Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zitlali @ 2009 07 11, 18:57)
tai tu nunulink virsuje skaiciukus smile.gif padaryk viena ant vieneto kokio.. pas manewidth ant 100 o hight ner nieko irasyta, tai tampau kaip noriu smile.gif

aukse tu mano oro_buckis.gif aciuks.gif
Papildyta:
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 11, 18:57)
user posted image

ooo, kai padidinai trukdo tas daiktas pilkas viršuj (kas ten?) bet šiaip ryškumas superinis
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2009 07 11, 19:04)
aukse tu mano oro_buckis.gif aciuks.gif
Papildyta:

ooo, kai padidinai trukdo tas daiktas pilkas viršuj (kas ten?) bet šiaip ryškumas superinis

4u.gif

cia karoliukai ant veidrodzio atsispindi, aha pilksva atspalvi igavo smile.gif su spalvom nieko nedariau, nesviesinau irgi, tik vos sharpo uzdejau

buvau vakar mieste , tai pastebejau kad fotkinant ant P labai prastos foto, arba pereksponuotos arba priesingai, tamsios... nepatiko visai, smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 11 liepos 2009 - 18:09
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 11, 19:06)
cia karoliukai ant veidrodzio atsispindi, aha pilksva atspalvi igavo smile.gif su spalvom nieko nedariau, nesviesinau irgi, tik vos sharpo uzdejau

buvau vakar mieste , tai pastebejau kad fotkinant ant P labai prastos foto, arba pereksponuotos arba priesingai, tamsios... nepatiko visai, smile.gif

tai vat jų galėtų nebūt, bet šiaip sakau ryškumas nerealus. o čia su 60-uku?

P tai, kur pilnai visus nustatymus pats nusistatai?
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2009 07 11, 19:11)
tai vat jų galėtų nebūt, bet šiaip sakau ryškumas nerealus. o čia su 60-uku?

P tai, kur pilnai visus nustatymus pats nusistatai?

aj, man nekliudo kazkaip smile.gif atkartoja veidrodzio apacia linkis smile.gif

ne, M kur pats susireguliuoji, as ant sito persimeciau, bet pabandziau ant P kur viska parenka fotikas tik be blico smile.gif
Atsakyti
aciu del komentaru broliams 4u.gif toks uzmanymas buvo, kad fokusas i didesniji, o del suspaudimo pritariu 4u.gif

skaitau broliui, kad neverktu...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 11, 19:13)
aj, man nekliudo kazkaip smile.gif atkartoja veidrodzio apacia  linkis smile.gif

ne, M kur pats susireguliuoji, as ant sito persimeciau, bet pabandziau ant P kur viska parenka fotikas tik be blico smile.gif

man kliudo

aš tai net nebandau to P, nei AV nei TV, nepatinka man, kaip parenka
Atsakyti
na, man patinka kartais S (kai pasirenki islaikyma tau parodo kokia turetu but diafragma) prie tam tikru aplinkybiu pasinaudoju,kad ir judesi gaudant smile.gif . Diafragmos prioriteta pradzioje naudojau, portretam gerai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 11 liepos 2009 - 18:21
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 11, 17:57)
faina, kad eksperimentuoji, ieskai idomiu kampu  thumbup.gif man visos daugiau maziau patiko, tik as kirpciau taip, kad nesimatytu jog tai ala ciurksle.. nzn kaip paaiskinti.. kad ritmingai kadre vandnuo butu, be pradzios ir pabaigos...

dėkui už patarimą 4u.gif . Man ir pačiai to norėjosi, kad atrodytų, jog tai lietus, o ne fontano čiurkšlė, bet maniau, kad nepavyks taip apkirpt. Pabandžiau. Kad būtų įdomiau, šįkart spalvotą varijantą rodau:

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurga: 11 liepos 2009 - 18:42
niu man tai tep geriau.. nzn kaip kitom.. tik sharpo padauginai, spindi antras planas ir lasai pernelyg jau smile.gif antroj foto daiktas kuri nesa su tokia aureole aplink tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 11, 18:37)
niu man tai tep geriau.. nzn kaip kitom.. tik sharpo padauginai, spindi antras planas ir lasai pernelyg jau smile.gif antroj foto daiktas kuri nesa su tokia aureole aplink tongue.gif

sakai per daug šarpo g.gif , atrodo tiek nedaug dėjau antrai nuotraukai: Amuont 20% ir radius 2,3 pixel. Bet šarpo dėjau ant didesnės nuotraukos, paskui ją gerokai apkarpiau, gal dėl to tas švytėjimas... O dviratininkei visai nedėjau šarpo g.gif
Atsakyti
Pirmoj ne tiek kliuna kiek antroj ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 11 liepos 2009 - 18:49
Buitiakas...

user posted image
Atsakyti