Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(*Citra* @ 2009 07 13, 10:45)
Rico, sveikinu su pirkiniu  4u.gif  4u.gif Lauksim kadru  bigsmile.gif Na,del medziu spalvos,tai man kazkaip ji netrukdo visai  rolleyes.gif

QUOTE(tarzaniuke @ 2009 07 13, 10:45)
Rico eina sau kaip pavydziu  blush2.gif  bigsmile.gif kada gi as savo muiline pakeisiu  doh.gif nauja pirkai? rodyk ka ten pabandei  mirksiukas.gif

QUOTE(bonda @ 2009 07 13, 10:54)
kaip smagu thumbup.gif

dekui 4u.gif
QUOTE(Rustė @ 2009 07 13, 10:47)
sveikos, grįžau iš kaimo tongue.gif

sukinių padariau dar kelias foto.

apkarpytos, truputį kontrastas.

kaip jum tas centras? pakankamai fokuso?

sukinys man patinka bigsmile.gif
o bite nelabai ryski, bet liepa tiesiog uzuodziu rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 07 13, 12:25)
tave tai pagirti man noris thumbup.gif  wub.gif zinok, tikrai matau pazanga thumbup.gif ir tie nasriukai visai nieko ziuris, gal vos vos platesnes ryskumo zonos man noretus, bet is esmes -tikrai neblogai mirksiukas.gif
sitoj tai man noris arba visu kojyciu, arba labiau kirpt mirksiukas.gif

Aciu bonda drinks_cheers.gif

Aciu Rico drinks_cheers.gif

Stengiuos tobulet 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Ikelsiu siandienos kompozicija...nuomones apie ja nera g.gif nu lyg ir viskas gerai,lyg ir kazko truksta g.gif .Ka manot jus ? g.gif

la segtukai-kompozicija
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 07 13, 08:58)
kas ta diagonaline kompozicija? apsviesk ka blush2.gif
o portretukas man is esmes patiko thumbup.gif
antra foto jb graziau, bet man spalvota turbut geriausia ziurejos mirksiukas.gif

dėkui bonda, Will wub.gif
o diagonalinė - tai įstrižainės kompozicija, tik čia matyt anglicizmas išlindo biggrin.gif
Ruošiuosi kelių savaičių atostogoms, tai ko gero prisijungsiu jau tik grįžus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 07 13, 13:16)
Ikelsiu siandienos kompozicija...nuomones apie ja nera  g.gif nu lyg ir viskas gerai,lyg ir kazko truksta  g.gif .Ka manot jus ?  g.gif

la segtukai-kompozicija
user posted image

o jei apkirpus ją iš abiejų pusių, kad gautųsi ne horizontali, o vertikali foto? g.gif
Man patinka ji, patinka, spalva, kad matosi segtuko faktūra.
Atsakyti
will per pilka ir rankos gaila...

Rico sveikinimai didziuliai, lauksim foto 4u.gif

da pora is anos serijos:
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 13, 16:17)
Rico sveikinimai didziuliai, lauksim foto  4u.gif

da pora is anos serijos:

Grazos nuotraukos ir jb thumbup.gif
kolkas man tai nepasiekiama doh.gif
Atsakyti
sveikos plepses bigsmile.gif

is paskutiniuju psl labai patiko Zitlali avataras, Citros Klaipedos spalvotos foto ir pro lasiukus kazkurios fotkinimai thumbup.gif

QUOTE(boruzka @ 2009 07 12, 18:54)

man sios labai patiko 4u.gif

QUOTE(Rico @ 2009 07 13, 11:32)
O as pasigirsiu- gavau siandien zaislu  rolleyes.gif pristate mano Canon EOS 450D su 18-55 ir 55-200mm, abu IS  rolleyes.gif  clap.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif
einu skaityti instrukcija, tiek klausimu turiu, jau pabandziau maziu pafotkint ant diafragmos rezimo  ax.gif

bigsmile.gif sveikinimai, lauksim nauju kadru bigsmile.gif

QUOTE(Rustė @ 2009 07 13, 11:47)
kaip jum tas centras? pakankamai fokuso?
user posted image

centras gerai thumbup.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 07 13, 16:17)

wub.gif ziuriu gera modeli turejai, tokia atsipalaidavusi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 13, 15:17)
Rico sveikinimai didziuliai, lauksim foto  4u.gif

QUOTE(Valetta @ 2009 07 13, 15:36)
bigsmile.gif sveikinimai, lauksim nauju kadru  bigsmile.gif

4u.gif 4u.gif
vienas pirmuju kadru (turbut antras) matau nukirpta rankyte ir zvilsniui vietos maza, bet stalas l.apkrautas buvo, o pirstus nieztejo fotika paspaudyt, bet spalvos bigsmile.gif cia kazkodel blykste issoko blush2.gif bet graziai man gavos ax.gif
user posted image
Atsakyti
Valetta tikrai taip, atsipalaidavus ir siaip.. didziulis skirtumas yra ka fotografuoti smile.gif dabar suprantu, sunkus ir modeliu darbas siaip.. bet visumoje tai nuotraukos visiskai kitaip ziurisi smile.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
labukas visiems, kaip as jums pavydziu,kad jau esat super pazengusios 4u.gif as visai zalia zalia naujoke biggrin.gif turiu klausimuka,del tu NB, supratau ka reik daryt,ir matau lcd ekranelyje f5.6 ir siek tiek karts nuo karto sie skaiciukai kaitaliojasi,tai cia suprantu diafragma ar ne?o kaip ja pakeist paciai?hm,neradu, "dem" doh.gif biggrin.gif pas mane sony a300.pasiskaiciau nete,kaip ir kas ta diafragma,bet graziausiai,nerandu doh.gif
Papildyta:
ir dar,nerandu,kur randasi spalvu pakeitimas,is custom spalvos pvz i sepsija,ar juodai balta... 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif ar jus keiciat ikelusios foto spec programoj?kiek girdejau,tai lyg spalvos pakeitimas spec programuose siek tiek isdarko nuotrauka,ar tiesa..?!
Atsakyti
QUOTE(elmiuke @ 2009 07 13, 21:32)
žgirdejau,tai lyg spalvos pakeitimas spec programuose siek tiek isdarko nuotrauka,ar tiesa..?!

http://www.efoto.lt/...s_desaturavimas
Atsakyti
Bonda, taip, aš ant M fotkinu

QUOTE(Rustė @ 2009 07 13, 12:47)
mėginau gaudyti bites tongue.gif

user posted image

ryškumo nėra smile.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 07 13, 17:17)
da pora is anos serijos:

šios paskutinės man kaip iš senovinių nespalvotų žurnalų smile.gif gražu man

Rico, sveikinimai su nauju stiklu 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti