Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Teka, visai fainas buitiakas, net gi dsu diagonaline kompozicija thumbup.gif , man ta kompozicija jau beveik sapnuojasi blink.gif

portretas...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurga: 11 liepos 2009 - 19:32
QUOTE(Jurga @ 2009 07 11, 20:31)
Teka, visai fainas buitiakas, net gi dsu diagonaline kompozicija  thumbup.gif , man ta  kompozicija jau beveik sapnuojasi blink.gif

portretas...

dėkui 4u.gif aš tai nesuprantu, kas ta diagonalinė kompozicija, o ir su trečdalio taisyklės actionu net nesigauna patikrint tų taškų... tai viskas apgraibom pas man

nugi fainas bigsmile.gif

Kokius vėjus tu čia pasakoji...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 11 liepos 2009 - 19:38
QUOTE(Jurga @ 2009 07 11, 20:31)

nu zvilgsnis tai nerealus mergaites, toks tvirtas, rimtas,idemus, suuuper, bet foto per sviesi man, noretusi sodresnes smile.gif

QUOTE(Teka @ 2009 07 11, 20:38)
dėkui  :

spalvos nepatinka ir neryski atrodo greiciausiai del triuksmu , ana geriau bet j/b per grubus, ranka nukirsta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 11 liepos 2009 - 19:40
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 11, 20:39)
nu zvilgsnis tai nerealus mergaites, toks tvirtas, rimtas,idemus, suuuper, bet foto per sviesi man, noretusi sodresnes smile.gif

spalvos nepatinka ir neryski atrodo greiciausiai del triuksmu , ana geriau bet j/b per grubus, ranka nukirsta  smile.gif

aga, mergaitė nereali

mmmmhm, dariau j/b, kadangi labai jau spalvų mišrainė buvo...
Atsakyti
Labas hi.gif

turiu tokią problemą, kad Fujifilm'e niekaip nesuprantu užrakto paleidimo greičio nustatymo principų. Gal jūs jau įvaldėt juos? Skaičiau kelias pamokas, pastebėjimus apie fotografavimo nustatymus, bet niekas nepaaiškino nuo a iki z. Jau ir galvojau, kad mano fotikas ne toks, be tos funkcijos, nu bet kad regis su ta unsure.gif instrukcijoje parašyta, kad paleidimo greitis nuo 4 s. iki 1/4000 g.gif tik niekaip nesuprantu kaip reikia tą nustatyti... doh.gif
Čia iš forumo atsiųstoje pamokoje lietuvių kalba kažką bandžiau suprasti, bet sunkiai, toks vaizdas, kad ten mintyse reikia dauginti ar dalinti ar kaip? unsure.gif
nes mano fotikas nerodo jokių 1/60 s, 1/100 s ar pan. aš randu tik 1, 2, 3, 4... 10, 50, 100... ir dar į kitą pusę sukant ratuku 1", 2"... na ir diafragma f2, f4...

tai kame čia šaknys gali būti? unsure.gif būčiau žiauriai nerealiai dėkinga tam, kas man paaiškintų, jei tik įmanoma 4u.gif
Atsakyti
dėkui, spalvos tai ir man nelabai. Bet prifotkinau įvairiais nustatymais, o šitas geriausiai atrodė. Su PS tik vos vos pakoreguoju kontrastą, šviesumą, levels, o spalvų dar nemoku pareguliuot. Pabandysiu kitokiam apšvietime ją pagaut smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurga @ 2009 07 11, 21:01)
dėkui, spalvos tai ir man nelabai. Bet prifotkinau įvairiais nustatymais, o šitas geriausiai atrodė. Su PS tik vos vos pakoreguoju kontrastą, šviesumą, levels, o spalvų dar nemoku pareguliuot. Pabandysiu kitokiam apšvietime ją pagaut  smile.gif

pabandyk toki juodoka j/bpadaryti isryskinant akis ax.gif turetu efektingai atrodyti

cia su studijiniu fotkinau..
user posted image

remas pilkas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 11 liepos 2009 - 20:25
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 11, 21:23)
pabandyk toki juodoka j/bpadaryti isryskinant akis  ax.gif turetu efektingai atrodyti

o kaip išryškint būtent akis?
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2009 07 11, 21:24)
o kaip išryškint būtent akis?

ivairiai, siaip as tai jeigu reikia tai naudoju lasso tool, arba quick selection tool , pasizymiu kurias vietas noriu sviesint ar kontrastint ar sharpint nejudinant visos foto, tai apsibreziu pvz abi akis, tada einu tvarkau, paskiau desini klavisa deselect ir viskas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 11 liepos 2009 - 20:28
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 11, 21:23)
cia su studijiniu fotkinau..
remas pilkas  doh.gif

nereali ši bigsmile.gif thumbup.gif ką reiškia "studijinis" tavo atveju?
Papildyta:
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 11, 21:27)
ivairiai, siaip as tai jeigu reikia tai naudoju lasso tool, arba quick selection tool , pasizymiu kurias vietas noriu sviesint ar kontrastint ar sharpint nejudinant visos foto, tai apsibreziu pvz abi akis, tada einu tvarkau, paskiau desini klavisa deselect ir viskas smile.gif

išsisaugojau, reiks kada pabandyt

Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2009 07 11, 21:29)
nereali ši  bigsmile.gif  thumbup.gif ką reiškia "studijinis" tavo atveju?

studijiniu apsvietimu, kadangi neturiu pridedamos blykstes tai veziausi lempa su stovu ir ta 'tuba' vamzdinis apsivetimas toks.. plem nzn kaip vienzo vadinas smile.gif nors siaip butu reikeje deti softboxa, padariau nesamone, bet va gavos kazkas... tai ta gargara tysiaus, su skeciu, vos tilpo i mano mazo masiniuko bagazine tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 11, 21:30)
studijiniu apsvietimu, kadangi neturiu pridedamos blykstes tai veziausi lempa su stovu ir ta 'tuba' vamzdinis apsivetimas toks.. plem nzn kaip vienzo vadinas smile.gif nors siaip butu reikeje deti softboxa, padariau nesamone, bet va gavos kazkas... tai ta gargara tysiaus, su skeciu, vos tilpo i mano mazo masiniuko bagazine tongue.gif

bet tikrai vertėjo thumbup.gif o kur šį kartą fotkinotės? vėl kokioj laiptinėj? biggrin.gif
Atsakyti