Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(A.M @ 2009 07 16, 00:46)
sita nereali  thumbup.gif  ,tik truputi demesi atima ta balta deme uz modelio nugaros

oj net nepamaciau doh.gif einu tvarkyt langus vaiduoklius ir sita deme... aciu 4u.gif

niu va:
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 16 liepos 2009 - 06:24
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 15, 22:53)
Da is sien viena,begales foto, reik tvarkyt,bet raso kad scrach disk full, kaip pratrint?
user posted image

O jau akiu ryskumas bigsmile.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 07 16, 05:26)
oj net nepamaciau  doh.gif einu tvarkyt langus vaiduoklius ir sita deme... aciu  4u.gif

Niekaip nesuprantu , kas su tais langais negerai doh.gif Nematau jokiu atspindziu g.gif Lyginu tavo koreguota ir pries tai ideta. Tai matau tik kad ta deme pasalinai, o daugiau man vienodos tos nuotraukos.
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 16, 06:26)

Sita nekabina ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 16, 00:35)

Man sitoj,gaila nukirstos kojytes unsure.gif ,siaip,sita irgi faina thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Tiny @ 2009 07 16, 01:01)
Pora kadru is siandien  rolleyes.gif

user posted image

user posted image

Pirmoj-kliuva centruotas kamuolys,noretus,kad jis daugiau kuriam sone,tiksliau,desiniam daugiau gal rolleyes.gif

Antra,man patiko thumbup.gif

Saunuole,klaidu beveik nedarai,dauguma fotkiu man patinka...nors seniau istojau ipradziamoksles,bet mane gerokai pralenkei thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo G_i_e_d_r_ė: 16 liepos 2009 - 07:07
QUOTE(seava @ 2009 07 16, 00:00)
ilindau paziuret i nuotrauku albuma su namu darbais ir man pasidare neaisku. Techniniai namų darbai 'Trys daiktai'
Pamaivos darbelis uzkliuvo. kaip taip gali but.radau prie nuotraukos prierasa.
f4 5iso400
f13iso200
f22iso100
jei diafragma labai atvira 4,5 tai kam toks didelis iso? as suprantu,kad kuo mazesne skyle tuo maziau sviesos patenka ir tuomet reikia didint iso. nesueina man galai doh.gif

Teisingai, atvirksciai turetu buti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 07 16, 08:06)
Pirmoj-kliuva centruotas kamuolys,noretus,kad jis daugiau kuriam sone,tiksliau,desiniam daugiau gal  rolleyes.gif

Antra,man patiko  thumbup.gif

Saunuole,klaidu beveik nedarai,dauguma fotkiu man patinka...nors seniau istojau ipradziamoksles,bet mane gerokai pralenkei  thumbup.gif

Aciu, Giedre 4u.gif Bet klaidu dar ooooiii kiek darau doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 15, 22:53)
Liamuna man juodas fonas labai grazu, labai megstu smile.gif darbine cia silpnybe smile.gif neisgysiu del to niekad jauciu...  blush2.gif  aciu uz komentara  4u.gif

Da is sien viena,begales foto, reik tvarkyt,bet raso kad scrach disk full, kaip pratrint?
user posted image

spalvos labai patinka 4u.gif bet blasko ta (ranka?) , sviesi deme kazkokia gaunasi g.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 07 15, 23:35)

nu darik su manim ka nori, bet man tamsokos (gali neskaityt mano komentaru, jei ka biggrin.gif , noriu sviesos, svelnumo, gal net spalvu)

Atsakyti
Merginkos. Gal kas zino. kur galima isnuomot fototechnika?Man reikia blykstes Nikonui D-80 (aisku geriausia tai butu SB-900) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 07 16, 09:11)
Aciu, Giedre  4u.gif Bet klaidu dar ooooiii kiek darau  doh.gif  biggrin.gif

As susiveliau ta tilteli ir anti idedama rolleyes.gif ,siaip,jau pramokau fotkint ir as,bent jau grubiu klaidu nedaryt biggrin.gif ,taip norejos keliones nuotraukas parodyt,bet vakar taip saule tes Birstone plieske,kad nieko gero nesigavo schmoll.gif ...siandien laukia viena fotosesija,jei iseis del oro salygu lauke,tai paskui imesiu bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 15, 23:53)
user posted image

As maniau,kad cia kazkieno petis bigsmile.gif ,bet pati foto man grazi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 07 16, 08:46)
As maniau,kad cia kazkieno petis  bigsmile.gif ,bet pati foto man grazi  smile.gif

O as maniau, kad vaiko nugaryte biggrin.gif Bet geriau isiziurejus dabar ir as matau ranka smile.gif
Atsakyti
Zitlali, thumbup.gif nuotr. tik kai kurios truputi ispraustos atrodo,o gal del remu g.gif nzn ... niu bet ryskumas,spalvos,modeliai,siuzetai patinka labai wub.gif
p.s. kokiu obj cia fotkinai? saunuole 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 07 16, 09:49)
O as maniau, kad vaiko nugaryte  biggrin.gif Bet geriau isiziurejus dabar ir as matau ranka  smile.gif

Aga,as dar dabar pamaciau fona melyna lotuliukas.gif ir uzkliuvo,zodziu,kuo daugiau stengies izvelgt minusu tai ir randi lotuliukas.gif .Iki tol foto puiki atrode lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 07 16, 08:11)
Teisingai, atvirksciai turetu buti  mirksiukas.gif

Tiny antroje foto pasiziurek skirtuma su pirmaja delzoles spalvos, jau nepatinka. Antra foto pernelyg uzkontrastinta arba uzsharpinta, oda vaiko tuoj svyteti prades 4u.gif matau stengiesi kitu kampu ziuret, saunuole, bet man kamuolio noretusi labiau pirmame plane daugiau is apacios ir f mazesnio, vaiko isplaukusio labiau 4u.gif

QUOTE(liamuna @ 2009 07 16, 08:32)
spalvos labai patinka  :

aciu uz komentara 4u.gif man tai viskas ok kazkaip toje foto smile.gif yra ir pilnai svariu kadru, bet tada toks negyvas momentas, net zvilgsni gyva pagavus, nu nzn net kaip pasakyti g.gif bet galbut tikrai ta ranka netinkamai uzfiksuota 4u.gif del spalvu ir pan, tai kiekvienam savo, visi mes visokius periodus isgyvename, svarius skaidrius, saplvotus ar j/b, siuo metu man visaip gerai, visu foto vienodu nesinori kepti smile.gif aciu uznuomone, zinoma skaitysiu komentarus, visus vertinu smile.gif

QUOTE(marga-mirga @ 2009 07 16, 08:42)
Merginkos. Gal kas zino. kur galima isnuomot fototechnika?Man reikia blykstes Nikonui D-80 (aisku geriausia tai butu SB-900) ax.gif

tema yra apie fototechnika, ten paklausk

QUOTE(ediper @ 2009 07 16, 08:51)
Zitlalithumbup.gif nuotr. tik kai kurios truputi  ispraustos atrodo,o gal del remu  g.gif nzn ... niu bet ryskumas,spalvos,modeliai,siuzetai patinka labai  wub.gif
p.s. kokiu obj cia fotkinai? saunuole  4u.gif

jojo, remus tvarkysiu, tik kazkaip nebenoriu be ju kelt.. aciu Ediper 4u.gif as fotkinu su 60mm f2.8 nikkor, bet va is toliau pagaut vaizda truksta jam greitumo ir astrumo.. ne veltui makro smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 16 liepos 2009 - 08:11
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 16, 09:03)

jojo, remus tvarkysiu, tik kazkaip nebenoriu be ju kelt.. aciu Ediper  4u.gif as fotkinu su 60mm f2.8 nikkor, bet va is toliau pagaut vaizda truksta jam greitumo ir astrumo.. ne veltui makro smile.gif

nu joa ,man su 50-uku tas pats doh.gif jau taaaip atsibodo tie stambiu planu portretai doh.gif arba galuniu nesutalpinimas biggrin.gif
Atsakyti