QUOTE(kitten` @ 2009 07 07, 14:19)
man patiko..gal sarpo kiek per daug..bet esme patiko
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 07, 16:23)
Nu laikykites, prisifotkinau su vaiku iki kitu metu uzteks.. keliu po truputi kad neuzknistu ziet.. labai laukiu komentaru. niekaip neapsisprendziu serija kokia daryt j/b, pazaist su action'ais ar palikt spalvota
Spalvotos:
Zitka, super..ziauriai patiko tavo veido israiskos-rimtos..lyg ne mama..o kas kitas..na tarkim jei nezinotum, kad esi mama..ir ziuretum i foto..viskas atrodo kitaip..pirma mintis lyg naktis pas vaika ateina..ar kazkas kitas as gali simbolizuot..o kur be zuikio savo..tai dar labiau patiko..super..baisiai patiko spalvotos..tas geltonumas labai man kazkaip akiai malonus..jau kartais nusibosta tik JB..bet dazniausiai naudojam kai nera GEROS spalos parodyt..zodziu..man si tavo fotosesija nereali
QUOTE(kitten` @ 2009 07 07, 21:20)
man patiko..tik gaila, kad pirstukai nusikirpo..JB tinka..galetu gal but biski tamsesnis..bet man tinka
QUOTE(Zana4 @ 2009 07 07, 21:26)
dar viena ir gana, bo nespesiu pomidorciku gaudyti
si man asmeniskai patinka, noretusi cia man daug sarpo, stengiuos niekur nebedeti man jo truksta
p.s. jauciu per tamsi? ten seselis krenta
tikras draugas...
si man asmeniskai patinka, noretusi cia man daug sarpo, stengiuos niekur nebedeti man jo truksta
p.s. jauciu per tamsi? ten seselis krenta
tikras draugas...
man patinka..bet sarpo perdaug..kai pastoviai ziuri i uzsarpintas nuotraukas..realybe tampa blanki..todel naturalesnes nuotraukos iskart atrodo neryskios.. na manau, kad ne ant visu nuotrauku reiktu naudot sarpa..kaikurios juk pacios prasosi but apdirbtos..o kitos nori but naturalios..sunkiausia suprastu kuri yra kuri..
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 08, 07:09)
Bonda as specialiai WB gelsva padariau norejau siltu atspalviu, bet tikriausiai nepavyko eksperimentas
pavyko pavyko..zmones skirtingi..skoniai irgi man labai
na ir as pagavau kelis kadrus..tad imetu