Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Teka @ 2009 07 11, 21:33)
bet tikrai vertėjo  thumbup.gif o kur šį kartą fotkinotės? vėl kokioj laiptinėj? biggrin.gif

Cia dar is ano karto... tu foto dar belenkiek doh.gif cia pas ja namie.. norejau ja apsviest ant laiptu sedincia visaip kaip (laiptineje) , bet durne as prailgintojo tai nepasiemiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 11 liepos 2009 - 20:39
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 11, 20:36)
Cia dar is ano karto... tu foto dar belenkiek  doh.gif cia pas ja namie.. norejau ja apsviest ant laiptu sedincia visaip kaip, bet durne as prailgintojo tai nepasiemiau biggrin.gif

gerai nuskambejo biggrin.gif

Jurga, man labai patiko portretas, ir spalvos mano akim man patinka. Ir su lasais patiko.

Zitlali, naujas avataras bigsmile.gif O nebutum pasakius kad ten karoliai- nepasakyciau. Is pradziu ir man jis i akis krito.
Nu o siaip as dabar kometuosiu tik tas tavo foto,kur matysiu mano akim trukumus,nes visos kitos man patinka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 11 liepos 2009 - 20:41
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 11, 18:57)
user posted image

labai gera foto bigsmile.gif ir isvis, nerealiai patinka man tavo darbai. su ta mergaite paskutine foto wub.gif
turiu as foto irgi kur save su fotiku fotkinau, bet jau kazkaip nesiryztu kelti doh.gif

jurgos foto su lasais, zyvedra thumbup.gif

teka - buitiakas patiko cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2009 07 11, 21:40)
turiu as foto irgi kur save su fotiku fotkinau, bet jau kazkaip nesiryztu kelti  doh.gif

teka - buitiakas patiko  cool.gif

aš irgi biggrin.gif

dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 11, 19:57)
user posted image

Labai grazi fotke wub.gif ir autore graziai ziurisi bigsmile.gif

QUOTE(Teka @ 2009 07 11, 21:20)
Buitiakas...

user posted image

Kazkaip mielai ziurisi smile.gif ,tik gaila pirstuku kairej pusej unsure.gif
Atsakyti
Giedres patiko naslaite, visai idomiai ziurisi, o tas nuzydejes tai ne ne schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurga @ 2009 07 11, 19:51)

Man si is visu triju patiko bigsmile.gif ,idomiai ziurisi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(*Citra* @ 2009 07 11, 22:56)
Giedres patiko naslaite, visai idomiai ziurisi, o tas nuzydejes tai ne ne  schmoll.gif

Aciu uz nuomone 4u.gif
Del nuzydejusio bijuno ,pati abejojau,neidomus turbut cool.gif
Atsakyti
Aj Giedre, patiko kad komentuoti pradejai thumbup.gif
Atsakyti
kaip smagu, kad ir daugiau yra, kam nors truputį patiko mano foto thumbup.gif
Pabandžiau pagal Zitlali "receptą" perdaryti portretą. Paryškinau akis kontrastu ir sharpu. Nežinau, ar teisingai tuos įrankius panaudojau, kažkaip man nelabai jos paryškėjo, o gal nebematau jau...

user posted image
Atsakyti
Jurga bet j/b per pilkas.. sviesinciau viska 4u.gif nors gali ir neklausyt manes as taip pagalvojau kad visokiu tu j/b juk buna, tu pati pabandyk i nuotaika pataikyti.. man sioje foto ne lietuviska visaimergaite.. o tokia is kelioniu, kuri po kokio nzn.. vos ne viduri dykumos miestelyje kokiam belakstanti biggrin.gif is tos serijos... zvilgsnis itraukia, tad zinok cia jau tau sprest kaip tu su spalvom ar j/b suzaisi.. as nujauciu kaip as daryciau, bet kazkaip nelabai drystu taip grieztai del j/b sakyt siuo atveju g.gif sviesint tai sviesinciau jauciu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 11 liepos 2009 - 21:36
QUOTE(Jurga @ 2009 07 11, 22:28)
kaip smagu, kad ir daugiau yra, kam nors truputį patiko mano foto  thumbup.gif
Pabandžiau pagal Zitlali "receptą" perdaryti portretą. Paryškinau akis kontrastu ir sharpu. Nežinau, ar teisingai tuos įrankius panaudojau, kažkaip man nelabai jos paryškėjo, o gal nebematau jau...

user posted image

per pilka, bet šiaip..pritariu zitlali dėl pačios mergaitės

Atsakyti
user posted image

Dar labiau pašviesint nebeišeina man, nes tada dedant kontrastą, išdegimai atsiranda. Kažkaip šį kartą visai nemoku perverst į jb, nesižiūri ji man šitaip. g.gif Įdomu, kaip tu, Zitlali, įsivaizduoji 4u.gif
Atsakyti