Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Teka @ 2009 07 07, 17:33)
na originalas geresnis, bet ir neblizga kokybe

o kas galvoj? gėlės? gal jau susiimk ar ką

Galvoj tikrai ne geles verysad.gif ,bet teks susiimt smile.gif
Atsakyti
ši pretenduoja į šeimos albumą, o įdedu čia, nes su šia nuotrauka žaidžiau bandydama diagonalinę kompoziciją. Brėžiau įstrižainę iš viršutinio dešinio kampo, 45 laipsnių kampu ir apkirpau nuotrauką taip, kad įstrižainė eitų per, mano nuomone, svarbiausius nuotraukos taškus. Kaip manot, ar gavosi kas nors? smile.gif

user posted image
Atsakyti
sudirbimui...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2009 07 07, 17:07)
sudirbimui...
user posted image

mielos kojytės smile.gif Bet tos rankos dešniame kampe geriau jau nebūtų g.gif , man ji trukdo. Ir nežinau, kas ne taip su faktūra, bet kažkaip negyvai atrodo g.gif nemoku paaiškint, sorry 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurga @ 2009 07 07, 18:07)
ši pretenduoja į šeimos albumą, o įdedu čia, nes su šia nuotrauka žaidžiau bandydama diagonalinę kompoziciją. Brėžiau įstrižainę iš viršutinio dešinio kampo, 45 laipsnių kampu ir apkirpau nuotrauką taip, kad įstrižainė eitų per, mano nuomone, svarbiausius nuotraukos taškus. Kaip manot, ar gavosi kas nors?  smile.gif

na nežinau ar pataikei ar ne, man ten kiek per sudėtinga dar, man patinka vanduo, purslai, pats veiksmas
Papildyta:
QUOTE(Jurga @ 2009 07 07, 18:14)
mielos kojytės  smile.gif Bet tos rankos dešniame kampe geriau jau nebūtų g.gif , man ji trukdo. Ir nežinau, kas ne taip su faktūra, bet kažkaip negyvai atrodo  g.gif  nemoku paaiškint, sorry  4u.gif

grūdas tai vadinas. man būtent jis ir patinka, ir ta ranka būtent yra priešingybė kojytėms, tai kaip sena ir jauna, kažkas pan. man ši foto labai miela... gal dėl to kad žinau, kas ten smile.gif
Atsakyti
Valetta patinka bardakelis smile.gif

Teka per pilka, grudo per daug.. kojos kazkaip taip apsviestos lyg nabasniko unsure.gif

Nu laikykites, prisifotkinau su vaiku iki kitu metu uzteks.. keliu po truputi kad neuzknistu ziet.. labai laukiu komentaru. niekaip neapsisprendziu serija kokia daryt j/b, pazaist su action'ais ar palikt spalvota doh.gif

Spalvotos:

user posted image

user posted image

user posted image

Su vaiku:

user posted image

Cia oda nuslifuot pamirsau...
user posted image

user posted image

user posted image

Cia j/b

oda doh.gif
user posted image

user posted image

user posted image

nu vienzo.. db siek tiek kitokia serija bus bet bus da foto
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2009 07 07, 17:16)
grūdas tai vadinas.  man būtent jis ir patinka, ir ta ranka būtent yra priešingybė kojytėms, tai kaip sena ir jauna, kažkas pan. man ši foto labai miela... gal dėl to kad žinau, kas ten  smile.gif

supratau. O dėl rankos, tai tada gal būtų aiškiau, jei jos matytųsi daugiau g.gif . Bet šiaip šilta foto.
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 07, 18:23)
Valetta patinka bardakelis smile.gif

Teka per pilka, grudo per daug.. kojos kazkaip taip apsviestos lyg nabasniko  unsure.gif

Nu laikykites, prisifotkinau su vaiku iki kitu metu uzteks.. keliu po truputi kad neuzknistu ziet.. labai laukiu komentaru. niekaip neapsisprendziu serija kokia daryt j/b, pazaist su action'ais ar palikt spalvota  doh.gif

Spalvotos:
Su vaiku:

na ten dar su blykste buvo fotkinta smile.gif o grūdo specialiai tiek

man spalvota labiau smile.gif ale akys niekur neryškios, ten, kur stovi veidu, vienas šonas šešėly, kitas ne
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 07 liepos 2009 - 17:27
Ryskios akys, tik neuzsharpintos.. ir cia autoportretu serija, tai neimanoma sufokusuoti tik i akis smile.gif cia jau visas pagrindinis pirmas planas ryskus smile.gif del seselio tai gerai, kad seseli, tep ir turi but, sonins apsvietimas, gal nebent tik per juodas rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 07 liepos 2009 - 17:29
Man spalvotos labiau akį traukia 4u.gif

O aš šiandien mokiausi...

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 07, 18:28)
Ryskios akys, tik neuzsharpintos.. ir cia autoportretu serija, tai neimanoma sufokusuoti tik i akis smile.gif cia jau visas pagrindinis pirmas planas ryskus smile.gif

sakai? aš tik pasakysiu, kad kuo toliau į mišką, tuo daugiau nieko nebesuprantu doh.gif lotuliukas.gif
šiaip aš jau iš tavęs gal tikiuos kažko daug daugiau, tai man šios atrodo ne pagal tavo lygį, nebežinau...arba aš iš baimė dėl pelės (kuri iš kažkur vidury vasaros pas mus atsirado) praradau regėjimą
Papildyta:
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 07, 18:28)
Ryskios akys, tik neuzsharpintos.. ir cia autoportretu serija, tai neimanoma sufokusuoti tik i akis smile.gif cia jau visas pagrindinis pirmas planas ryskus smile.gif del seselio tai gerai, kad seseli, tep ir turi but, sonins apsvietimas, gal nebent tik per juodas  rolleyes.gif

klausyk tu į betkokią kritiką turi atsikirtimų smile.gif šaunuolė
o beje, kaip tu šlifuoji odą? galėtum trumpai paaiškint, ar nesigautų trumpai?

QUOTE(paprasta @ 2009 07 07, 18:30)
Man spalvotos labiau akį traukia 4u.gif

O aš šiandien mokiausi...

faini lašiukai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 07 liepos 2009 - 17:33
Teka su klonu irankiu smile.gif maziausia proc pasidarau ir zaidziu smile.gif niekas taip gerai nenuvalo kaip klonavimas svelniausias.. bene ant 2proc buna

Nu jo, cia portretines foto.. tuoj bus siek tiek kitokiu smile.gif
Atsakyti