Sveikos Visai neturiu ka parodyt
Perzvelgiau tema, fainu kadru pridejot. Ne visas dabar atsimenu, bet istrigo tiny krapas, Giedres zuveliokas, dar tiny tv bokstas...
Zitlali tavo paskutine serija Beveik visos patiko daugiau maziau. Labai modelis simpatiskas, tos strazdaneles sarmo fotkem duoda
O kaip fotkes suklijuot, tai moku tik vienu budu. susikuriu nauja juoda fona ir spaudziu file> place
gal kas labiau tinkamesni metoda papasakos.
Perzvelgiau tema, fainu kadru pridejot. Ne visas dabar atsimenu, bet istrigo tiny krapas, Giedres zuveliokas, dar tiny tv bokstas...
Zitlali tavo paskutine serija Beveik visos patiko daugiau maziau. Labai modelis simpatiskas, tos strazdaneles sarmo fotkem duoda
O kaip fotkes suklijuot, tai moku tik vienu budu. susikuriu nauja juoda fona ir spaudziu file> place
gal kas labiau tinkamesni metoda papasakos.
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 15, 10:55)
Klausykit, kaip suklijuoti kelias foto photoshope ant juodo fono
Aš čia kažkada irgi ieškojau nesniai, bet 'ant greito" neradau nieko doro ir aiškaus šia tema, tai nusispjoviau. Yra tutorial kaip su lightroom'u padaryt, bet tai nežinau kiek jis nuo PS skiriasi.čia
Prisiminiau, dar tokį buvau radus, bet nežinau kiek tau gelbės
Create a new image.
Add the 3 images of the tryptich as layers.
Resize the image to 400 pixels high and 266 pixels wide (portrait format and 2:3 aspect ratio assumed).
Resize the canvas to 432 pixels high and 830 pixels wide and ensure the background is the color of your choice.
Select the layer 2.
Select all (CTRL-a).
Layer->Align Layers To Selection->Left Edges.
Select the layer 3.
Layer->Align Layers To Selection->Right Edges.
Resize the canvas to 862x432
And this takes a portrait format stack of three 3:2 aspect ratio images and generate a tryptich of them at 400 pixels tall and 266 pixels wide with a uniform 32 pixel mat about them. Rework the numbers to meet your needs.
Add the 3 images of the tryptich as layers.
Resize the image to 400 pixels high and 266 pixels wide (portrait format and 2:3 aspect ratio assumed).
Resize the canvas to 432 pixels high and 830 pixels wide and ensure the background is the color of your choice.
Select the layer 2.
Select all (CTRL-a).
Layer->Align Layers To Selection->Left Edges.
Select the layer 3.
Layer->Align Layers To Selection->Right Edges.
Resize the canvas to 862x432
And this takes a portrait format stack of three 3:2 aspect ratio images and generate a tryptich of them at 400 pixels tall and 266 pixels wide with a uniform 32 pixel mat about them. Rework the numbers to meet your needs.
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 15, 11:35)
pilkoka, lyg plastikas, zandasmergaites kairys, nuslifuotas perdayg, net paakys kaip ikirstas
Reiskia dar reiks pabandyt perdaryt
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 15, 10:55)
Klausykit, kaip suklijuoti kelias foto photoshope ant juodo fono
ziurint kaip tau jas riek klijuot galima per page ir per combaine, berods taip vadinas
QUOTE(ediper @ 2009 07 14, 16:40)
as visada irgi ant evaluative fotkinu
tiksliai ekspozicijai spot naudoju
jei issirinkai canon,tai as turiu lt instukcija paprasciau skaitos nei angl.
tiksliai ekspozicijai spot naudoju
jei issirinkai canon,tai as turiu lt instukcija paprasciau skaitos nei angl.
Dekui kol kas suprantu, bet LT nemaisys
QUOTE(ediper @ 2009 07 14, 17:06)
aiskiau dar neskaiciau niekur
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 14, 17:48)
Sian su drauge prie tilto vaikus ganem, tai cia kelios akimirkos Dar galvojau jamt nejamt fotika, pajamiau.. ant M fotkinau, bo kiti man gryba pjove . Man tik bedos, bo nezinau kokias spalvas daryt, tai kelsiu keliu spalvu kai kuriuos sakes man.. visi patinka
bus dar laukiu kritikos
bus dar laukiu kritikos
kokios dar kritikos ypac patiko viena viduriniu, kur apsvietimas labai isryskina nuotraukos gyli, su maziuku pirmam plane
QUOTE(Medona @ 2009 07 14, 21:33)
gerai atrodo
QUOTE(Tiny @ 2009 07 14, 22:08)
Pries 10 minuciu darytas kadras. Su spalvom nieko nedaryta, tik kontrasto dadeta Gaila, kad stovo neturiu
tikrai hipnotizuoja o dangus
Papildyta:
QUOTE(Tiny @ 2009 07 14, 22:29)
va cia turbut butu pravertus spot metering nes dabar berniukas per tamsus
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 15, 05:14)
Sian vakare vaziuosim su ja fotografuotis, be vaiko, idomu kaip gausis
be zodziu
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 15, 05:30)
tai tu jo nieko ir neprasyk.. gaudyk momenta, pati skraidyt ismok
Geras patarimas
QUOTE(Tiny @ 2009 07 15, 06:08)
Mano vyras, kai ziuri nuotraukas, kur fonas paplaukes, tai visada sako, kad butu grazi nuotrauka, jeigu tas fonas butu ryskus Nu nu galvoju... mes tiek pastangu dedam, kad tas fonas toks gautusi
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 15, 09:14)
Ir vel be zodziu man nieko netruksta, jei butu abi akys butu kitaip, man ziurisi gerai dabar
Zitlali, beziuredama tavo paskutines ir ankstesniu fotosesiju nuotraukas pagalvojau, kad profesionale jau esi ar greit busi atrodo, kad kokio fotografo parodomuosius darbus ziuretum (pamirsau kaip ten vadinas )
Saunuole
Nieko ypatingo, savaites saules temai (jei gerai supratau)
Labas,
fainas nso
Kas čia per saulės tema? Jaučiu, kažką praleidau
Super Man ne tik gražu, bet ir nostalgiška, nes keletą metų tokį vaizdą kasdien regėdavau, tai žiūrint į foto jaučiuosi beveik kaip senam bute pro langą žiūrėdama
Tavo patarimai superiniai
Fotkių nekomentuosiu, nes nėr prie ko prikibti
QUOTE(Medona @ 2009 07 14, 23:33)
fainas nso
Kas čia per saulės tema? Jaučiu, kažką praleidau
QUOTE(Tiny @ 2009 07 15, 00:08)
Pries 10 minuciu darytas kadras. Su spalvom nieko nedaryta, tik kontrasto dadeta Gaila, kad stovo neturiu
Super Man ne tik gražu, bet ir nostalgiška, nes keletą metų tokį vaizdą kasdien regėdavau, tai žiūrint į foto jaučiuosi beveik kaip senam bute pro langą žiūrėdama
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 15, 07:14)
Tiny o tu kita kart pabandyk fotografuojant veiksma ieskoti kitu kampu, galbut idomiau butu ziurejesi jei butum atsistojusi priesais vaika ir sufokusavusi i teniso pukuti ta ir rakete.. fone butu matesis vaikas ir jo susirupinusi mina stenkis nefotografuoti tokio vaizdo koki ir taip matome, bandyk vis per kazka 'perleisti' ji, kazkaip idomiau pateikti
Tavo patarimai superiniai
Fotkių nekomentuosiu, nes nėr prie ko prikibti
ei merginos, skubiai reikia kazko panasaus kaip avytess lygio fotografo rugpjucio 1 d. gal galit ka rekomenduoti?
QUOTE(tarzaniuke @ 2009 07 15, 11:57)
ei merginos, skubiai reikia kazko panasaus kaip avytess lygio fotografo rugpjucio 1 d. gal galit ka rekomenduoti?
cia gal pas pazengusias paklausk, aisku priklauso nuo to kam, ko, kur, uz kiek jum reikia ten keletas pagal uzsakymus dirba dar Zitlali kalbink
Aciu uz kritika
Sharpinu su PS, pasirinkusi unsharp mask filtra. Anksciau vesdavau parametru (nepamenu tiksliai ju pavadinimu berods Amount, Treshold ir dar kazkoks) derinuka 150, 1, 4. Dabar pagal rekomendacijas vedu 150, 1, 10
Aciu Nepatikesi, bet sita pirma mano foto daryta ant automatinio rezimo (tas kur be blico )
Tu irgi nepatikesi, kad darydama sita foto butent su metering zaidziau Ir as cia dar dziaugiuosi, kad ryskesne gavosi nei iprastai. Tamsoka tai gavosi del blogai krentancios sviesos Vingio parke. Siaip buvo sviesu, bet jau vakarop nuo estrado seselis jau toks galingas ant pievutes metasi, tai manau, kad del to ir gavosi tamsi foto. Dar tik vakar pradejau keitalioti ta metering mode. Man atrodo, kad cia ne spot emiau o ta toki, kur zymisi viduryje taskiukas ir dar apie ta taskiuka apskritimukas maziukas. Tarpini varianta zodziu Supratai, gal apie ka as Bet reikes dar placiau pasidometi siuo klausimu...
QUOTE(bonda @ 2009 07 15, 11:12)
ka keitei?
Sharpinu su PS, pasirinkusi unsharp mask filtra. Anksciau vesdavau parametru (nepamenu tiksliai ju pavadinimu berods Amount, Treshold ir dar kazkoks) derinuka 150, 1, 4. Dabar pagal rekomendacijas vedu 150, 1, 10
QUOTE(Zana4 @ 2009 07 15, 11:22)
tiny, sita foto labai labai patiko, spalvos vaizdas ir naktis niu gi mesk exifa? as nakty dar nefotkinau normaliai o noreciau
Aciu Nepatikesi, bet sita pirma mano foto daryta ant automatinio rezimo (tas kur be blico )
QUOTE(Rico @ 2009 07 15, 12:30)
va cia turbut butu pravertus spot metering nes dabar berniukas per tamsus
Tu irgi nepatikesi, kad darydama sita foto butent su metering zaidziau Ir as cia dar dziaugiuosi, kad ryskesne gavosi nei iprastai. Tamsoka tai gavosi del blogai krentancios sviesos Vingio parke. Siaip buvo sviesu, bet jau vakarop nuo estrado seselis jau toks galingas ant pievutes metasi, tai manau, kad del to ir gavosi tamsi foto. Dar tik vakar pradejau keitalioti ta metering mode. Man atrodo, kad cia ne spot emiau o ta toki, kur zymisi viduryje taskiukas ir dar apie ta taskiuka apskritimukas maziukas. Tarpini varianta zodziu Supratai, gal apie ka as Bet reikes dar placiau pasidometi siuo klausimu...