Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

sveikos mergaites..biski buvau apleidus jus..namai, rupesciai atima laika..bet as jau cia biggrin.gif
QUOTE(kitten` @ 2009 07 07, 14:19)
Portretukas. Labai jau fone siukslynas buvo, netamsint negalejau
Laukiu kritikos.

user posted image

man patiko..gal sarpo kiek per daug..bet esme patiko smile.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 07 07, 16:23)

Nu laikykites, prisifotkinau su vaiku iki kitu metu uzteks.. keliu po truputi kad neuzknistu ziet.. labai laukiu komentaru. niekaip neapsisprendziu serija kokia daryt j/b, pazaist su action'ais ar palikt spalvota 

Spalvotos:

Zitka, super..ziauriai patiko tavo veido israiskos-rimtos..lyg ne mama..o kas kitas..na tarkim jei nezinotum, kad esi mama..ir ziuretum i foto..viskas atrodo kitaip..pirma mintis lyg naktis pas vaika ateina..ar kazkas kitas as gali simbolizuot..o kur be zuikio savo..tai dar labiau patiko..super..baisiai patiko spalvotos..tas geltonumas labai man kazkaip akiai malonus..jau kartais nusibosta tik JB..bet dazniausiai naudojam kai nera GEROS spalos parodyt..zodziu..man si tavo fotosesija nereali thumbup.gif

QUOTE(kitten` @ 2009 07 07, 21:20)
Dar bandau. Kaip si? Jauciu bus per pilka, bet kepuryte isdega sviesinant
user posted image

man patiko..tik gaila, kad pirstukai nusikirpo..JB tinka..galetu gal but biski tamsesnis..bet man tinka

QUOTE(Zana4 @ 2009 07 07, 21:26)
dar viena ir gana, bo nespesiu pomidorciku gaudyti  biggrin.gif
si man asmeniskai patinka, noretusi cia man daug sarpo, stengiuos niekur nebedeti sad.gif man jo truksta 
p.s. jauciu per tamsi? ten seselis krenta
tikras draugas...
user posted image

man patinka..bet sarpo perdaug..kai pastoviai ziuri i uzsarpintas nuotraukas..realybe tampa blanki..todel naturalesnes nuotraukos iskart atrodo neryskios.. doh.gif na manau, kad ne ant visu nuotrauku reiktu naudot sarpa..kaikurios juk pacios prasosi but apdirbtos..o kitos nori but naturalios..sunkiausia suprastu kuri yra kuri.. doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 07 08, 07:09)
Bonda as specialiai WB gelsva padariau  ax.gif norejau siltu atspalviu, bet tikriausiai nepavyko eksperimentas

pavyko pavyko..zmones skirtingi..skoniai irgi mirksiukas.gif man labai thumbup.gif

na ir as pagavau kelis kadrus..tad imetu ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Padange, is paskutiniu dvieju idetu, tai pirma man labiau patinka 4u.gif Siaip labai grazus kadras pagautas. Spalvos labai geros wub.gif

Ne taip seniai dejau nuotrauka su dailininku. Labai istrigo Will pastaba del nukirptu virsugalviu. Tai pabandziau kazka panasaus, nenukirsdama virsugalvio. Nu ir galvoju, kad tikrai geriau g.gif

user posted image

user posted image

Beje, Zitlali, biski keiciau sharpinimo buda, nes is taves komentaru sulaukdavau del netikrumo. Sakyk, ar jauciasi skirtumas? g.gif
Atsakyti
Sveika Josephin, man kiek astrumo truksta 4u.gif aciu uz komentarus 4u.gif

Tiny siaip kaip ir ok, bet zinai, nu man kazkaip tos sienos noretusi toleliau.. erdves siek tiek, taip priplotas jis.. toks net veiksme pagautas vaikas kiek statiskas.. nu negyvas.. nesijaucia man erdve g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 14, 23:27)
Sveika Josephin, man kiek astrumo truksta  4u.gif aciu uz komentarus  4u.gif

Tiny siaip kaip ir ok, bet zinai, nu man kazkaip tos sienos noretusi toleliau.. erdves siek tiek, taip priplotas jis.. toks net veiksme pagautas vaikas kiek statiskas.. nu negyvas.. nesijaucia man erdve  g.gif

Nu jo, stalas prie pat sienos smile.gif Gal tikrai per arti... g.gif Reikes dar karta pabandyti atitraukt toleliau... Aciu 4u.gif
Atsakyti
Kaip supratau saules tema sia savaite bigsmile.gif
turiu kai ka ax.gif

NSO
user posted image

linksmieji spinduleliai
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 14, 21:27)
Sveika Josephin, man kiek astrumo truksta  4u.gif aciu uz komentarus  4u.gif

niu gal biski truksta..ale cia su kitu fotiku..nes neturiu macro objektyvo..tad su muilinuke cia..ga tas iatkojo.. g.gif

ner uz ka 4u.gif
Atsakyti
Medona pirma gerule, gal tik j/b versk? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Medona @ 2009 07 14, 23:33)
Kaip supratau saules tema sia savaite  bigsmile.gif
turiu kai ka  ax.gif

NSO

Kaip cia tau pavyko ta NSO isgauti? bigsmile.gif
Papildyta:
Pries 10 minuciu darytas kadras. Su spalvom nieko nedaryta, tik kontrasto dadeta smile.gif Gaila, kad stovo neturiu doh.gif

user posted image
Atsakyti
Tiny man patinka bigsmile.gif norisi ziuuuureeeeti biggrin.gif hipnotizuoja... tik gal namu maziau imciau, bet siaip as nelabai suprantu apie peizazines foto tai nekreipk demesio, bet zvilgsni prikausto, tad manau gerai bigsmile.gif virsaus juodo gal (GAL) daugokai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 14 liepos 2009 - 23:22
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 15, 00:20)
Tiny man patinka  bigsmile.gif norisi ziuuuureeeeti biggrin.gif hipnotizuoja... tik gal namu maziau imciau, bet siaip as nelabai suprantu apie peizazines foto tai nekreipk demesio, bet zvilgsni prikausto, tad manau gerai  bigsmile.gif virsaus juodo gal (GAL) daugokai  g.gif

Aciu 4u.gif

Dar viena is siandienos idesiu...

Badmintono pradziamokslis
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 07 14, 22:08)

Pries 10 minuciu darytas kadras. Su spalvom nieko nedaryta, tik kontrasto dadeta  smile.gif Gaila, kad stovo neturiu  doh.gif

user posted image

wow bigsmile.gif ir cia be stovo? liux..tik manau gal reiktu kad boskstas butu ant tryju ketvirciu linijos g.gif cia tik mano nuomone..bet zvilgsni tikrai prikausto thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Tiny @ 2009 07 14, 22:29)
Aciu  4u.gif

Dar viena is siandienos idesiu...

Badmintono pradziamokslis

man truputi nuobodoka..akyciu nesimato.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Josephin @ 2009 07 15, 00:31)
man truputi nuobodoka..akyciu nesimato.. rolleyes.gif

Aciu 4u.gif Na cia tokia... seimos albumui ax.gif
Atsakyti