Rico, sveikinu su nauju žaisliuku
Kokiu režimu fotkinai vaiką, kad blykstė iššoko? Aš pastebėjau, kad nustojus fotkinti
auto, blykstė nebešokinėja
Rustės pirma foto
Zitlali fotkės, kaip visada, super
Beje, pasidarė įdomu dėl tų rėmų... kaip jie dedami? turiu omeny formatą, nes norint spausdinti foto, jie juk turėtų likti
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 13, 17:17)
will per pilka ir rankos gaila...
Ačiū
Išties tai šiandien vis mąsčiau apie tą rankytę... ta foto daryta prizoominus, norėjosi portreto
Esmė, kad aš dažnai stengiuosi kuo daugiau pritraukti ir besistengdama pamirštu, kad neprisiartina tiek, kiek norėčiau ir pamirštu, kad daugiau vaizdo lieka kadre
Reik gydytis
Sunkoka, nes kartais tenka fiziškai atsitraukti
ech...
QUOTE(elmiuke @ 2009 07 13, 21:32)
labukas visiems, kaip as jums pavydziu,kad jau esat super pazengusios
as visai zalia zalia naujoke turiu klausimuka,del tu NB, supratau ka reik daryt,ir matau lcd ekranelyje f5.6 ir siek tiek karts nuo karto sie skaiciukai kaitaliojasi,tai cia suprantu diafragma ar ne?o kaip ja pakeist paciai?hm,neradu, "dem" pas mane sony a300.pasiskaiciau nete,kaip ir kas ta diafragma,bet graziausiai,nerandu
Papildyta:
ir dar,nerandu,kur randasi spalvu pakeitimas,is custom spalvos pvz i sepsija,ar juodai balta...
ar jus keiciat ikelusios foto spec programoj?kiek girdejau,tai lyg spalvos pakeitimas spec programuose siek tiek isdarko nuotrauka,ar tiesa..?!
Visi tie dalykai turėtų būti instrukcijoje aprašyti
O dėl keitimo- kažkada senai keisdavau fotike, bet šiaip daug geriau fotkinti įprastai, o vėliau kaitalioti, nes natūralios spalvos dažniausiai būna daug geresnės