ieškojimas
user posted image
Atsakyti
Belge trecia nieko.. pirmoje per didelis chaosas , labai ciotkai issirikiave ant suolo, buciau kaip nors pritupus ir per figuros krasta (ja fone paliekant) fotkinus ju zvilgsnius ax.gif arba atskirai zaidziantiji.. arba balandi.. detalem, nesistenk visko sutalpint i viena kadra, nes va gaunas taip kaip su muiline fotkinant turistinej kelionej smile.gif tprsme neidomus chaotiski kadrai..
Dar pastebejau visur fotkini kaip stovi, nei pritupi, nei is virsaus, nei kampu, nei sonu.. tiesiai taip.. pykst.. neidomiai ziuris, ieskok kampu, skraidyk kai fotkini biggrin.gif

Jurga turistinis kadras 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 07, 17:23)
1.Valetta patinka bardakelis smile.gif
2.user posted image

1.aciu 4u.gif
2.si pati paciausia man is visu detuju, nes kitose jauciu nenaturaluma unsure.gif ypac i lupas ziurint blush2.gif nors kai asmeniskai nepazistu, tai gal ir ne g.gif zodziu, nekreipk demesiaus doh.gif biggrin.gif saunuole tu wub.gif

QUOTE(paprasta @ 2009 07 07, 17:30)
O aš šiandien mokiausi...

user posted image

ir ka cia ismokai unsure.gif bardakelis labai unsure.gif

QUOTE(so-fun @ 2009 07 07, 18:05)

aciu skaniai atrodo  mirksiukas.gif cia juosta, kiek suprantu?

cia skaitmena 4u.gif biggrin.gif

QUOTE(BElge @ 2009 07 07, 18:09)
1.man šita patiko. Kaip Zitlali išmuštravo, galiu susikurti istoriją smile.gif

2.Hmm... situacija prastėja
user posted image

1.dekui tau 4u.gif

2. sita geriausia man ax.gif tik vos vietos daugiau desineje noretusi mirksiukas.gif nebloga serija thumbup.gif geras JB cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 07, 18:14)
Belge trecia nieko.. pirmoje per didelis chaosas , labai ciotkai issirikiave ant suolo, buciau kaip nors pritupus ir per figuros krasta (ja fone paliekant) fotkinus ju zvilgsnius  ax.gif arba atskirai zaidziantiji.. arba balandi.. detalem, nesistenk visko sutalpint i viena kadra, nes va gaunas taip kaip su muiline fotkinant turistinej kelionej smile.gif tprsme neidomus chaotiski kadrai..
Dar pastebejau visur fotkini kaip stovi, nei pritupi, nei is virsaus, nei kampu, nei sonu.. tiesiai taip.. pykst.. neidomiai ziuris, ieskok kampu, skraidyk kai fotkini biggrin.gif

Jurga turistinis kadras  4u.gif

Dėkui už patarimus 4u.gif Pirma nuotrauka buvo pati pirma, labai nedrąsiai fotkinau tiek dėdžių, juokės jie ten iš manęs bigsmile.gif bet pritūpiau smile.gif Ir paskui tūpinėjau, tik gal kažkokį ne tokį kampą imu...

Ir dar pasiaiškinu, kodėl fotkinu plačiau - jei fotkinu tik patį objektą ir tenka tiesinti horizontą, kerpant netelpa mano akiai svarbios detalės, nelieka vietos žvilgsniui ar pan. Žodžiu, mokysimės toliau smile.gif Reikia išmokti į kadrą sudėti tiek ir taip, kad nereiktų kirpti ir taisyti. Ar gera linkme mąstau? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Valetta @ 2009 07 07, 18:18)
2. sita geriausia man ax.gif tik vos vietos daugiau desineje noretusi  mirksiukas.gif  nebloga serija  thumbup.gif geras JB cool.gif

Ačiū už paskatinimą ax.gif Man ir norisi vietos dešinėje, bet kad labai kreivą horizontą padariau, tai nebeliko jam vietos kerpant biggrin.gif Čia jos originalas Toks visai pykšt pokšt, ane? biggrin.gif

Atsakyti