Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zitlali @ 2009 07 14, 20:17)
Edeva, Zana, aciu uz nuomones  4u.gif man tas sepia kaip tik tokio svelnumo suteikia nuotraukai  g.gif ne, tai ne...  unsure.gif

man sepia patinka, vakar bandziau su senom foto pazaisti , padariau sepia, bet kompas uzluzo blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
Zitlali ,visos patinka bigsmile.gif nuosirdziai kuo nuosirdziausiai...grazios nerealiai...is vis tavo fotkiu dauguma patinka,tai net nekomentuoju tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2009 07 14, 19:09)
biggrin.gif  as tai kritikos neskelsiu, man sakis kaip grazu  bigsmile.gif  1 foto ypac. ir ten kur mamyte guli su sunyciu ...jetau, kokios spalvos  bigsmile.gif  as ir taip noriu  blush2.gif

drinks_cheers.gif negaliu nesutikt 200% drinks_cheers.gif
dar paskutine labai grazi wub.gif ir vel modelis nuostabus, bet speju, kad cia fotografes nuopelnai ax.gif atpalaiduot modeliukus sugebi thumbup.gif
Atsakyti
Giedre, Valetta 4u.gif

Da pora ir einu vel tvarkyt...
user posted image

user posted image
Atsakyti
Sveikos,nezinau ar ivygdziau viena is NB, cia toks vaizdelis gavosi,vandeniukas:geda2: 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elmiuke: 14 liepos 2009 - 20:36
Zitlali,nu nerealiai zinok wub.gif Sakyk,kas su fotkem daryta? Ar butu galima exif suzinoti? Jauciu bandysiu ir as ant M pradet zaist,nes ant A man islaikyma per ilga padaro,jei vaikai laksto-isplauke judesiai gaunasi.
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 07 14, 21:42)
Zitlali,nu nerealiai zinok  wub.gif Sakyk,kas su fotkem daryta? Ar butu galima exif suzinoti? Jauciu bandysiu ir as ant M pradet zaist,nes ant A man islaikyma per ilga padaro,jei vaikai laksto-isplauke judesiai gaunasi.

nusikopijuok ir paziek.. nepamenu.. zinau kad islaikymas 250 o f keiciau.. nuo 2,8 iki 6. Dejau tuos actionus kur sakiau, paskiau j/b kaip visad smile.gif

QUOTE(elmiuke @ 2009 07 14, 21:45)

ryskumo truksta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 14, 20:29)

Da pora ir einu vel tvarkyt...
user posted image

juodas remas kiek suspaudzia, bet emocija labai gerai uzfiksuota mirksiukas.gif

QUOTE(elmiuke @ 2009 07 14, 20:35)
Sveikos,nezinau ar ivygdziau viena is NB, cia toks vaizdelis gavosi,vandeniukas:geda2:  4u.gif

kad ne nuo tu ND pradedi mirksiukas.gif
bet saunuole, kad bandai 4u.gif
Atsakyti
Valetta remelius koreguosiu dar, pati matau, kad vietomis pernelyg uzgremezdinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 14, 20:48)
nusikopijuok ir paziek.. nepamenu.. zinau kad islaikymas 250 o f keiciau.. nuo 2,8 iki 6. Dejau tuos actionus kur sakiau, paskiau j/b kaip visad smile.gif

Gaila, exif informacijos nerodo verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Padangė @ 2009 07 14, 19:01)
va saulutes temai ka manote?
user posted image
cia del horizonto  blush2.gif  seip gali atrodyt kad jis griuna bet cia kalniukas toks buvo tai
ax.gif  jei istiesini tada medziai pasvyre  doh.gif

Man patinka, ir kreivumas nekrenta i akis
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 07 14, 21:57)
Gaila, exif informacijos nerodo  verysad.gif

http://www.efoto.lt/node/245676 cia paziek smile.gif
Atsakyti