Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Edeva @ 2009 07 14, 12:38)
kazkada klausiau koki meetering mode naudojat ale taip ir nesulaukiau ats,tai vel klausiu  cool.gif

As kazkada irgi klausiau unsure.gif kai paskaiciau daugiau apie jas tokias trumpas isvadas padariau- pagrinde evalutiative, jei koki maza daikta fotkinu ir jo man reikia ryskaus tai spot, centrine- truputi daugiau apima, bet yra centre g.gif
siaip nustatyta evaluative, tai ir palieku, net jei ir keiti, paskui automatiskai atsikeicia, o su situ nauju dar nebandziau, bet maciau, kad 4 rusys yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 07 14, 15:52)
, bet maciau, kad 4 rusys yra  g.gif

jo 4-evaluative,partial,spot,ir center weighted meetering g.gif irgi naudoju evaluative bet norejau suzinot kaip jas kaitaliot ir kokia ju esme nes siaip skirtumo nelabai jauciu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 07 14, 15:52)
As kazkada irgi klausiau  unsure.gif kai paskaiciau daugiau apie jas tokias trumpas isvadas padariau- pagrinde evalutiative, jei koki maza daikta fotkinu ir jo man reikia ryskaus tai spot, centrine- truputi daugiau apima, bet yra centre  g.gif
siaip nustatyta evaluative, tai ir palieku, net jei ir keiti, paskui automatiskai atsikeicia, o su situ nauju dar nebandziau, bet maciau, kad 4 rusys yra  g.gif

as visada irgi ant evaluative fotkinu smile.gif
tiksliai ekspozicijai spot naudoju

jei issirinkai canon,tai as turiu lt instukcija mirksiukas.gif paprasciau skaitos nei angl.
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 07 14, 18:40)
as visada irgi ant evaluative fotkinu  smile.gif
tiksliai ekspozicijai spot naudoju

jei issirinkai canon,tai as turiu lt instukcija mirksiukas.gif paprasciau skaitos nei angl.

ėėė, apie kokius jūs čia dalykus kalbat? blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2009 07 14, 18:56)
ėėė, apie kokius jūs čia dalykus kalbat? blush-anim-cl.gif

http://www.youtube.c...h?v=E2qnIfJnuAU
mirksiukas.gif
Atsakyti
Per murzinas j/b pusbroliu 4u.gif

Sian su drauge prie tilto vaikus ganem, tai cia kelios akimirkos smile.gif Dar galvojau jamt nejamt fotika, pajamiau.. ant M fotkinau, bo kiti man gryba pjove . Man tik bedos, bo nezinau kokias spalvas daryt, tai kelsiu keliu spalvu kai kuriuos biggrin.gif sakes man.. visi patinka g.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

bus dar smile.gif laukiu kritikos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 14 liepos 2009 - 18:50
va saulutes temai ka manote?
user posted image
cia del horizonto blush2.gif seip gali atrodyt kad jis griuna bet cia kalniukas toks buvo tai
ax.gif jei istiesini tada medziai pasvyre doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Padangė: 14 liepos 2009 - 19:01
Padange reikejo arba pilnai pasvirima daryti arba pilnai tiesinti, siek tiek paejeti kitu kampu derejo, desineje kampas namo ar kolenda, kirpciau smile.gif spalvos grazios, svarumas kadro, taciau formata kiek kitoki daryciau-neformata biggrin.gif bet daug kam nepatinka, taciau as labiau pailga daryciau smile.gif grazus atspindziai, isryskinciau su ps
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 14 liepos 2009 - 19:08
thumbup.gif wub.gif zitlali tu kaip visada fantastiska pirmoji man spalvota ta sepia man schmoll.gif
antroji kazko pilka mastau.gif paskutine irgi spalvota ypack kai toks ryskumas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edeva: 14 liepos 2009 - 19:10
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 14, 19:48)

biggrin.gif as tai kritikos neskelsiu, man sakis kaip grazu bigsmile.gif 1 foto ypac. ir ten kur mamyte guli su sunyciu ...jetau, kokios spalvos bigsmile.gif as ir taip noriu blush2.gif
neimu fotiko i rankas, nedraugauju su juo savaitele unsure.gif
Atsakyti
Edeva, Zana, aciu uz nuomones 4u.gif man tas sepia kaip tik tokio svelnumo suteikia nuotraukai g.gif ne, tai ne... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 07 14, 19:06)

hm, nelabai angliškai suprantu... bandysiu dar apie tai paieškot lt instrukcijoj

QUOTE(Zitlali @ 2009 07 14, 19:48)
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

bus dar smile.gif laukiu kritikos

pirmos dvi patinka dėl spalvų
paskutinės dvi šiaip, nerealu
blyn, nematau klaidų pas tave, reik labai jau jų ieškot doh.gif
Atsakyti