Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

niekaip nesigavo graziai sufukusuot,kazin kodel doh.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(elmiuke @ 2009 07 14, 21:59)
niekaip nesigavo graziai sufukusuot,kazin kodel doh.gif

jeigu nesigavo tai kam keli? rolleyes.gif centravimas nepatinka, tamsu, fokuso ner.. As cia ne todel taip sneku,kad tau neva is tiesu nesigavo, o todel, kad tu pati taip nuteikei mane pries paziurint i foto.. turek tvirta nuomone, o jei jos neturi nenuteik is anksto 4u.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 14 liepos 2009 - 21:11
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 14, 10:32)

Pasigendu Inesos, Bondos, Josephin, Liamunos, Ievosiaus, Tin-Tin, Rasytces ir t.t. kas cia per netvarka jebitute! biggrin.gif As cia viena neatostogauju ar ka?  blink.gif

cia as, cia tongue.gif tik ner noro kazko rasyt, matyt pervargau, net fotiko i rankas neimu, dar +kompas prie pabaigos, tai ir nelabai galiu ka ir daryt.

Paskutines sesijos sepija man patinka, tikrai tokio svelnumo priduoda wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 14, 23:04)
jeigu nesigavo tai kam keli?  rolleyes.gif centravimas nepatinka, tamsu, fokuso ner.. As cia ne todel taip sneku,kad tau neva is tiesu nesigavo, o todel, kad tu pati taip nuteikei mane pries paziurint i foto.. turek tvirta nuomone, o jei jos neturi nenuteik is anksto  4u.gif )

tai kaip sakoma is klaidu mokomes, mirksiukas.gif todel ir keliu,nes realiai matau pati kaip yra,bet reik kitu patarimu,ka tureciau daryt geriau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 14, 20:59)

aciu bigsmile.gif
Atsakyti
kaip foto portretas pavyko?kas blogai,kas gerai butu?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 07 14, 22:13)
cia as, cia  tongue.gif  tik ner noro kazko rasyt, matyt pervargau, net fotiko i rankas neimu, dar +kompas prie pabaigos, tai ir nelabai galiu ka ir daryt.

Paskutines sesijos sepija man patinka, tikrai tokio svelnumo priduoda  wub.gif  wub.gif

mmm nu laukiu tavo mazylio foto wub.gif
o.. nu gerai.. maniau tik as viena taip matau.. aciu 4u.gif

QUOTE(elmiuke @ 2009 07 14, 22:16)
tai kaip sakoma is klaidu mokomes, mirksiukas.gif todel ir keliu,nes realiai matau pati kaip yra,bet reik kitu patarimu,ka tureciau daryt geriau smile.gif

mmm ok smile.gif

QUOTE(*Citra* @ 2009 07 14, 22:20)

4u.gif
Papildyta:
QUOTE(elmiuke @ 2009 07 14, 22:22)

visu pirma mimika prasta smile.gif nieko nepasakanti, tik tiek kad nelabai gal patinka fotografuotis.. portretas yra zmogaus atspindys, tuometines nuotaikos, emociju, bendrai to zmogaus vidaus, vidinio pasaulio, pomegiu ar pan.. cia yra emocija fotografavimosi kazkokia.. nelabai 4u.gif toks 'sypt' ir tiek, nei zvilgsnio, nei siaip... nera ryskumo, j/b per pilkas ir isplaukes, antras planas pernelyg nukreipia demesi nuo zmogaus smile.gif blasko... virsaus ir kaires per daug
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 14 liepos 2009 - 21:32
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 14, 23:28)
mmm nu laukiu tavo mazylio foto  wub.gif
o.. nu gerai.. maniau tik as viena taip matau.. aciu  4u.gif
mmm ok smile.gif
4u.gif
Papildyta:

visu pirma mimika prasta smile.gif nieko nepasakanti, tik tiek kad nelabai gal patinka fotografuotis.. portretas yra zmogaus atspindys, tuometines nuotaikos, emociju, bendrai to zmogaus vidaus, vidinio pasaulio, pomegiu ar pan.. cia yra emocija fotografavimosi kazkokia.. nelabai  4u.gif toks 'sypt' ir tiek, nei zvilgsnio, nei siaip...  nera ryskumo, j/b per pilkas ir isplaukes, antras planas pernelyg nukreipia demesi nuo zmogaus smile.gif blasko...

aciukas,zinosim,bandysim,kol gausis drinks_cheers.gif
Atsakyti
Zitka, man tavo ir nuotraukos visos super, kokia cia gali but kritika doh.gif MANAU DAUG KA REISKAI OBJAKTYVAS, TAS NUOTRAUKU ASTRUMAS, RYSKUMAS wub.gif Aisku ir meistras thumbup.gif

Laukiu 50mm 1.8 objaktyvo, gal kas geresnio gausis...viliuosi biggrin.gif niekaip neatsiuncia nuo 9 dienos unsure.gif o rase, kad per 2 darbo dienas cool.gif
Atsakyti
Zitlali, pasakiska wub.gif wub.gif Mano akimis, tai tavo nuotraukos idealios: tiek spalvotos, tiek j/b ir kt.

P.S. Likusius namu darbus dar atsiskaitinesiu, tik dabar atostogaujam pas mama, tai laiko nelabai randu.
Viska skaitau ir vis bandau. Tik nieko nieko negaliu parodyt.
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 14, 19:04)
Padange reikejo arba pilnai pasvirima daryti arba pilnai tiesinti, siek tiek paejeti kitu kampu derejo, desineje kampas namo ar kolenda, kirpciau smile.gif spalvos grazios, svarumas kadro, taciau formata kiek kitoki daryciau-neformata biggrin.gif bet daug kam nepatinka, taciau as labiau pailga daryciau smile.gif grazus atspindziai, isryskinciau su ps

QUOTE(*Citra* @ 2009 07 14, 20:58)

Man patinka, ir kreivumas nekrenta i akis

Aciu mirksiukas.gif o kaip sitos kuri geriau g.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Padangė @ 2009 07 14, 21:57)

Man si. Si geresne nei pirma ideta, visai nesvyra smile.gif
Atsakyti