Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Labas vakaras,

na ir prikalbėjot- gi savaitgalis doh.gif

QUOTE(Tiny @ 2009 07 10, 23:34)
Saulei leidziantis...

super thumbup.gif
Įsirenginėji studiją? bigsmile.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 07 11, 18:18)
cia jau velniu jauc gausiu biggrin.gif Noreciaupavadint akys sielos veidrodis bet banaluuu

Akys tai gražios thumbup.gif Bet foto nepatinka (retas atvejis, kad Tavo foto nepatiktų lotuliukas.gif ), kažkaip trukdo tie balti plotai, blaško dėmesį

Jurga, patiko eksperimentai su vandeniu thumbup.gif

Bandžiau šiandien vieną foto versti į j/b, kažkaip sunkiai sekėsi, kaip uždėti grūdą? blink.gif Rodau rezultatą...
user posted image

Ir dar klausimėlis- ar galima su PS išblurinti foną? Žinau, kad galima, nes su PS viskas galima lotuliukas.gif bet ar baisiai sudėtinga? g.gif
Atsakyti
O va as problemike turiu doh.gif
nezinau kas cia per velnias bet gal ir pas jus kadanors taip buvo doh.gif
pas mane jei nuotrauka perkeli i photoshop nuotrauka momentaliai patamseja kokiais 4 tonais blink.gif
ka daryt? kas cia pas mane darosi? (jauciu visa kompa reikia keist lotuliukas.gif su visais ps)
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 07 12, 22:51)
Ir dar klausimėlis- ar galima su PS išblurinti foną? Žinau, kad galima, nes su PS viskas galima  lotuliukas.gif  bet ar baisiai sudėtinga?  g.gif

Nesudėtinga, tik kaip ir su viskuo PS - reikalauja daug kruopštaus darbo smile.gif
Aš esu bandžius pagal šitą instrukciją
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 11, 16:58)

avatarine wub.gif thumbup.gif wub.gif

QUOTE(Jurga @ 2009 07 11, 17:51)

eksperimentavau su vandeniu, ale jaučiu nusieksperimentavau  unsure.gif , bet man kol kas pačiai patinka  blush2.gif

man antra patiko wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Teka @ 2009 07 11, 18:16)

aš tai net nebandau to P, nei AV nei TV, nepatinka man, kaip parenka

tai tu ant M fotkini? ax.gif

QUOTE(Teka @ 2009 07 11, 19:20)
Buitiakas...

jb man sitos patiko thumbup.gif gaila, kad priekinio berniuko rankyte visa netilpo mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurga @ 2009 07 11, 19:31)
diagonaline kompozicija 
portretas...

kas ta diagonaline kompozicija? apsviesk ka blush2.gif

o portretukas man is esmes patiko thumbup.gif

QUOTE(Teka @ 2009 07 11, 19:38)

Kokius vėjus tu čia pasakoji...

man ryskumo stoka bei spalvos kazkokios murzinos atrodo g.gif
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 11, 20:23)
pabandyk toki juodoka j/bpadaryti isryskinant akis  ax.gif turetu efektingai atrodyti

cia su studijiniu fotkinau..

kaip tu ta jb moki toki padaryt thumbup.gif man tik akiu baltymai cia jau per balti blush2.gif na netikrai atrodo blush2.gif bet foto tai siaip visai nebloga tikrai wub.gif patiko thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurga @ 2009 07 11, 21:28)
Nežinau, ar teisingai tuos įrankius panaudojau, kažkaip man nelabai jos paryškėjo, o gal nebematau jau...

antra foto jb graziau, bet man spalvota turbut geriausia ziurejos mirksiukas.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 07 11, 21:30)
man sioje foto ne lietuviska visaimergaite.. o tokia is kelioniu, kuri po kokio nzn.. vos ne viduri dykumos miestelyje kokiam belakstanti biggrin.gif is tos serijos...

man ir drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 07 13, 00:51)

Man tamsoka,be to,gaila,nukirstos vienos rankytes g.gif
Atsakyti
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 07 12, 09:06)

Bandau pertvarkyt savo nasriukus

Nasrai 2-ant kranto pabandziau j/b pazaist  4u.gif

tave tai pagirti man noris thumbup.gif wub.gif zinok, tikrai matau pazanga thumbup.gif ir tie nasriukai visai nieko ziuris, gal vos vos platesnes ryskumo zonos man noretus, bet is esmes -tikrai neblogai mirksiukas.gif

QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 07 12, 17:00)

Mazule pievu salyje-pasaulis mazules akimis

sitoj tai man noris arba visu kojyciu, arba labiau kirpt mirksiukas.gif
QUOTE(boruzka @ 2009 07 12, 18:54)

na zodziu is savaitgalio fotografavimu ...

Levandu zydejimo metas ....

zinai, man tavo levandos visai patiko bigsmile.gif gal trecioji labiausiai
Papildyta:
QUOTE(Will @ 2009 07 12, 22:51)

Bandžiau šiandien vieną foto versti į j/b, kažkaip sunkiai sekėsi, kaip uždėti grūdą?  blink.gif  Rodau rezultatą...

Ir dar klausimėlis- ar galima su PS išblurinti foną? Žinau, kad galima, nes su PS viskas galima  lotuliukas.gif  bet ar baisiai sudėtinga?  g.gif

pilkoka, tamsoka mirksiukas.gif
galima isblurint fona -ir nera sudetinga mirksiukas.gif yra ne vienas budas mirksiukas.gif va ka kompe savo radau ax.gif vienas, kitas -sita ismeginus esu -visai geras thumbup.gif
Atsakyti
Labas,

Ačiū už komentarus- j/b dariau pagal Zitlali aprašymą , bet dar mokytis ir mokytis doh.gif Vėliau įkelsiu pakeistą, žiūrėsim ar kas gausis blush2.gif
Labai ačiū už nuorodas, eisiu mėginti, nes labai reikia sutvarkyti vieną foto...
Atsakyti
Laba 4u.gif
tiek rasiau ir dingo doh.gif
tai trumpai... nepykit jei sumaisysiu vardus blush2.gif

Zitlali, avataras thumbup.gif man karoliukai patinka, toks retro stilius jauciasi thumbup.gif

Boruzka, fainos levandos thumbup.gif ir portretukas pirmas labiausiai 4u.gif

Giedre, tikrai pazanga darai, saunuole 4u.gif

Citra (?) Klaipeda su action'ais gerai atrodo, tik man pirmoj medziu spalva kliuva nenaturali unsure.gif

Mergaite kaip is Meksikos kaimelio (nezinau, man pirma mints tokia sove) faina rolleyes.gif

Teka, kur du berniukai gerai atrodo, pirstuku truksta

Dar kas su vandeniu laiste- apkirptos gerai atrodo

O as pasigirsiu- gavau siandien zaislu rolleyes.gif pristate mano Canon EOS 450D su 18-55 ir 55-200mm, abu IS rolleyes.gif clap.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
einu skaityti instrukcija, tiek klausimu turiu, jau pabandziau maziu pafotkint ant diafragmos rezimo ax.gif

Atsakyti
Atkapsciau is seniau rolleyes.gif
QUOTE(Sea_ @ 2009 07 11, 05:50)
Citra,grazi pirmoji jb 4u.gif

Aciu, dziaugiuosi kad tau patiko. Paziurejau tavo foto Fotokudroj- labai grazios su vaikais bigsmile.gif

Rico, sveikinu su pirkiniu 4u.gif 4u.gif Lauksim kadru bigsmile.gif Na,del medziu spalvos,tai man kazkaip ji netrukdo visai rolleyes.gif
Atsakyti
Rico eina sau kaip pavydziu blush2.gif bigsmile.gif kada gi as savo muiline pakeisiu doh.gif nauja pirkai? rodyk ka ten pabandei mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos, grįžau iš kaimo tongue.gif

sukinių padariau dar kelias foto.

apkarpytos, truputį kontrastas.

kaip jum tas centras? pakankamai fokuso?

user posted image

mėginau gaudyti bites tongue.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 07 13, 11:32)

O as pasigirsiu- gavau siandien zaislu  rolleyes.gif pristate mano Canon EOS 450D su 18-55 ir 55-200mm, abu IS  rolleyes.gif  clap.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif
einu skaityti instrukcija, tiek klausimu turiu, jau pabandziau maziu pafotkint ant diafragmos rezimo  ax.gif

kaip smagu thumbup.gif
Atsakyti