Tiny o tu kita kart pabandyk fotografuojant veiksma ieskoti kitu kampu, galbut idomiau butu ziurejesi jei butum atsistojusi priesais vaika ir sufokusavusi i teniso pukuti ta ir rakete.. fone butu matesis vaikas ir jo susirupinusi mina stenkis nefotografuoti tokio vaizdo koki ir taip matome, bandyk vis per kazka 'perleisti' ji, kazkaip idomiau pateikti
Sian vakare vaziuosim su ja fotografuotis, be vaiko, idomu kaip gausis
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 15, 07:14)
Tiny o tu kita kart pabandyk fotografuojant veiksma ieskoti kitu kampu, galbut idomiau butu ziurejesi jei butum atsistojusi priesais vaika ir sufokusavusi i teniso pukuti ta ir rakete.. fone butu matesis vaikas ir jo susirupinusi mina stenkis nefotografuoti tokio vaizdo koki ir taip matome, bandyk vis per kazka 'perleisti' ji, kazkaip idomiau pateikti
Aha, neblogas kadras butu
Bet sakes kaip sunku pasidare man savo vaika fotkint. Toks strakalas pasidare Net nebandyk nieko prasyt... Jeigu sakau eiti i viena puse, tai jis tycia i kita eina O kai uzeina jam noras "pozuot", tai isriecia sikna ir maivosi
Papildyta:
Sian vakar vaziuosim su ja fotografuotis, be vaiko, idomu kaip gausis
Abi labai fainos O dar kai as del vaiku foto svaigstu, tai isvis... Laukiu nesulaukiu, kada drauge su savo klecku gris is pajurio, kad galeciau pafotkinti va toki maziuka, kuris nelaksto kur papuole
Beje, ir moteris labai fotogeniska. Tos strazdaneles Turetum vel neblogu kadru pazerti
Kol rasiau, dar viena ikelei Patinka kompozicija trecios
QUOTE(Tiny @ 2009 07 15, 07:27)
Aha, neblogas kadras butu
Bet sakes kaip sunku pasidare man savo vaika fotkint. Toks strakalas pasidare Net nebandyk nieko prasyt... Jeigu sakau eiti i viena puse, tai jis tycia i kita eina O kai uzeina jam noras "pozuot", tai isriecia sikna ir maivosi
tai tu jo nieko ir neprasyk.. gaudyk momenta, pati skraidyt ismok
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 15, 07:30)
tai tu jo nieko ir neprasyk.. gaudyk momenta, pati skraidyt ismok
As stengiuosi gaudyti, bet zinai.... buna kartais pries saule gaunasi fotografuoti, tai tada paprasau paeiti kitur, mimikas visada bandau naturalias pagauti
Papildyta:
Pamirsau parasyti, kad pirmoje nuotraukoje man tas dobiliukas pirmam plane neryskus patinka, erdves priduoda
QUOTE(Padangė @ 2009 07 14, 23:57)
Sita geriau ,antroj,medziu nukirstu gaila
QUOTE(Tiny @ 2009 07 15, 07:36)
As stengiuosi gaudyti, bet zinai.... buna kartais pries saule gaunasi fotografuoti, tai tada paprasau paeiti kitur, mimikas visada bandau naturalias pagauti
Papildyta:
Pamirsau parasyti, kad pirmoje nuotraukoje man tas dobiliukas pirmam plane neryskus patinka, erdves priduoda
Papildyta:
Aciu
nu del saules tai joa... as va sian bandysiu su saule ir reflektorium pazaist kazi kaip pavyks tprsme kad nereiketu begti i seseli... nzn ar isaugs papildomos man rankos ir fotkint ir sviest bet bandysiu
QUOTE(Medona @ 2009 07 15, 00:33)
Sita super ,
antra- neuzkabino
Zitlali, nu zaviuosi tavo sugebejimais
Bokstas fainiai ir lasiukai patiko
Bokstas fainiai ir lasiukai patiko
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 15, 07:58)
I dobiliuku tema
Faina, tik man noretusi kiek ryskesnio antro plano
Mano vyras, kai ziuri nuotraukas, kur fonas paplaukes, tai visada sako, kad butu grazi nuotrauka, jeigu tas fonas butu ryskus Nu nu galvoju... mes tiek pastangu dedam, kad tas fonas toks gautusi
Papildyta:
QUOTE(tarzaniuke @ 2009 07 15, 08:02)
Bokstas fainiai
Aciu
QUOTE(Medona @ 2009 07 14, 21:45)
Zitka, man tavo ir nuotraukos visos super, kokia cia gali but kritika MANAU DAUG KA REISKAI OBJAKTYVAS, TAS NUOTRAUKU ASTRUMAS, RYSKUMAS Aisku ir meistras
Laukiu 50mm 1.8 objaktyvo, gal kas geresnio gausis...viliuosi niekaip neatsiuncia nuo 9 dienos o rase, kad per 2 darbo dienas
Laukiu 50mm 1.8 objaktyvo, gal kas geresnio gausis...viliuosi niekaip neatsiuncia nuo 9 dienos o rase, kad per 2 darbo dienas
Is kur siuntiesi?
Tiny patiko bokstas,tik kad svyra biski i desine
Padange,vistiek man nekarpytas variantas geriau, nu norisi medziams erdves nors tu ka
Medonos antra su spinduliukais patiko.
Nu ir Zitka, be zodziu
QUOTE(Medona @ 2009 07 14, 23:33)
Kaip supratau saules tema sia savaite
turiu kai ka
NSO
turiu kai ka
NSO
kaip aš čia praleidau savaitės temą
wow
QUOTE(Tiny @ 2009 07 15, 00:08)
Kaip cia tau pavyko ta NSO isgauti?
Papildyta:
Pries 10 minuciu darytas kadras. Su spalvom nieko nedaryta, tik kontrasto dadeta Gaila, kad stovo neturiu
Papildyta:
Pries 10 minuciu darytas kadras. Su spalvom nieko nedaryta, tik kontrasto dadeta Gaila, kad stovo neturiu
ir čia wooow nu nerealiai
nu tavo fotkės, tai nu nėra net ką sakyt. man ir šio modelio strazdanėlės laabai patinka. o veidai lyginti? nes tokie kaip nušlifuoti, tai turbūt, kad jo, ane?
noriu tokios draugės kaip tu