Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Rico aciu uz tokius komplimentus,nenoriu maivytis ir sakyt banaliai kad nenusipelniau,bet isties taip jauciuosi, nepelnytai giriama. Bet aciu 4u.gif

Cia toki reikala padariau g.gif

user posted image

cia didesne, aiskiau matosi http://farm4.static....256ca3c51_b.jpg
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 15, 15:43)
Rico aciu uz tokius komplimentus,nenoriu maivytis ir sakyt banaliai kad nenusipelniau,bet isties taip jauciuosi, nepelnytai giriama. Bet aciu  4u.gif

Cia toki reikala padariau  g.gif

cia didesne, aiskiau matosi http://farm4.static....256ca3c51_b.jpg

Fainai thumbup.gif
Tik tos mažos nuotraukytės man nelabai- per mažos, sunkoka žiūrėti unsure.gif Čia su photoscape darei? ne su PS?

Aš bandau tvarkyti fotkes, tai pastebėjau, kad mūsų kambarys, jei šviesu, labai prastas lotuliukas.gif nes vaiko veidas gaunasi apšviestas iš abiejų pusių ir nekaip atrodo doh.gif Čia dėl to, kad dviejose gretimose sienose yra langai... jei fotkinti kitam kampe, tada tamsoka doh.gif ech...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Will: 15 liepos 2009 - 14:51
Will su photoshopu smile.gif del dydzio foto tai cia draugei dideles rezoliucijos nusiunciau smile.gif mum ir neprivalo matytis biggrin.gif

Will o kambaryje nera nei vieno baldo? uz kurio galetu pasislept vaikas ar pati? Taip gausi is vienos puses seseli smile.gif uztrauk ant lango ka nors, kad ir paklode smile.gif prisigalvok, kurk.. paprasyk kad zurnalu veida prisidengtu, taip gal isiduks ir pagausi smagiu veiksmo foto.. tskant kaip Rico man sake.. nera blogu salygu fotografijai tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 15 liepos 2009 - 14:57
QUOTE(Tiny @ 2009 07 15, 13:41)
Tu irgi nepatikesi, kad darydama sita foto butent su metering zaidziau  biggrin.gif  Ir as cia dar dziaugiuosi, kad ryskesne gavosi nei iprastai. Tamsoka tai gavosi del blogai krentancios sviesos Vingio parke. Siaip buvo sviesu, bet jau vakarop nuo estrado seselis jau toks galingas ant pievutes metasi, tai manau, kad del to ir gavosi tamsi foto. Dar tik vakar pradejau keitalioti ta metering mode. Man atrodo, kad cia ne spot emiau o ta toki, kur zymisi viduryje taskiukas ir dar apie ta taskiuka apskritimukas maziukas. Tarpini varianta zodziu  smile.gif Supratai, gal apie ka as  biggrin.gif Bet reikes dar placiau pasidometi siuo klausimu...

Supratau... tik man dar ne visai aisku ar reikia ant centro ta objekta uzvesti ir tada pusiau nuspaudus mygtuka perkadruoti, ar tiesiai fotkinti g.gif nes pvz., spot tai labai maza, o jei mano tas taskas kur sone? g.gif na, domesiuos ir as blush2.gif

Zitlali, man irgi tos mazytes per mazos net ant didesnes, aisku, jei tai bus A3 dydis gal nieko g.gif ir ta desine virsutine ten nelabai tinka man atrodo g.gif nes ant ko ji ten pasiremus taip nukirsta, o paskui nuotraukos su leliuku seka g.gif ten (ranka?) toks pagrindas stiprus atrodo, tai ant leliuko netinka...
cia gal ta su akim tiktu ax.gif ir kazkaip leliaus galetu daugiau akcento buti sitam koliaze, nors pavadinimas sako, kad tai jos pasaulis, tai lelius yra viena dalis, bet ji vis tik individas ax.gif
na, pamastymai is mano boksto tongue.gif
Ir nemanau, kad nepelnytai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 15, 13:55)
tskant kaip Rico man sake.. nera blogu salygu fotografijai tongue.gif

kas kur kaip kada? tongue.gif
Sakiau? g.gif blush2.gif sklerotike esu, nepamenu
Atsakyti
Rico aciu uz nuomone 4u.gif

As nesuprantu kas yra spot metering g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 15 liepos 2009 - 15:15
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 15, 14:15)
Rico aciu uz nuomone  4u.gif

As nesuprantu kas yra spot metering  g.gif

spot- kai apsvietima (?- nesu tikra) ima tik tasko ir nekreipia demesio i aplinkini apsvietima, Epider nuorodoj su zvake pavyzdys- jei evaluative, tai fotikas atsizvelgia i visa sviesa, jei spot, tai tik to tasko apsvietima.
cia pabandziau paaiskinti kaip as supratau iki siol blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 07 15, 16:23)
spot- kai apsvietima (?- nesu tikra) ima tik tasko ir nekreipia demesio i aplinkini apsvietima, Epider nuorodoj su zvake pavyzdys- jei evaluative, tai fotikas atsizvelgia i visa sviesa, jei spot, tai tik to tasko apsvietima.
cia pabandziau paaiskinti kaip as supratau iki siol  blush2.gif

einu gal rasiu ta nuoroda..,. aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 07 14, 19:06)

liux smile.gif myliu amerikietiska anglu kalba biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 07 15, 15:41)
rolleyes.gif
Aciu  4u.gif Nepatikesi, bet sita pirma mano foto daryta ant automatinio rezimo (tas kur be blico ) bigsmile.gif

bigsmile.gif niu gi reiks pabandyti, as va dbaar kieme zaidziau su fotiku, ant manual, kaip patiko biggrin.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 07 15, 15:43)

bigsmile.gif nerealu man....
Atsakyti
Siandien nieko geresnio neradau...

Lieptelis i upe
user posted image

Spalvotas variantas...
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo G_i_e_d_r_ė: 15 liepos 2009 - 17:46
Antis
user posted image

Is tikruju,siandien befotkinant ir liepteli ir anti,saule labai spigino,tai nezinau,ar kokybe patenkinama g.gif
Papildyta:
Dar pabandziau pataisyt j-b vertima Medonos nuotrauka is naujo 4u.gif Kaip si syki gavos ? 4u.gif

Pusbroliai
user posted image
Atsakyti
Giedre, man asmeniskai anas tavo bandymas jb buvo geresnis. Sis toks, kaip sako panos, murzinas.

Anties kompozicija nelabai. Ir sarpo ten per daug ar persviesta nzn g.gif
O tiltelis kaip tiltelis, kazkaip nekabina...
Atsakyti