Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zitlali @ 2009 07 14, 00:01)

Ruste
  lotuliukas.gif tokia apgirte kadrai biggrin.gif wohoo sukasi galva biggrin.gif o siaip smagiai.. tik galetum da su PS ismokt (jei nemoki ar net nesilietei) dirbt, galima butu ir nuotaikingesnes foto padaryt.. tokius sukurius galima ir su tuo paciu ps pagaminti is visiskai statiskos fotkes  ax.gif nu bet as ne uz PS biggrin.gif tik siaip...

matai kai fotoaparatas neturi galimybių, tada galimybes tenka sukurti va tokiais išsidirbinėjimais tongue.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
PS kažkiek moku, bet nauja versija reikalauja registracijos, tai bandau susiderinti, kad veiktų programa.

tačiau norisi padaryti iš karto gerą kadrą be koregavimų, nebent spalvas, karpymus kažkiek. todėl sukiojuosi pati, kad nereiktų naudoti papildomai kažko.

dar fotografavau labai daug gėlių, bet nevykę kadrai...kažkaip derinau aš tą baltos balansą, bet vistiek viskas mėlynuoja man sad.gif čia jau su PS kaži ar ką pagelbėti būtų galima g.gif

va pvz... verysad.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2009 07 13, 19:52)
Rico, sveikinimai su nauju stiklu  4u.gif  biggrin.gif

QUOTE(Will @ 2009 07 13, 20:00)
Rico, sveikinu su nauju žaisliuku  thumbup.gif  Kokiu režimu fotkinai vaiką, kad blykstė iššoko? Aš pastebėjau, kad nustojus fotkinti auto, blykstė nebešokinėja  lotuliukas.gif

4u.gif 4u.gif
Gali but, kad ant auto buvo, paskui dar visko bandziau, tai nepamenu, bet blykste pora kart ir ant kkitu rezimu issoko blush2.gif
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 13, 22:01)
Rico rankytes truksta, jei bardakas, tai reikejo rakursa kita jamt  4u.gif

kad siena ten jau buvo, nejo labiau i ta puse blush2.gif dar geles ant stalo blush2.gif
Vakar MB paciupinejo, sededamas ant sofos telika nufotkino ir sake, kad nemato uz ka tiek pinigu teko moketi tongue.gif bet paskui maziu ejau migdyt, tai ciupinejo dar, linzes kaitaliojo, gal yra vilties ka nors ismokyti tongue.gif blush2.gif

Ruste, jau turbut daug kartu rasyta, kad gelem reikia kazkokio idomaus rakurso, o kaip as dabar suprantu, kad zmones daug nuotaikos duoda nuotraukai ax.gif del spalvu as turbut nematau, bet atrodo normaliai g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 07 14, 09:22)
Atsiprasau visu  blush2.gif ,internetas uzstrigo ir prisisiunte tu zinuciu nnnnn kiekis.
Labai atsiprasau

Papildyta:
[B]Dar karta atsiprasau uz tas netycia issisiuntusias pasikartojancias zinutes[/B]  blush2.gif Labai geda,kad taip gavos  blush2.gif

Laimikis
user posted image

baik jau čia atsiprašinėt mirksiukas.gif

nugi faina žinok man ši bigsmile.gif

QUOTE(Rustė @ 2009 07 14, 10:01)
va pvz...  verysad.gif

user posted image

šiaip patinka ryškumas, tik plokščia gėlė, bandyk iš šono, pritūpus pajamt
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2009 07 14, 11:13)
baik jau čia atsiprašinėt  mirksiukas.gif

Tai,kad labai jau prisidubliavo blush2.gif .Su PS pabandziau apdirbt,bet dar neivaldzius,tai s gavos lotuliukas.gif

Ruste,plokscia gelike atrodo,nes fotkinta is virsaus,pabandyk daugiau pritupt,gausis kitu kampu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo G_i_e_d_r_ė: 14 liepos 2009 - 09:18
QUOTE(Rico @ 2009 07 14, 10:10)
Ruste, jau turbut daug kartu rasyta, kad gelem reikia kazkokio idomaus rakurso, o kaip as dabar suprantu, kad zmones daug nuotaikos duoda nuotraukai  ax.gif del spalvu as turbut nematau, bet atrodo normaliai  g.gif  ax.gif

QUOTE(Teka @ 2009 07 14, 10:13)
šiaip patinka ryškumas, tik plokščia gėlė, bandyk iš šono, pritūpus pajamt

QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 07 14, 10:18)
Ruste,plokscia gelike atrodo,nes fotkinta is virsaus,pabandyk daugiau pritupt,gausis kitu kampu  mirksiukas.gif

gėlė tai kaime liko lotuliukas.gif lotuliukas.gif

nu pabandysiu su naminėm.
čia spalvos atžvilgiu komentarų norėjau.

bet dėl rakurso ir nepagalvojau kitaip doh.gif doh.gif

dėkui aciuks.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif . Labai atsiprašau, kad esu tokia bloga mokinė 4u.gif ir jau patekau į neaktyvių mokinių sąrašą. Visai neplanuotai vasarą leidžiu su savo 2 vaikais, iš kurių vienai kalasi dantys, o su kita mokomės pusę dienos. O kur dar namų ruoša doh.gif . Labai nenorėčiau iškristi iš jūsų tarpo, bet jau kuris laikas net nebelyka paimti fotiko į rankas.
Tad jeigu man dar leisit, tai pasižadėsiu per šią savaitę padaryti 2 namų darbus 4u.gif .
Atsakyti
babouziuke, juk cia ne oficiali mokslo istaiga, kai galesi tuomet ir pristatyk tuos ND 4u.gif kantrybes su mazaisiais smile.gif lauksim

Pasigendu Inesos, Bondos, Josephin, Liamunos, Ievosiaus, Tin-Tin, Rasytces ir t.t. kas cia per netvarka jebitute! biggrin.gif As cia viena neatostogauju ar ka? blink.gif

Idomu kaip Alexxandrai wb filtras g.gif

Aj ir kada mytas? nieko nesuprantu... kazkokia netvarka doh.gif lotuliukas.gif noriu pasikokteilint su jumi, ale iniciatyvos ner.. ner gyvenimo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 14 liepos 2009 - 09:49
Ačiū Zitali, pasistengsiu susiimti 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 14, 10:32)
Pasigendu Inesos, Bondos, Josephin, Liamunos, Ievosiaus, Tin-Tin, Rasytces ir t.t. kas cia per netvarka jebitute! biggrin.gif As cia viena neatostogauju ar ka?  blink.gif

rasytce iskeliavo atostogu wink.gif visas kitas kaip ir maciau ale tokios labai aprime nieko nerodo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edeva: 14 liepos 2009 - 10:14
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 07 14, 09:22)

bigsmile.gif zuviakas - jega, labai patiko bigsmile.gif vertimas i j/b irgi thumbup.gif
Atsakyti
labas dienas tongue.gif

girdžiu Zitlali jau velnių duoda biggrin.gif

neturiu ką rodyt,nefotkinu,nes nieko neišmanau doh.gif

Giedre,tu šaunuolė,po daug nesėkmingų kadrų nenuleidai rankų thumbup.gif
žuvis faina bigsmile.gif thumbup.gif

norėčiau ir aš pasimeetint,ale iš šiaulių pas jum per toli trenktis doh.gif
nebent suplanuot pas Zitlali fotosesija lotuliukas.gif ,tada dar pasimeetint,tai būtų liuksas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 13, 17:23)

man is tu rodytu dabar -tai sios abi patiko mirksiukas.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 07 14, 09:32)

Pasigendu Inesos, Bondos, Josephin, Liamunos, Ievosiaus, Tin-Tin, Rasytces ir t.t. kas cia per netvarka jebitute! biggrin.gif As cia viena neatostogauju ar ka?  blink.gif

geda peleda man, as pati zinau blush2.gif blush2.gif blush2.gif siaip as neatostogauju dar..dar darbuojuos..bet kai dingsiu -tai galiu ilgam dingt ax.gif
myto noreciau -ale kad as viena ne i tema visai lotuliukas.gif lotuliukas.gif ta prasme nei vilno, nei kauno lotuliukas.gif
Atsakyti