Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zitlali @ 2009 07 12, 01:07)
Sita ikelus buvau
user posted image

hm,gal mano monikas kitaip rodo,bet ši man pati pačiausia wub.gif wub.gif

Jurga,kiras po lašiukais thumbup.gif

Teka,tavo buitiakas patiko,ypač mažojo nuotaika smile.gif

Giedre,Nasrai mano akiai norėtus ,kad ryškiau būtų,nžn. g.gif
silkės tai kaip silkės sumestos ir nufotkintos biggrin.gif

Žmogiukas,tavo nuotraukytėje "Skaitau broliui ,kad neverktų" man patinka spalvos,tokios švelnios wub.gif Blondino mimika bigsmile.gif bet pati bendrai kaip nuotrauka nea smile.gif

Citra,laivynas patiko,grįžau dar sykį pažiūrėt smile.gif

Zitlali,iš paskutinių trijų man labiausiai vidurinė,ten akys labiausiai išryškintos wub.gif
ta,kuri avatare bigsmile.gif wub.gif

labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijja: 12 liepos 2009 - 08:42
Tiny,tavo krapas man labai patiko,pateikimas liuks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2009 07 12, 10:13)
Giedre, "nasrai"  neryšku visai, antroj reikėjo kitaip žuvis rykiuot ir imt kiek kitaip, gal iš arčiau

Jau dabar gailiuos ja ikelus smile.gif .Ale gi mokomes is klaidu,ane drinks_cheers.gif

Bandau pertvarkyt savo nasriukus

Nasrai 2-ant kranto pabandziau j/b pazaist 4u.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 07 12, 10:06)
Nasrai 2-ant kranto pabandziau j/b pazaist  4u.gif

na vistiek neryšku, gal per mažą ryškumo zoną imi? man norėtųs priekinių dantų ryškesnių, burnos
Atsakyti
giedre ech o butum i ritmo tema papuolus su silkem, tikrai da nieks lavoneliu nefotkino pas mus ritmui lotuliukas.gif aha kampas negeras, pirmoje ryskumo truksta, j/bmano galva ok, bet truputi per mazas ryskumo gylis, lupa fokuse.. ax.gif
Atsakyti
Zitlali, man gražiau portretas tas ale sepia 4u.gif Dėkui, įdomiai smile.gif
Atsakyti
Citra antra nepatinka.. kitos kaip ir ok, bet kazko truksta g.gif
Atsakyti
ačiū už komentarus 4u.gif
QUOTE(žmogiukas @ 2009 07 11, 23:14)
skaitau broliui, kad neverktu ...
user posted image

patinka spalvos thumbup.gif bet kompoziciškai - nelabai. Norėtųsi, kad matytųsi, ką jis skaito, o broliukas, kaip jau ir sakė, labai į kampą nugrūstas, tarsi netyčia į kadrą patekęs g.gif
Papildyta:
QUOTE(*Citra* @ 2009 07 11, 23:43)
Sestadienio popiete
user posted image

ši patiko labiausiai, tokia jauki, romantiška smile.gif . Kitos nelabai užkabino 4u.gif

Giedre, paskutiniai nasrai įdomūs, bet irgi trūksta platesnės ryškumo zonos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurga: 12 liepos 2009 - 10:16
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 12, 11:13)
giedre ech o butum i ritmo tema papuolus su silkem, tikrai da nieks lavoneliu nefotkino pas mus ritmui  lotuliukas.gif aha kampas negeras, pirmoje ryskumo truksta, j/bmano galva ok, bet truputi per mazas ryskumo gylis, lupa fokuse..  ax.gif

Aciu Zitlali uz komentarus...su tuo ryskumo gyliu dar reik padirbet...dar ne visiskai suprantu savo fotika doh.gif Nu bet mokomes ir tobulejam drinks_cheers.gif

Cia...siandien man uzejo ant fotkinimo...
suktukas

user posted image

Papildyta:
QUOTE(Jurga @ 2009 07 12, 12:13)
Giedre, paskutiniai nasrai įdomūs, bet irgi trūksta platesnės ryškumo zonos  4u.gif

nepavyko padaryt platesnes,dabar gaila labai ,jau nesugrazinsiu tos akimirkos verysad.gif Zuvim,jau amen tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kai Giedre parase,susimasciau,gal reiketu tikrai tai mano serijai ivairoves. Tai va, pabandziau pazaisti su actionais rolleyes.gif
(ka norit,ta sakykit,bet man asmeniskai sita foto ir jos apdirbimas labai patinka smile.gif )
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 12 liepos 2009 - 12:17
QUOTE(*Citra* @ 2009 07 12, 13:17)
Kai Giedre parase,susimasciau,gal reiketu tikrai tai mano serijai ivairoves. Tai va, pabandziau pazaisti su actionais  rolleyes.gif
(ka norit,ta sakykit,bet man asmeniskai sita foto ir jos apdirbimas labai patinka  smile.gif )

na dabar jau man ir pirma ir antra patinka

Giedre, o kodėl tu visada imi tokią siaurą ryškumo zoną?
Atsakyti
Citra dabar foto man patinka drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Teka kazkaip nemoku platesnes uzsistatyt ryskumo zonos blush2.gif
jauciu jau gausiu velniu ax.gif

Cia
suktukas : dublis 2
user posted image

ai Citra ,trecioj,tik kliuva ta nenaturali raudona,o pirma,man zalsvoka ir medeliai truputi isdege lyg g.gif ...antra,tokia rudoka,bet idomiau ziurisi nei j-b 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo G_i_e_d_r_ė: 12 liepos 2009 - 12:25