Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Citra ,man pirma fotke,daug geriau ziurisi smile.gif
Papildyta:
As keliu jusu kritikai namini buitiaka cool.gif

Trys padruzkes
user posted image

neidealus,bet stengiuos tobulet cool.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo G_i_e_d_r_ė: 10 liepos 2009 - 19:44
Labas,

Man kriiizėėė lotuliukas.gif o jei rimtai, tai vaikas vėl iltis augina, miega dar prasčiau, daug zyzia ir t.t.- stogas čiuožia visiškai...

QUOTE(Zitlali @ 2009 07 10, 09:58)

Visa sergija faina, šitos gal labiausiai patiko, iš to, kiek pamenu, nes galva sunkiai dirba lotuliukas.gif Gal truputį kliūna pimoje foto viena akis šešėlyje, bet spaaalvos kokios, fantastika bigsmile.gif
Dėl nude ir aš noriu lotuliukas.gif tik ten reikia atsipalaiduoti, nežinau ar išeitų, nes dabar visi įsitempus apskritai, atrodo, kad niekad nebebus kitaip lotuliukas.gif Šiaip turiu tokią viziją su foto iš nugaros, n metų apie ją galvoju ir kadanors reikės įgyvendinti, nes norėsiu ant sienos pasikabinti, bet kol subrandinsiu idėją doh.gif

vijja, foto nelabai įdomi, bet spalvos ir ryškumas super thumbup.gif
Tiny , man foto per kontrastingos blush2.gif Spalvota per ryški, net nenatūraliai ryški, o j/b per kontrastinga blush2.gif
Įdomi ta ramunė iš apačios, nebepamenu kieno doh.gif Jei fonas būtų vientisas, būtų dar įdomesnė bigsmile.gif

QUOTE(*Citra* @ 2009 07 10, 18:54)
Hmm.. lyg skanu ,lyg nelabai.. bet mama sako,kad valgyt reikia..
user posted image

Šita faina thumbup.gif Tik truputį truksta alkūnės ir viršugalvio

QUOTE(dangerele @ 2009 07 10, 19:11)
tai visgi gal kas nors man gali atsakyti kaip ikelti i jusu pirmaklasiu  fotoalbuma nuotraukeles mano pirmo namu darbo. As esu prisiregistravusi public fotki, bet man neleidzia ikelti nuotraukos ten.
Ar turiu gauti kazkoki leidima? ar siusti moderatorei kad ji ten juos idetu. Nesulaukiu informacijos nesuprantu kas cia dabar 

ND keliami ne į fotki, o čia 4u.gif Kai visus atsiskaitysi, gausi slaptažodį ir tada sukelsi į fotki. Sukelti, neturėdama slaptažodžio, negali schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(dangerele @ 2009 07 10, 19:11)
tai visgi gal kas nors man gali atsakyti kaip ikelti i jusu pirmaklasiu  fotoalbuma nuotraukeles mano pirmo namu darbo. As esu prisiregistravusi public fotki, bet man neleidzia ikelti nuotraukos ten.

kelk i savo (arba gali per kita koki saita) ir tada dek cia, nes musu albumo reikia psw, o ji gausi tik atsiskaicius ND.
Atsakyti
zitlali, gal ir aš noriu į grupinį erotinį fotografavimąsi lotuliukas.gif

padauginau biškį wacko.gif hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 10 liepos 2009 - 22:28
QUOTE(Will @ 2009 07 10, 21:47)
Tiny , man foto per kontrastingos  blush2.gif  Spalvota per ryški, net nenatūraliai ryški, o j/b per kontrastinga  blush2.gif

Aciu, Will 4u.gif

QUOTE(*Citra* @ 2009 07 10, 18:54)
Hmm.. lyg skanu ,lyg nelabai.. bet mama sako,kad valgyt reikia..

Sita man faina smile.gif Ir nematau as jokiu problemu su veido skirtingais apsvietimais. Netrukdo mirksiukas.gif Tik vat, alkunes truksta... Virsugalvio truksta biski maziau biggrin.gif

Va, koki medi pavyko siandien rasti biggrin.gif

Saulei leidziantis...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 10 liepos 2009 - 22:38
QUOTE(Tiny @ 2009 07 10, 23:34)
Saulelydis

user posted image

melage, net aš girta suprantu, kad čia krapas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2009 07 10, 23:35)
melage, net aš girta suprantu, kad čia krapas  lotuliukas.gif

Teka, jau tave tai tikrai galvojau apgausiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 07 10, 23:39)
Teka, jau tave tai tikrai galvojau apgausiu  biggrin.gif

liezuvis.gif

ainu gult gal...
Atsakyti
Dar va gelyte radau, kur jau visos turbut foografavo smile.gif Beje, istrizaines temai tinka.

Ramunėle
user posted image
Atsakyti
pataikiau i baliu ar jau visos girtos? biggrin.gif

broliai saunuoliai smile.gif

user posted image

Papildyta:
Giedre, viskas labai jau griuna i desine tavo buitiake...

Tiny, krapas liux ziurisi, spalvos man grazios ir pateikimas idomus, tikrai kaip medis atrodo.

apie Zitlali fotkes jau tyliu. nes pavydas bamba grauzia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žmogiukas @ 2009 07 11, 00:06)
pataikiau i baliu ar jau visos girtos? biggrin.gif

Ne ne, cia tik Teka... biggrin.gif As va katik pradejau smile.gif

"Broliai saunuoliai" man patiktu jeigu mazojo broliuko kadre butu daugiau ir jis butu ryskesnis. Siaip emocijos fainos pagautos, bet kadras biski suspaustas. Jau kokie grazuoliai abu wub.gif

Aciu uz komentarus del krapo 4u.gif

Papildyta:
O cia nuotrauka is siandienines ale studijines fotosesijos biggrin.gif Nieko ypatingo, zinau, bet vistiek dedu kritikai rolleyes.gif

user posted image

Papildyta:
Ir j/b... mano nuomone visai pavykes g.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 10 liepos 2009 - 23:21
Labas vakaras smile.gif
Griztu prie sachmatininku, vel ejau fotkint.
Keliu i istrizaines tema. Kiek isskaiciau pagal duota nuoroda, breziama kvadrato istrizaine eina per svarbiausius nuotraukos taskus. Mano nuomone, per 'zaidejo' aki.

Zaidejas

user posted image
didele

ar geriau juodai balta?

user posted image
didele

bonda, fotkinta Lugano, italiskoje Sveicarijos dalyje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BElge: 11 liepos 2009 - 00:40