niekaip nesigavo graziai sufukusuot,kazin kodel
QUOTE(elmiuke @ 2009 07 14, 21:59)
niekaip nesigavo graziai sufukusuot,kazin kodel
jeigu nesigavo tai kam keli? centravimas nepatinka, tamsu, fokuso ner.. As cia ne todel taip sneku,kad tau neva is tiesu nesigavo, o todel, kad tu pati taip nuteikei mane pries paziurint i foto.. turek tvirta nuomone, o jei jos neturi nenuteik is anksto )
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 14, 10:32)
Pasigendu Inesos, Bondos, Josephin, Liamunos, Ievosiaus, Tin-Tin, Rasytces ir t.t. kas cia per netvarka jebitute! As cia viena neatostogauju ar ka?
cia as, cia tik ner noro kazko rasyt, matyt pervargau, net fotiko i rankas neimu, dar +kompas prie pabaigos, tai ir nelabai galiu ka ir daryt.
Paskutines sesijos sepija man patinka, tikrai tokio svelnumo priduoda
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 14, 23:04)
jeigu nesigavo tai kam keli? centravimas nepatinka, tamsu, fokuso ner.. As cia ne todel taip sneku,kad tau neva is tiesu nesigavo, o todel, kad tu pati taip nuteikei mane pries paziurint i foto.. turek tvirta nuomone, o jei jos neturi nenuteik is anksto )
tai kaip sakoma is klaidu mokomes, todel ir keliu,nes realiai matau pati kaip yra,bet reik kitu patarimu,ka tureciau daryt geriau
kaip foto portretas pavyko?kas blogai,kas gerai butu?
QUOTE(liamuna @ 2009 07 14, 22:13)
cia as, cia tik ner noro kazko rasyt, matyt pervargau, net fotiko i rankas neimu, dar +kompas prie pabaigos, tai ir nelabai galiu ka ir daryt.
mmm nu laukiu tavo mazylio foto
o.. nu gerai.. maniau tik as viena taip matau.. aciu
QUOTE(elmiuke @ 2009 07 14, 22:16)
tai kaip sakoma is klaidu mokomes, todel ir keliu,nes realiai matau pati kaip yra,bet reik kitu patarimu,ka tureciau daryt geriau
mmm ok
QUOTE(*Citra* @ 2009 07 14, 22:20)
aciu
Papildyta:
QUOTE(elmiuke @ 2009 07 14, 22:22)
visu pirma mimika prasta nieko nepasakanti, tik tiek kad nelabai gal patinka fotografuotis.. portretas yra zmogaus atspindys, tuometines nuotaikos, emociju, bendrai to zmogaus vidaus, vidinio pasaulio, pomegiu ar pan.. cia yra emocija fotografavimosi kazkokia.. nelabai toks 'sypt' ir tiek, nei zvilgsnio, nei siaip... nera ryskumo, j/b per pilkas ir isplaukes, antras planas pernelyg nukreipia demesi nuo zmogaus blasko... virsaus ir kaires per daug
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 14, 23:28)
mmm nu laukiu tavo mazylio foto
mmm ok
Papildyta:
visu pirma mimika prasta nieko nepasakanti, tik tiek kad nelabai gal patinka fotografuotis.. portretas yra zmogaus atspindys, tuometines nuotaikos, emociju, bendrai to zmogaus vidaus, vidinio pasaulio, pomegiu ar pan.. cia yra emocija fotografavimosi kazkokia.. nelabai toks 'sypt' ir tiek, nei zvilgsnio, nei siaip... nera ryskumo, j/b per pilkas ir isplaukes, antras planas pernelyg nukreipia demesi nuo zmogaus blasko...
mmm ok
Papildyta:
visu pirma mimika prasta nieko nepasakanti, tik tiek kad nelabai gal patinka fotografuotis.. portretas yra zmogaus atspindys, tuometines nuotaikos, emociju, bendrai to zmogaus vidaus, vidinio pasaulio, pomegiu ar pan.. cia yra emocija fotografavimosi kazkokia.. nelabai toks 'sypt' ir tiek, nei zvilgsnio, nei siaip... nera ryskumo, j/b per pilkas ir isplaukes, antras planas pernelyg nukreipia demesi nuo zmogaus blasko...
aciukas,zinosim,bandysim,kol gausis
Zitka, man tavo ir nuotraukos visos super, kokia cia gali but kritika MANAU DAUG KA REISKAI OBJAKTYVAS, TAS NUOTRAUKU ASTRUMAS, RYSKUMAS Aisku ir meistras
Laukiu 50mm 1.8 objaktyvo, gal kas geresnio gausis...viliuosi niekaip neatsiuncia nuo 9 dienos o rase, kad per 2 darbo dienas
Laukiu 50mm 1.8 objaktyvo, gal kas geresnio gausis...viliuosi niekaip neatsiuncia nuo 9 dienos o rase, kad per 2 darbo dienas
Zitlali, pasakiska Mano akimis, tai tavo nuotraukos idealios: tiek spalvotos, tiek j/b ir kt.
P.S. Likusius namu darbus dar atsiskaitinesiu, tik dabar atostogaujam pas mama, tai laiko nelabai randu.
Viska skaitau ir vis bandau. Tik nieko nieko negaliu parodyt.
P.S. Likusius namu darbus dar atsiskaitinesiu, tik dabar atostogaujam pas mama, tai laiko nelabai randu.
Viska skaitau ir vis bandau. Tik nieko nieko negaliu parodyt.
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 14, 19:04)
Padange reikejo arba pilnai pasvirima daryti arba pilnai tiesinti, siek tiek paejeti kitu kampu derejo, desineje kampas namo ar kolenda, kirpciau spalvos grazios, svarumas kadro, taciau formata kiek kitoki daryciau-neformata bet daug kam nepatinka, taciau as labiau pailga daryciau grazus atspindziai, isryskinciau su ps
QUOTE(*Citra* @ 2009 07 14, 20:58)
Aciu o kaip sitos kuri geriau
QUOTE(Padangė @ 2009 07 14, 21:57)
Man si. Si geresne nei pirma ideta, visai nesvyra