kazko neikele pirmai...
skaitau broliui, kad neverktu ...
skaitau broliui, kad neverktu ...
QUOTE(žmogiukas @ 2009 07 11, 23:14)
Vel maziukas labai suspaustas, noretusi kito kampo-gal is sono, kad matytusi abu vaikai.
O as ikeliu keleta is miesto serijos, siandienine mano vaizdu medziokle. Nieko ypatingo.. Bet ale gal..
Sestadienio popiete
Klaipeda
Kelionei pasirenges..
Zitlali, niu moki tu su akytem dirbti Grazu,grazu,ka cia ir be pridursi Pirmoj foto actionas detas? Spalvos patinka.
QUOTE(*Citra* @ 2009 07 12, 01:04)
Zitlali,man patiko pirma idetas tas gelsvas jb (nezinau,kaip jisai vadinasi). Kaip tu ji padarei?
spejai isemiau nes per geltonas.. noreciau tokio purvinesnio, i pilkuma rudumo,net ne sepia.. tik jau nebelabai turiu jegu da dirbt sian ryt pabandysiu.. cia is tu paciu actionu,tik opacity nuimta siek tiek
Sita ikelus buvau
nu bet sitafoto nepaprasta.. nzn kodel man ji taip strigo.. bet nu sakes aj da vinetavima dariau siek tiek tamsinau uznugari ir sviesinau veida
Jurga, nu jau modeliuke tavo Kokios israiskingos akys
Trecia man labiausiai patinka
Visos man neblogai ziurisi, tai net nekyla noras kabinetis
Papildyta:
Man sita geriau
Mergaite tai tikrai ispudingu bruozu
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 12, 00:39)
Da kelios ir ciuoziu..
Trecia man labiausiai patinka
QUOTE(*Citra* @ 2009 07 12, 00:43)
O as ikeliu keleta is miesto serijos, siandienine mano vaizdu medziokle. Nieko ypatingo.. Bet ale gal..
Visos man neblogai ziurisi, tai net nekyla noras kabinetis
Papildyta:
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 12, 01:07)
Sita ikelus buvau
Man sita geriau
Mergaite tai tikrai ispudingu bruozu
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 11, 23:03)
Aj Giedre, patiko kad komentuoti pradejai
Kazkaip atsigaunu
QUOTE(žmogiukas @ 2009 07 12, 01:14)
Mano manymu,reiketu kitokio rakurso...nes siuo atveju,mazasis broliukas,pusiau is kadro isstumtas ...niu nelabai toks kadras ziuris,net kaip buitiakas
Papildyta:
Citra,o man Klaipedos nuotrauku spalvotu noretus tos j/b mazai ka pasako,siuo atveju... bet siaip,ziurisi visos 3,isskyrus pirmaja
Papildyta:
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 12, 01:39)
Da kelios ir ciuoziu..
Visos 3 gerai ziurisi,nerandu minusu
QUOTE(žmogiukas @ 2009 07 12, 00:14)
nepatinka visai, kad mažasis nustumtas kažkur į šoną, tas bardakas lovoj nepatinka, net didysis brolis kažkaip kadre irgi be ryšio... žodžiu ieškok kitų kampų
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 12, 00:39)
Da kelios ir ciuoziu..
pirmoj man tos spalvos kažkaip per blankios visgi
trečia labiausiai patinka
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 12, 01:02)
as dvejojau tarp sio varianto ir paliekant kiek daugiau erdves bet ja centruojant...
ogo kokia grėsminga foto
Giedre, "nasrai" neryšku visai, antroj reikėjo kitaip žuvis rykiuot ir imt kiek kitaip, gal iš arčiau