Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Imetu pora kadru kritikai ir einu paziuresiu, paskaitinesiu kokiu grozybiu pridejot jus 4u.gif

Pusbroliai
user posted image
rozyte
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medona: 14 liepos 2009 - 11:19
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 14, 09:32)
Idomu kaip Alexxandrai wb filtras  g.gif
Aj ir kada mytas? nieko nesuprantu... kazkokia netvarka  doh.gif  lotuliukas.gif noriu pasikokteilint su jumi, ale iniciatyvos ner.. ner gyvenimo...

Puikiai, ačiū. Dar tavo laiptinėj išbandžiau biggrin.gif
Žemai lenkiu savo šviesią galvą smile.gif

O aš myto irgi norėčiau. Ir kokteilių. Daug.
Atsakyti
QUOTE(vijja @ 2009 07 14, 12:21)
labas dienas  tongue.gif
Giedre,tu šaunuolė,po daug nesėkmingų kadrų nenuleidai rankų  thumbup.gif
žuvis faina  bigsmile.gif  thumbup.gif

Aciu 4u.gif

Aciu Zana4 uz komentara del laimikio 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Medona @ 2009 07 14, 12:44)
Imetu pora kadru kritikai ir einu paziuresiu, paskaitinesiu kokiu grozybiu pridejot jus  4u.gif

Pusbroliai
user posted image
rozyte
user posted image

Pusbroliai as j/b versciau g.gif
Rozyte- na tiesiog,kito rakurso siek tiek noretus,o dabar,nupleskinta ir viskas unsure.gif ir spalvos intensyvesnes 4u.gif
Atsakyti
sveiki 4u.gif

Nesupykit, jei parasysiu ne i tema, bet gal galetumet pagelbeti ax.gif blush2.gif niekur nerandu temos apie fotoaparatu issirinkima...jau pribrendau siam pirkiniui ir noreciau rasti kokia temuke siuo klausimu....gal galetumet imesti kokia nuroda?....Is anksto dekoju 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deiido: 14 liepos 2009 - 13:07
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 07 14, 12:57)
Pusbroliai as j/b versciau  g.gif
Rozyte- na tiesiog,kito rakurso siek tiek noretus,o dabar,nupleskinta ir viskas  unsure.gif ir spalvos intensyvesnes  4u.gif

Giedre, aciu uz komentara 4u.gif Nelabai man su J/B vertimu sekasi blush2.gif na ir kaip?
user posted image

O su roze, tai nieko ir nedaryta, tiesiog nupyskinta. Kazkodel man pasirode kad ir spalvu ir ryskumo pakanka. Ir rakursas mane tenkina unsure.gif
Atsakyti
G_i_e_d_r_ė, žuveliokas thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(deiido @ 2009 07 14, 14:05)
sveiki  4u.gif

Nesupykit, jei parasysiu ne i tema, bet gal galetumet pagelbeti  ax.gif  blush2.gif  niekur nerandu temos apie fotoaparatu issirinkima...jau pribrendau siam pirkiniui ir noreciau rasti kokia temuke siuo klausimu....gal galetumet imesti kokia nuroda?....Is anksto dekoju  4u.gif

Prašom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(deiido @ 2009 07 14, 13:05)
sveiki  4u.gif

Nesupykit, jei parasysiu ne i tema, bet gal galetumet pagelbeti  ax.gif  blush2.gif  niekur nerandu temos apie fotoaparatu issirinkima...jau pribrendau siam pirkiniui ir noreciau rasti kokia temuke siuo klausimu....gal galetumet imesti kokia nuroda?....Is anksto dekoju  4u.gif

Dar gali paziuret cia kainas palygint...
O siaip tai gali pagooglint ir rasi daugiau saitu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medona: 14 liepos 2009 - 13:14
As tik uz uz ir dar karta uz myta, o jeigu dar su kokteiliais.... bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Medona @ 2009 07 14, 10:44)
Imetu pora kadru kritikai ir einu paziuresiu, paskaitinesiu kokiu grozybiu pridejot jus  4u.gif

pusbroliu jb man geriau mirksiukas.gif nes spalvotoj kokios tai murzinos spalvos cool.gif

o rozei tai man ryskumo stoka mirksiukas.gif
Atsakyti
labai jums aciu uz operatyvia info aciuks.gif
jau lyg ir apsistojau ties nikon d300, tik vis norisi daigiau nuomoniu isklausyt ..
sekmes jums kuryboje 4u.gif tikiuosi, kad ir mane priimsit i savo bureli ax.gif blush2.gif
Atsakyti
kazkada klausiau koki meetering mode naudojat ale taip ir nesulaukiau ats,tai vel klausiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Medona @ 2009 07 14, 15:09)
Giedre, aciu uz komentara  4u.gif  Nelabai man su J/B vertimu sekasi  blush2.gif  na ir kaip?
user posted image

Atsiusk,jei gali originala i skaipa giedradiena100 ,labai noreciau pabandyt j-b paverst 4u.gif

Dabar,ant mergytes kaktytes labai sviesu g.gif ,bet jau geriau ziuris 4u.gif
Atsakyti