Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Tiny o tu kita kart pabandyk fotografuojant veiksma ieskoti kitu kampu, galbut idomiau butu ziurejesi jei butum atsistojusi priesais vaika ir sufokusavusi i teniso pukuti ta ir rakete.. fone butu matesis vaikas ir jo susirupinusi mina 4u.gif stenkis nefotografuoti tokio vaizdo koki ir taip matome, bandyk vis per kazka 'perleisti' ji, kazkaip idomiau pateikti 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Sian vakare vaziuosim su ja fotografuotis, be vaiko, idomu kaip gausis rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 15 liepos 2009 - 06:33
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 15, 07:14)
Tiny o tu kita kart pabandyk fotografuojant veiksma ieskoti kitu kampu, galbut idomiau butu ziurejesi jei butum atsistojusi priesais vaika ir sufokusavusi i teniso pukuti ta ir rakete.. fone butu matesis vaikas ir jo susirupinusi mina  4u.gif stenkis nefotografuoti tokio vaizdo koki ir taip matome, bandyk vis per kazka 'perleisti' ji, kazkaip idomiau pateikti  4u.gif

Aha, neblogas kadras butu 4u.gif
Bet sakes kaip sunku pasidare man savo vaika fotkint. Toks strakalas pasidare doh.gif Net nebandyk nieko prasyt... Jeigu sakau eiti i viena puse, tai jis tycia i kita eina smile.gif O kai uzeina jam noras "pozuot", tai isriecia sikna ir maivosi biggrin.gif
Papildyta:
Sian vakar vaziuosim su ja fotografuotis, be vaiko, idomu kaip gausis  rolleyes.gif

Abi labai fainos wub.gif O dar kai as del vaiku foto svaigstu, tai isvis... Laukiu nesulaukiu, kada drauge su savo klecku gris is pajurio, kad galeciau pafotkinti va toki maziuka, kuris nelaksto kur papuole biggrin.gif

Beje, ir moteris labai fotogeniska. Tos strazdaneles wub.gif Turetum vel neblogu kadru pazerti bigsmile.gif
Kol rasiau, dar viena ikelei biggrin.gif Patinka kompozicija trecios smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 15 liepos 2009 - 06:32
QUOTE(Tiny @ 2009 07 15, 07:27)
Aha, neblogas kadras butu  4u.gif
Bet sakes kaip sunku pasidare man savo vaika fotkint. Toks strakalas pasidare  doh.gif  Net nebandyk nieko prasyt... Jeigu sakau eiti i viena puse, tai jis tycia i kita eina  smile.gif  O kai uzeina jam noras "pozuot", tai isriecia sikna ir maivosi  biggrin.gif

tai tu jo nieko ir neprasyk.. ax.gif gaudyk momenta, pati skraidyt ismok biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 15, 07:30)
tai tu jo nieko ir neprasyk..  ax.gif gaudyk momenta, pati skraidyt ismok biggrin.gif

As stengiuosi gaudyti, bet zinai.... buna kartais pries saule gaunasi fotografuoti, tai tada paprasau paeiti kitur, mimikas visada bandau naturalias pagauti smile.gif
Papildyta:
Pamirsau parasyti, kad pirmoje nuotraukoje man tas dobiliukas pirmam plane neryskus patinka, erdves priduoda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Padangė @ 2009 07 14, 23:57)
Aciu  mirksiukas.gif  o kaip sitos kuri geriau g.gif

user posted image

Sita geriau mirksiukas.gif ,antroj,medziu nukirstu gaila
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 07 15, 07:36)
As stengiuosi gaudyti, bet zinai.... buna kartais pries saule gaunasi fotografuoti, tai tada paprasau paeiti kitur, mimikas visada bandau naturalias pagauti  smile.gif
Papildyta:
Pamirsau parasyti, kad pirmoje nuotraukoje man tas dobiliukas pirmam plane neryskus patinka, erdves priduoda  4u.gif

Aciu 4u.gif

nu del saules tai joa... as va sian bandysiu su saule ir reflektorium pazaist kazi kaip pavyks g.gif tprsme kad nereiketu begti i seseli... nzn ar isaugs papildomos man rankos ir fotkint ir sviest bet bandysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Medona @ 2009 07 15, 00:33)
Kaip supratau saules tema sia savaite  bigsmile.gif
turiu kai ka  ax.gif

NSO
user posted image

linksmieji spinduleliai

Sita super thumbup.gif ,
antra- neuzkabino schmoll.gif
Atsakyti
I dobiliuku tema
user posted image

http://farm3.static....66b614547_b.jpg didele geriau ziuris smile.gif
Atsakyti
Zitlali, wub.gif nu zaviuosi tavo sugebejimais 4u.gif

Bokstas fainiai bigsmile.gif ir lasiukai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 15, 07:58)
I dobiliuku tema

Faina, tik man noretusi kiek ryskesnio antro plano ax.gif

Mano vyras, kai ziuri nuotraukas, kur fonas paplaukes, tai visada sako, kad butu grazi nuotrauka, jeigu tas fonas butu ryskus biggrin.gif Nu nu galvoju... mes tiek pastangu dedam, kad tas fonas toks gautusi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(tarzaniuke @ 2009 07 15, 08:02)
Bokstas fainiai  bigsmile.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Medona @ 2009 07 14, 21:45)
Zitka, man tavo ir nuotraukos visos super, kokia cia gali but kritika  doh.gif  MANAU DAUG KA REISKAI OBJAKTYVAS, TAS NUOTRAUKU ASTRUMAS, RYSKUMAS  wub.gif Aisku ir meistras  thumbup.gif

Laukiu 50mm 1.8 objaktyvo, gal kas geresnio gausis...viliuosi  biggrin.gif  niekaip neatsiuncia nuo 9 dienos  unsure.gif  o rase, kad per 2 darbo dienas  cool.gif

Is kur siuntiesi?

Tiny patiko bokstas,tik kad svyra biski i desine g.gif

Padange,vistiek man nekarpytas variantas geriau, nu norisi medziams erdves nors tu ka smile.gif

Medonos antra su spinduliukais patiko.

Nu ir Zitka, be zodziu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Medona @ 2009 07 14, 23:33)
Kaip supratau saules tema sia savaite  bigsmile.gif
turiu kai ka  ax.gif

NSO
user posted image

kaip aš čia praleidau savaitės temą doh.gif

wow bigsmile.gif thumbup.gif

QUOTE(Tiny @ 2009 07 15, 00:08)
Kaip cia tau pavyko ta NSO isgauti?  bigsmile.gif
Papildyta:
Pries 10 minuciu darytas kadras. Su spalvom nieko nedaryta, tik kontrasto dadeta  smile.gif Gaila, kad stovo neturiu  doh.gif

user posted image

ir čia wooow bigsmile.gif nu nerealiai

Tiny o tu kita kart pabandyk fotografuojant veiksma ieskoti kitu kampu, galbut idomiau butu ziurejesi jei butum atsistojusi priesais vaika ir sufokusavusi i teniso pukuti ta ir rakete.. fone butu matesis vaikas ir jo susirupinusi mina  4u.gif stenkis nefotografuoti tokio vaizdo koki ir taip matome, bandyk vis per kazka 'perleisti' ji, kazkaip idomiau pateikti  4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Sian vakare vaziuosim su ja fotografuotis, be vaiko, idomu kaip gausis  rolleyes.gif

nu tavo fotkės, tai nu nėra net ką sakyt. man ir šio modelio strazdanėlės laabai patinka. o veidai lyginti? nes tokie kaip nušlifuoti, tai turbūt, kad jo, ane?

noriu tokios draugės kaip tu lotuliukas.gif
Atsakyti