Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zitlali @ 2009 07 13, 22:42)

Dekoju,bandysim per photoshopa,jei kas gausis wub.gif o kaip del diafragmos?kaip man pasikeisti? 4u.gif
Atsakyti
Rico, sveikinu su nauju žaisliuku thumbup.gif Kokiu režimu fotkinai vaiką, kad blykstė iššoko? Aš pastebėjau, kad nustojus fotkinti auto, blykstė nebešokinėja lotuliukas.gif
Rustės pirma foto thumbup.gif
Zitlali fotkės, kaip visada, super wub.gif Beje, pasidarė įdomu dėl tų rėmų... kaip jie dedami? turiu omeny formatą, nes norint spausdinti foto, jie juk turėtų likti g.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 07 13, 17:17)
will per pilka ir rankos gaila...

Ačiū 4u.gif Išties tai šiandien vis mąsčiau apie tą rankytę... ta foto daryta prizoominus, norėjosi portreto lotuliukas.gif Esmė, kad aš dažnai stengiuosi kuo daugiau pritraukti ir besistengdama pamirštu, kad neprisiartina tiek, kiek norėčiau ir pamirštu, kad daugiau vaizdo lieka kadre doh.gif Reik gydytis unsure.gif Sunkoka, nes kartais tenka fiziškai atsitraukti doh.gif ech...

QUOTE(elmiuke @ 2009 07 13, 21:32)
labukas visiems, kaip as jums pavydziu,kad jau esat super pazengusios 4u.gif as visai zalia zalia naujoke  turiu klausimuka,del tu NB, supratau ka reik daryt,ir matau lcd ekranelyje f5.6 ir siek tiek karts nuo karto sie skaiciukai kaitaliojasi,tai cia suprantu diafragma ar ne?o kaip ja pakeist paciai?hm,neradu, "dem" pas mane sony a300.pasiskaiciau nete,kaip ir kas ta diafragma,bet graziausiai,nerandu
Papildyta:
ir dar,nerandu,kur randasi spalvu pakeitimas,is custom spalvos pvz i sepsija,ar juodai balta... 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif ar jus keiciat ikelusios foto spec programoj?kiek girdejau,tai lyg spalvos pakeitimas spec programuose siek tiek isdarko nuotrauka,ar tiesa..?!

Visi tie dalykai turėtų būti instrukcijoje aprašyti ax.gif
O dėl keitimo- kažkada senai keisdavau fotike, bet šiaip daug geriau fotkinti įprastai, o vėliau kaitalioti, nes natūralios spalvos dažniausiai būna daug geresnės bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Will: 13 liepos 2009 - 21:08
su tais sukiniais pripyškinau 200 kardų biggrin.gif

dauguma nesigavę - nepagaunu fokuso kur reikia, lyg sukinys ir geras, o centre, kur geriausias fokusas - lapai, plytos...ne tas, kas norėta...

čia va dar toks bandymas iš toliau

user posted image
Atsakyti
Will gali spaust be ju, apkapryt smile.gif siaip tai as apreminau tik is idejos smile.gif man grazu plakatinio pobudzio fotkes... aj viskas man grazu biggrin.gif o ka turi omenyje dedami? su ps kaip ar ..?
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 13, 22:34)
Will gali spaust be ju, apkapryt smile.gif siaip tai as apreminau tik is idejos smile.gif man grazu plakatinio pobudzio fotkes... aj viskas man grazu biggrin.gif o ka turi omenyje dedami? su ps kaip ar ..?

Žinau, kad galima be jų biggrin.gif Tiesiog pagalvojau, kad norint atspausdinti, turi atitikti formatas, kad nenukirptų jų, todėl ir mąstau kaip dedami unsure.gif Man kažkaip matyt krizė gilėja, nes net apkirpti nebesigauna pagal formatą doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Darbas biski spaudzia, tai neber laiko siai temai smile.gif Gerai, kad siandien nedaug priraset biggrin.gif

Zitlali, pakerejo tavo foto, bet cia jau ne naujiena irnesakyk.gif

QUOTE(Will @ 2009 07 12, 23:51)
Įsirenginėji studiją?  bigsmile.gif

Ne ne, cia juokais parasiau tik, kad studijine smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 07 13, 22:38)
Žinau, kad galima be

aj as zinok niekad formato tinkamo nedarau g.gif man truputi dzilin blush2.gif karpau kaip man grazu, lipdau irg biggrin.gif kam reikes nunes ten kur vietoje ir nukarpys atliekamus baltus krastus hihihi.gif del krizes.. praeis smile.gif mane ka tik krize istiko doh.gif nu bet as tyliu,otai rekt pradesit tuoj...

QUOTE(Tiny @ 2009 07 13, 22:43)
Zitlali, pakerejo tavo foto, bet cia jau ne naujiena  irnesakyk.gif

aciu smile.gif ale noretus daugiau uzpakalio spardymo g.gif
Papildyta:
Rico rankytes truksta, jei bardakas, tai reikejo rakursa kita jamt 4u.gif

Giedre
nu sepia man nesiziuri.. pernelyg daug erves visur.. siaip noreciau pamatyti kaip tu pakoreguoji foto po komentaru ar tiesiog isgirsti ar pritari ar ne.. idomu padiskutuoti,pamatyti rezultata kita 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(elmiuke @ 2009 07 13, 21:59)
Dekoju,bandysim per photoshopa,jei kas gausis wub.gif o kaip del diafragmos?kaip man pasikeisti? 4u.gif

nezinau smile.gif instrukcijoj ziurek 4u.gif

Ruste
lotuliukas.gif tokia apgirte kadrai biggrin.gif wohoo sukasi galva biggrin.gif o siaip smagiai.. tik galetum da su PS ismokt (jei nemoki ar net nesilietei) dirbt, galima butu ir nuotaikingesnes foto padaryt.. tokius sukurius galima ir su tuo paciu ps pagaminti is visiskai statiskos fotkes ax.gif nu bet as ne uz PS biggrin.gif tik siaip...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 13 liepos 2009 - 23:02
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 14, 01:01)

Giedre[/b] nu sepia man nesiziuri.. pernelyg daug erves visur.. siaip noreciau pamatyti kaip tu pakoreguoji foto po komentaru ar tiesiog isgirsti ar pritari ar ne.. idomu padiskutuoti,pamatyti rezultata kita  4u.gif
Papildyta:

Galiu pakoreguot,man ji asmeniskai patiko,tai nieko daugiau nedariau g.gif o del diskutavimu,tai laiko man jiems pritruksta,nes maze vis lipa ant sprando blush2.gif
Siandien laukiu savo zuvu partijos thumbup.gif

va,paredaguota 4u.gif

Segtukai-istrizaine
user posted image
Atsakyti
Giedre, matom jau matom, gana jau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2009 07 14, 09:38)
Giedre, matom jau matom, gana jau  lotuliukas.gif

Atsiprasau visu blush2.gif ,internetas uzstrigo ir prisisiunte tu zinuciu nnnnn kiekis.
Labai atsiprasau

Papildyta:
[B]Dar karta atsiprasau uz tas netycia issisiuntusias pasikartojancias zinutes[/B] blush2.gif Labai geda,kad taip gavos blush2.gif

Laimikis
user posted image
Atsakyti
oi koks zuveliokas bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tarzaniuke @ 2009 07 14, 10:43)
oi koks zuveliokas  bigsmile.gif  thumbup.gif

Cia su Picasa j/b verciau.Jei kam dar patiks,pabandysiu su PS apdirbt ir parodyt 4u.gif
Atsakyti