Imetu pora kadru kritikai ir einu paziuresiu, paskaitinesiu kokiu grozybiu pridejot jus
Pusbroliai
rozyte
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 14, 09:32)
Idomu kaip Alexxandrai wb filtras
Aj ir kada mytas? nieko nesuprantu... kazkokia netvarka noriu pasikokteilint su jumi, ale iniciatyvos ner.. ner gyvenimo...
Aj ir kada mytas? nieko nesuprantu... kazkokia netvarka noriu pasikokteilint su jumi, ale iniciatyvos ner.. ner gyvenimo...
Puikiai, ačiū. Dar tavo laiptinėj išbandžiau
Žemai lenkiu savo šviesią galvą
O aš myto irgi norėčiau. Ir kokteilių. Daug.
QUOTE(vijja @ 2009 07 14, 12:21)
labas dienas
Giedre,tu šaunuolė,po daug nesėkmingų kadrų nenuleidai rankų
žuvis faina
Giedre,tu šaunuolė,po daug nesėkmingų kadrų nenuleidai rankų
žuvis faina
Aciu
Aciu Zana4 uz komentara del laimikio
Papildyta:
QUOTE(Medona @ 2009 07 14, 12:44)
Imetu pora kadru kritikai ir einu paziuresiu, paskaitinesiu kokiu grozybiu pridejot jus
Pusbroliai
rozyte
Pusbroliai
rozyte
Pusbroliai as j/b versciau
Rozyte- na tiesiog,kito rakurso siek tiek noretus,o dabar,nupleskinta ir viskas ir spalvos intensyvesnes
sveiki
Nesupykit, jei parasysiu ne i tema, bet gal galetumet pagelbeti niekur nerandu temos apie fotoaparatu issirinkima...jau pribrendau siam pirkiniui ir noreciau rasti kokia temuke siuo klausimu....gal galetumet imesti kokia nuroda?....Is anksto dekoju
Nesupykit, jei parasysiu ne i tema, bet gal galetumet pagelbeti niekur nerandu temos apie fotoaparatu issirinkima...jau pribrendau siam pirkiniui ir noreciau rasti kokia temuke siuo klausimu....gal galetumet imesti kokia nuroda?....Is anksto dekoju
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 07 14, 12:57)
Pusbroliai as j/b versciau
Rozyte- na tiesiog,kito rakurso siek tiek noretus,o dabar,nupleskinta ir viskas ir spalvos intensyvesnes
Giedre, aciu uz komentara Nelabai man su J/B vertimu sekasi na ir kaip?
O su roze, tai nieko ir nedaryta, tiesiog nupyskinta. Kazkodel man pasirode kad ir spalvu ir ryskumo pakanka. Ir rakursas mane tenkina
G_i_e_d_r_ė, žuveliokas
Prašom
QUOTE(deiido @ 2009 07 14, 14:05)
sveiki
Prašom
QUOTE(deiido @ 2009 07 14, 13:05)
sveiki
Dar gali paziuret cia kainas palygint...
O siaip tai gali pagooglint ir rasi daugiau saitu
As tik uz uz ir dar karta uz myta, o jeigu dar su kokteiliais....
QUOTE(Medona @ 2009 07 14, 10:44)
pusbroliu jb man geriau nes spalvotoj kokios tai murzinos spalvos
o rozei tai man ryskumo stoka
labai jums aciu uz operatyvia info
jau lyg ir apsistojau ties nikon d300, tik vis norisi daigiau nuomoniu isklausyt ..
sekmes jums kuryboje tikiuosi, kad ir mane priimsit i savo bureli
jau lyg ir apsistojau ties nikon d300, tik vis norisi daigiau nuomoniu isklausyt ..
sekmes jums kuryboje tikiuosi, kad ir mane priimsit i savo bureli
kazkada klausiau koki meetering mode naudojat ale taip ir nesulaukiau ats,tai vel klausiu
QUOTE(Medona @ 2009 07 14, 15:09)
Atsiusk,jei gali originala i skaipa giedradiena100 ,labai noreciau pabandyt j-b paverst
Dabar,ant mergytes kaktytes labai sviesu ,bet jau geriau ziuris