Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Citra,grazi pirmoji jb 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 07 11, 00:34)
Va, koki medi pavyko siandien rasti  biggrin.gif

Saulei leidziantis...
user posted image

Grazus krapas,idomus pateikimas foto mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas mirksiukas.gif

As vakar fotkinau brolio isleistuves bigsmile.gif jomajo kaip reikia blykstes doh.gif

QUOTE(Ievosius @ 2009 07 10, 17:36)
Zitka, nebandyk trinti foto,as db tik skaityti ir grozetis bespeju, ka darysiu tada kai foto issimsi, nebebus tikslo net skaityti komentaru. schmoll.gif
Truputi OT, bet gal yra norinciu http://www.supermama...howtopic=466372

Beje niekaip neturiu progos Zitkai padekoti uz pagalba del plakato  4u.gif , Boruzkos taip ir nepaprasiau leidmo nes nebespausdinom plakato,brangios spaustuves jop sikmat

kas per plakatas ? biggrin.gif

keliu kelias foto is tu isleistuviu,tu merginu, kuriu leidimus publikuoti turiu ax.gif

neklausiu si kart api ekompozicija ir klaidas, tik apie akiu ryskuma g.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzka: 11 liepos 2009 - 08:49
sveikutes 4u.gif

boruzka, man pirma miela, tik ciut plaukuciu truksta ir auskariuku gal g.gif

antra idomi, bet ne miela biggrin.gif 4u.gif
Papildyta:
As tai dabar laukiu savo gimtadienio ir kazkaip labai mastau, kad vis tik pirksiu koki veidroduka deveta pazaidimams pigesni pradziai, o veliau bus matyt rolleyes.gif
Atsakyti
Aciu uz komentarus mano fotkem 4u.gif O antroji ziuriu niekam neistrigo- o man ji kaip tik tokia savotiska, su "cinkeliu" rolleyes.gif
O del alkunes tai tikrai,kai tik cia idejau ir pastebejau,kad kadras galejo buti labiau i kaire doh.gif Niu neturiu dar to izvalgumo,nors tu ka doh.gif

Giedre- buitiakas fainas,ir spalva patinka,tik vat tas svyrimas i desine biski nelabai gerai. Bet siaip smagi foto thumbup.gif

solo- emocija berniuko gera, tik vat su veiduko spalva kazkas negerai g.gif Lyg pameles biski. Ir dar ryskumo ciut noretusi.

Zmogiukas- geras kadras, tik pritariu Tiny,kad noretusi labiau matyti maziuko. Per daug jis uzspaustas.

Tiny- krapas ir studijines thumbup.gif Krapas labai idomiai pateiktas,gera mintis ir spalvos grazios. Studijines man abi ir spalvota ir jb patinka. O jb tikrai vykes mano akimis thumbup.gif

BELge, tavo zaidejas man labai patiko thumbup.gif Balandis apsviestam fone- nu man labai fainai ziurisi,patinka man tokio tipo foto. Tik vat horizontas kaip ir per viduri, tai reiketu arba virsaus daugiau palikg,arba apacios.

boruzka-pirmoje akys neryskios,antroje jau geriau.

Dabar turiu klausima. Jei oras nepaves, pirmadieni su vaikais eisim i burbulu svente miesto aikstej. Norisi pasaryti ispudingu kadru. Patarkit, kaip akcentuoti burbulus? Fokusuoti i juos? Ar dar kokiu niuansu yra?
Atsakyti
QUOTE(tarzaniuke @ 2009 07 11, 09:41)
sveikutes  4u.gif

boruzka, man pirma miela, tik ciut plaukuciu truksta ir auskariuku gal  g.gif

antra idomi, bet ne miela  biggrin.gif  4u.gif

tos merginos portretuku daugiau turiu, db esu pas mama sodyboje, neturiu PS , kad sutvarkyti foto normaliai...
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 07 10, 21:34)

Saulei leidziantis...

fainai rolleyes.gif tik man noretus, kad "medis" butu labiau i desine, o saule i kaire ax.gif

QUOTE(Tiny @ 2009 07 10, 22:40)
O cia nuotrauka is siandienines ale studijines fotosesijos biggrin.gif Nieko ypatingo, zinau, bet vistiek dedu kritikai  rolleyes.gif

Ir j/b... mano nuomone visai pavykes  g.gif

pirma faina, tas juodas kazkas kabantis i akis krenta, kelniu krastelis, pamenu skaiciau, kad kirpti reikia per juosmeni g.gif tai lyg ir truksta truputi apacios g.gif

JB isdegimai atsirado ir kazkokiais taskiukais pereina g.gif

QUOTE(BElge @ 2009 07 10, 23:36)
Labas vakaras smile.gif
Griztu prie sachmatininku, vel ejau fotkint.
Keliu i istrizaines tema. Kiek isskaiciau pagal duota nuoroda, breziama kvadrato istrizaine eina per svarbiausius nuotraukos taskus. Mano nuomone, per 'zaidejo' aki.

Zaidejas

ar geriau juodai balta?

man kazkaip labiau akcentuota istrizaine einanti per sachmatus ax.gif ir tas juodas centre trukdo g.gif

Boruzka, man atrodo, kad pirmoj truksta ryskumo, o antroj gerai 4u.gif

Citra, del burbulu- kiek esu bandzius geriau gaudyk vaikus, o burbulu bus aplinkui, o paskui pasipraktikuosi ir gal kitokiu kampu pagaudysi ax.gif kas cia su burbulais buvo nuotrauku ideje blush2.gif daugiau patars ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Padangė @ 2009 07 10, 14:43)
ka manot apie sia foto?
jb jauciu kad per pilka turbut

jb tikrai pilkas pilkas, o spalvotas -itariu WB blogas buvo ax.gif

QUOTE(solo @ 2009 07 10, 15:06)

Va, aš pirmąkart pabandžiau pagaut vaiką.

nera ryskumo ax.gif

QUOTE(*Citra* @ 2009 07 10, 17:54)
(Abiejuose foto fotkinta prie lango- tai cia ale sonis apsvietimas gaunasi, bet kad labai jau puze veido apsviesta, o kita ne unsure.gif )

man pirma lyg nieko, bet gal is toliau noretus kad visa alkune tilptu ar kadruot, kad akytes dar auksciau gautus -dabar labai arti viduriuko blush2.gif bet siaip man sitos kokybe pati lyg ir nebloga thumbup.gif o su soniniu apsvietom,u tai ir bus viena akis sviesiau, kita tamsiau paprastai mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Tiny @ 2009 07 10, 22:34)

fain wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 07 11, 11:57)
Giedre- buitiakas fainas,ir spalva patinka,tik vat tas svyrimas i desine biski nelabai gerai. Bet siaip smagi foto  thumbup.gif

Aciu 4u.gif

Imesiu konsultacijai dar viena pasvirusia,ar trukdo sitoj fotkej tas fono pasvirimas g.gif

Nulenkusi galva
user posted image

Irdar... Po zydejimo...
user posted image

Boruzka ,pirma foto mergina atrodo mielai,nors noretusi plaukuciu ir auskariuku visu...
Antra,nelabai,kadravimas ir veido netolygumai nekaip ziurisi g.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 07 11, 11:05)

man pirma lyg nieko, bet gal is toliau noretus kad visa alkune tilptu ar kadruot, kad akytes dar auksciau gautus -dabar labai arti viduriuko blush2.gif bet siaip man sitos kokybe pati lyg ir nebloga thumbup.gif  o su soniniu apsvietom,u tai ir bus viena akis sviesiau, kita tamsiau paprastai mirksiukas.gif

Aciu uz nuomone,bet noriu pasigincyt,specialiai paziurejau dar karta ta foto- akytes tikrai nera per vidury, net arti jo nelabai smile.gif
Atsakyti
Laba, dekui uz kmentarus 4u.gif
QUOTE(boruzka @ 2009 07 11, 09:15)
neklausiu si kart api ekompozicija ir klaidas, tik apie akiu ryskuma  g.gif

Pirmoje truksta ryskumo, todel ir akys nera pakankamai ryskios. Antroje akiu ryskumas man patinka ax.gif
Papildyta:
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 07 11, 12:33)
Imesiu konsultacijai dar viena pasvirusia,ar trukdo sitoj fotkej tas fono pasvirimas  g.gif
Nulenkusi galva

Man netrukdo, netgi visai idomiai ziurisi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 07 11, 13:37)
Man netrukdo, netgi visai idomiai ziurisi  smile.gif

Dekui uz komentara 4u.gif
Atsakyti