Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 07 15, 10:07)
Cia Medonos fotke paredaguota  4u.gif Ar dar reik redaguot ???Fotke nekarpyta,originalus dydis,tik kitaip j/b verciau su PS

pilkoka, lyg plastikas, zandasmergaites kairys, nuslifuotas perdayg, net paakys kaip ikirstas g.gif

QUOTE(alexxandra @ 2009 07 15, 10:11)
Suuuuper. A

aciu 4u.gif

Da viena
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 15, 10:35)

Super wub.gif Geros emocijos pagautos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 15 liepos 2009 - 09:41
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 14, 18:48)

Sian su drauge prie tilto vaikus ganem, tai cia kelios akimirkos smile.gif

jau maciau jb kitur -patiko labai wub.gif bet ziuriu spalvotos irgi superines wub.gif thumbup.gif

QUOTE(Padangė @ 2009 07 14, 19:01)

visai nieko thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Padangė @ 2009 07 14, 21:57)
Aciu  mirksiukas.gif  o kaip sitos kuri geriau g.gif

pirma

QUOTE(Josephin @ 2009 07 14, 22:22)

na ir as pagavau kelis kadrus..tad imetu ax.gif

truksta man ryskumo mirksiukas.gif

QUOTE(Tiny @ 2009 07 14, 22:23)

Beje, Zitlali, biski keiciau sharpinimo buda, nes is taves komentaru sulaukdavau del netikrumo. Sakyk, ar jauciasi skirtumas?  g.gif

ka keitei? ax.gif

QUOTE(Medona @ 2009 07 14, 22:33)

geras bigsmile.gif

QUOTE(Tiny @ 2009 07 14, 23:08)

Pries 10 minuciu darytas kadras. Su spalvom nieko nedaryta, tik kontrasto dadeta  smile.gif Gaila, kad stovo neturiu  doh.gif

man super thumbup.gif aiksu, noretus gal tu zvaigzduciu, kaip buna naktinej fotografijoj ax.gif bet is esmes super wub.gif

QUOTE(Tiny @ 2009 07 14, 23:29)

Dar viena is siandienos idesiu...

Badmintono pradziamokslis

per tamsu ties akim man blush2.gif
Atsakyti
Aciu 4u.gif

Da viena, man asmeniskai patinka ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 07 15, 06:30)

Bet sakes kaip sunku pasidare man savo vaika fotkint. Toks strakalas pasidare  doh.gif  Net nebandyk nieko prasyt... Jeigu sakau eiti i viena puse, tai jis tycia i kita eina  smile.gif 

pas mane senai tas doh.gif doh.gif nieko doro senai nesigauna..nieko verysad.gif verysad.gif verysad.gif jei jau veiksme gaudau -tai visada galav nuleista, akys seselyje -nu nervina nerealiai mane..eisiu geriau gelyciu fotkint, kuriu vis tiek niekad nespausdinu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 15, 11:14)
Aciu  4u.gif

Da viena, man asmeniskai patinka  ax.gif

swoon.gif
man asmeniškai irgi patinka biggrin.gif
va dar pažėjau, gal reiktų, kad abi akys būtų pilnai kadre g.gif

o dabar paklausiu - ar ne tu esi sakius, kad portretai ne vien galva? o pas tave paskutiniuose vien veidai? kaip žinot, kada gerai, kada ne? aš jau visai tuoj susipainiosiu tarp tų taisyklių doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 15 liepos 2009 - 10:20
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 07 15, 09:07)
Cia Medonos fotke paredaguota  4u.gif Ar dar reik redaguot ???Fotke nekarpyta,originalus dydis,tik kitaip j/b verciau su PS

Pusbroliai

nea..pilka labai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 07 15, 00:08)
Kaip cia tau pavyko ta NSO isgauti?  bigsmile.gif
Papildyta:
Pries 10 minuciu darytas kadras. Su spalvom nieko nedaryta, tik kontrasto dadeta  smile.gif Gaila, kad stovo neturiu  doh.gif

user posted image

tiny, sita foto labai labai patiko, spalvos vaizdas ir naktis bigsmile.gif niu gi mesk exifa? as nakty dar nefotkinau normaliai blush2.gif o noreciau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 15, 09:35)

man sita wub.gif wub.gif wub.gif super emocingai wub.gif cia tavo tas objektyvas taip is arti leidzia ane? per koki atstuma tu stovi nuo zmoniu su tuo savo 60tuku? ax.gif

QUOTE(Teka @ 2009 07 15, 10:19)

o dabar paklausiu - ar ne tu esi sakius, kad portretai ne vien galva? o pas tave paskutiniuose vien veidai? kaip žinot, kada gerai, kada ne? aš jau visai tuoj susipainiosiu tarp tų taisyklių  doh.gif

seniau akzkas is pazengusiu sake pastabas del galviniu portretu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 14, 22:28)
mmm nu laukiu tavo mazylio foto  wub.gif

reik kazkaip prisiruosti pakankinti wub.gif (kada isvaziuoji atostogu?)

QUOTE(Zitlali @ 2009 07 15, 07:58)
I dobiliuku tema

http://farm3.static....66b614547_b.jpg didele geriau ziuris smile.gif

na man nelabai, kazkoks isdeges tas dobiliukas g.gif gal tas tavo ale sepia geriau atrodytu g.gif

QUOTE(Teka @ 2009 07 15, 08:37)

noriu tokios draugės kaip tu  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif tongue.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 07 15, 11:14)
Aciu  4u.gif

Da viena, man asmeniskai patinka  ax.gif

patinka spalvos, emocija tokia svajinga, tik gaila akytes unsure.gif ,kazkaip man jos truksta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2009 07 15, 11:19)
va dar pažėjau, gal reiktų, kad abi akys būtų pilnai kadre  g.gif

Zinok teoriskai nepasakysiu kada gerai portretas ne galva... tik jaust galiu g.gif o cia joa portretines, nes jie nepozavo, tiesiog tusinosi ir priedo kaip nefotkinsi tokiu veidu smile.gif

QUOTE(liamuna @ 2009 07 15, 11:30)
patinka spalvos, emocija tokia svajinga, tik gaila akytes  unsure.gif ,kazkaip man jos truksta  ax.gif

truksta jum? g.gif nu plem man tai visai ne.. ir kaip zinot db.. kirtau tam, kad zvilgsnis tarsi kryptu i desine puse, pro aki, i plaukus, tarsi i mintis.. jeigu buciau palikusi kaireaki, tuomet reiketu aplink erdves daugiau, demesys centruotusi i tarpuaki ir to tokio plaukimo su mintimis neliktu g.gif
Atostogu tureciau lyg kita savaite ale drauge kazkur pakibus ore, jokiu ziniu, tai nzn kada g.gif

QUOTE(bonda @ 2009 07 15, 11:24)
super emocingai wub.gif  cia tavo tas objektyvas taip is arti leidzia ane? per koki atstuma tu stovi nuo zmoniu su tuo savo 60tuku? ax.gif
seniau akzkas is pazengusiu sake pastabas del galviniu portretu ax.gif

jooo tas patsir pradedu ji pamilti, ta prasme, kad vis maziau isplaukusiu kadru iseina.. visgi teisybe kad reikia ismokti dirbti su turima technika, o ne kas kart atsiradus bedom skubet pirkti nauja ta beda neva issprendziant.. as cia buvau uz metro kazkur g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 15 liepos 2009 - 10:43
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 15, 11:40)
Zinok teoriskai nepasakysiu kada gerai portretas ne galva... tik jaust galiu  g.gif o cia joa portretines, nes jie nepozavo, tiesiog tusinosi ir priedo kaip nefotkinsi tokiu veidu smile.gif
truksta jum?  g.gif nu plem man tai visai ne.. ir kaip zinot db.. kirtau tam, kad zvilgsnis tarsi kryptu i desine puse, pro aki, i plaukus, tarsi i mintis.. jeigu buciau palikusi kaireaki, tuomet reiketu aplink erdves daugiau, demesys centruotusi i tarpuaki ir to tokio plaukimo su mintimis neliktu  g.gif

nu man gal ir netrūksta, ale aš nebežinau prie ko tavo fotkėse prisikabint, tai bandau ieškot kabliukų, kurių realiai galbūt net nėra biggrin.gif
Atsakyti